- 19 Şubat 2015
- 360
- 130
- 48
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.821
survivor hmm başlamış demek :) kesin Tv8 dedirHanfendi survivor izlicekmis gelemezmia topige
O senin tatliliginnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
survivor hmm başlamış demek :) kesin Tv8 dedirHanfendi survivor izlicekmis gelemezmia topige
O senin tatliliginnnn
Sen benim askima nasil guzel dersinnnooo uzak baya birşey sorcam avatardaki kız sen misin eğer sensen valla baya güzel bir kızsın
hhaa hem tarz üye damgası almış hemde pro üyelik :) pro üyelik hediye mi geldi ona margarikotin ? bende mi katılsam yarışmalara ya ?Tarz uyemiz ooooo fena giyinir
Diyet hak getireBen seni ne zaman kirdim kiiii cipsimi alip geldimmmmm
pardon ağam affet beniSen benim askima nasil guzel dersinnn
Katil kizz kapışalımhhaa hem tarz üye damgası almış hemde pro üyelik :) pro üyelik hediye mi geldi ona margarikotin ? bende mi katılsam yarışmalara ya ?
Evet canim hediye geldi yarismaya katilan herkese verildii pro uyelik..hhaa hem tarz üye damgası almış hemde pro üyelik :) pro üyelik hediye mi geldi ona margarikotin ? bende mi katılsam yarışmalara ya ?
Aman napayimmm bence kilomuz cok iyi ne diye diyetle ugrasiyoruz yaaaaDiyet hak getire
Bende bugun hic bi paket cipis yemedim
1bardak kola hic icmedim
ev adresine mi geldi ? okumuştum bir yerde pro kart ile ilgili eve falan yollanıyormuş ?Katil kizz kapışalım
Hediye geldi pro
Affetmem seniiiiiiii affetmem icin bana ne vaaadediyorsunpardon ağam affet beni
Pinke ayip olmasin hem bu sayede accik dikkat ediyorum ama accikAman napayimmm bence kilomuz cok iyi ne diye diyetle ugrasiyoruz yaaaa
Ye ic apor yap oohhhhh gel keyfimizeeee
Yok canim eve kart mart gelmedi. Bende pro uye olmustum. ama satin alarak..ev adresine mi geldi ? okumuştum bir yerde pro kart ile ilgili eve falan yollanıyormuş ?
Kartla ilgili bi bilgim yok canm kuşak verildi sadeceev adresine mi geldi ? okumuştum bir yerde pro kart ile ilgili eve falan yollanıyormuş ?
Bende dikkat ediyorummm ama bugun survivoru heyecanli heyecanli izlerkende guzel oluyo be yaaaaaPinke ayip olmasin hem bu sayede accik dikkat ediyorum ama accik
pinkoya caktirma.cips yediginizi tamam mi lennnnKartla ilgili bi bilgim yok canm kuşak verildi sadece
tamam :) ben genellikle yemek için katılmayı düşünüyorum ama moda yarışmasi ayrı tabi :)Evet canim hediye geldi yarismaya katilan herkese verildii pro uyelik..
moda yarismasini ben duzenliyorum suan ara verdik. Tekrar basladigimiz da haber ederim sizeee : )
Yemek yarismasi devam ediyor ona da katilabilirsinntamam :) ben genellikle yemek için katılmayı düşünüyorum ama moda yarışmasi ayrı tabi :)
Cok geriliyorum ben izlerken yaaaaBende dikkat ediyorummm ama bugun survivoru heyecanli heyecanli izlerkende guzel oluyo be yaaaaa
aa bidakka kazanmasak ta pro kart veriliyor mu ? tüm katılanlara mı :OEvet canim hediye geldi yarismaya katilan herkese verildii pro uyelik..
moda yarismasini ben duzenliyorum suan ara verdik. Tekrar basladigimiz da haber ederim sizeee : )
Bendee ..Cok geriliyorum ben izlerken yaaaa