- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.901
Et korkmuyorum kiiiiiTilefondan taciz ederüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et korkmuyorum kiiiiiTilefondan taciz ederüm
vayyy güzel tarzın varmışş :)Bu sayfada paylastigim kombinler gibi giyiniyorum thugnlife sapkalar falan : )
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/muhtesem-kombin-onerileri.793922/
Ararim 3saat konusurum izletmem o survivoruuuuEt korkmuyorum kiiiii
Buyur canim dinlee
Izlerim kiii telefonu kapatirim hahahahaArarim 3saat konusurum izletmem o survivoruuuu
Oyle iste daha bunun gibi bir suru ..hmmm :)
Simdi bisey derdim de demicemIzlerim kiii telefonu kapatirim hahahaha
Tesekkurler canim : )vayyy güzel tarzın varmışş :)
deeee bakayimm deeeee : )Simdi bisey derdim de demicem
:d
Onunki katiksiz okuzlukten kaynakli bi problemHaha yok artik sevgililer gununden kalma bi nefret mi bu yoksa hahaha
rica ederim :) ben bir moda yarışmasına katılayım sen gör beni :) editorler yarışmalara katılamıyor mu ?Tesekkurler canim : )
Ne cektin beee sempatik te bi hatunsun yaniiiii : )Onunki katiksiz okuzlukten kaynakli bi problem
:) ezbere bildiklerin varmı sonuna kadar olan :) haha :)Oyle iste daha bunun gibi bir suru ..
Katilabiliyor canim. Spor sıklıga katilacaktim ama aksilikler oldu katilamadim..rica ederim :) ben bir moda yarışmasına katılayım sen gör beni :) editorler yarışmalara katılamıyor mu ?
tabi var : ):) ezbere bildiklerin varmı sonuna kadar olan :) haha :)
aa neyse artık bidahaki sefere :) margacım moda yarışması olursa bana da bildir :)Katilabiliyor canim. Spor sıklıga katilacaktim ama aksilikler oldu katilamadim..
vayyy :) bende ezberleyebilsem keşke :) biz anca ankaranın bağlarıtabi var : )
tamam marga görüşürüz :)Ben kactim gelirim gece : )
14 yillik evliyim ugrasa ugrasa bi tik atladi sankim de ben bi 14 yil daha nasil yaparim bilmem .Ne cektin beee sempatik te bi hatunsun yaniiiii : )