- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.501
Ya Arsenal karşısında Muslera yok, yedek bile değil, 90 dk da daha kaç rane yerir
Sizin rekorunuzu alırız bu gecemuslera özellikle oynamamış, 2 gol daha yerse rekor kırmış olacakmış çünkü ilk turda en çok gol yiyen kaleci diye
Sizin rekorunuzu alırız bu gece
Karşı karşıya gol atamadı Balta. Bunlardan bi halt olmaz
Naz beni hırslandırma, benimle ağla 3 gol oldukırmışsınız şuan zaten beşiktaşın rekorunubu sene heba oldu galatasaray ya, yazık oldu
Naz beni hırslandırma, benimle ağla 3 gol oldu
5 ten sonra gülmeye başlıycamohaaaaaizleme bence boşver, kapat tv yi
5 ten sonra gülmeye başlıycam6 da dalga geçcem
Bekle henüz hazmedemedim, arada kaynamaben de bekleyim mi 5 olmasını dalga geçmek için, yoksa şimdiden başlayım mı
Bekle henüz hazmedemedim, arada kaynama
Ahahahah ay nasıl mutluyum
Sen niye agliyon ki gs AglasinSem ağlarken ben güldüm mü terbiyesiz
Oynayana giren çıkan yok ki.. parasını alıyor, olan bize oluyorSen niye agliyon ki gs Aglasin
Sana noluyo,sanaaaaaOynayana giren çıkan yok ki.. parasını alıyor, olan bize oluyor
Psikolojim bozuldu.. Rapor alıp Gs ye dava açcam, bu uyku hallerim hep bunalımdan, 2 maçtan birinde 4 yemek kolay mı zannediyorsunSana noluyo,sanaaaaa
Isin kolay şekerim takımını değişPsikolojim bozuldu.. Rapor alıp Gs ye dava açcam, bu uyku hallerim hep bunalımdan, 2 maçtan birinde 4 yemek kolay mı zannediyorsun2015ten korkuyorum sayelerinde. 5 tane mi yiyecekler seneye de
Fenerli olacağıma kendimi uzay boşluğuna bırakırım daha iyi, bjk desen acıların takımı gelen giden eziyo :))Isin kolay şekerim takımını değiş
Bir sürü takım var niye sınırlandırdn ki? real madridi tut çok karizmatik bir takım benceFenerli olacağıma kendimi uzay boşluğuna bırakırım daha iyi, bjk desen acıların takımı gelen giden eziyo :))
Benim tuttuğum takım kuruyor tatlım, bu sene sırf o yüzden feneri tutacaktımBir sürü takım var niye sınırlandırdn ki? real madridi tut çok karizmatik bir takım bence
Yabancı hakemler kolay kolay faul vermez ya. Hakem acıdı çalıp duruyor, hiç insaf yok bu yabancılardatamam yaa 2 gol daha beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?