- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.461
merhaba canim
İyiyim, sizlerbende de hiç bitmiyo benim daha ilk olcak senin
merabaa nasılsın
Küçük kızım beni bekliyor, şimdilik kaçtım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canim
İyiyim, sizlerbende de hiç bitmiyo benim daha ilk olcak senin
merabaa nasılsın
maşallah küçükler miBenim 3 tane akillara zarar cocugum var
güle güle yine beklerizİyiyim, sizler
Ates almayami geldin hatunİyiyim, sizler
11 , 7 , 5 yaslarimiz evim senliklidir hepmaşallah küçükler mi
güle güle yine bekleriz
evli ve cocuklu disek, selam guzelim asilsinSelam evli mutlu çocuklu hatunlar =)
ohh ugraşması zordur heralde ama bi anda hepsi büyür11 , 7 , 5 yaslarimiz evim senliklidir hep
selam canım nberSelam evli mutlu çocuklu hatunlar =)
Aaa ama olmaz ki mutlu da olun :) İyiyim teşekkürler sen nasılsın :)evli ve cocuklu disek, selam guzelim asilsin
ohh ugraşması zordur heralde ama bi anda hepsi büyür
selam canım nber
iyiyim sagol canimAaa ama olmaz ki mutlu da olun :) İyiyim teşekkürler sen nasılsın :)
İyiyim sağol sen nasılsın :) Artık son aydamısın :)
evet canım işte ocak gibi olcak inşallah canımAaa ama olmaz ki mutlu da olun :) İyiyim teşekkürler sen nasılsın :)
İyiyim sağol sen nasılsın :) Artık son aydamısın :)
eşinle ikinci baharınızı yaşarsınız sizde niye öle düşünüyononlar birden buyuyecek bende birden yaslanacam
Benim de arkadaşım ocakta doğum yapacak ben bile heyecanlıyım :) O bebek kokusu nasıl harika birşey öyle :)evet canım işte ocak gibi olcak inşallah canım
eşinle ikinci baharınızı yaşarsınız sizde niye öle düşünüyon
kesinlikle muhteşem bişi bende dün arkdaşıma gittim 20günlük bebeği mis gibi kokuyor cennetkokusu diye boşa demiyorlarBenim de arkadaşım ocakta doğum yapacak ben bile heyecanlıyım :) O bebek kokusu nasıl harika birşey öyle :)
Kesinlikle öyle olmalı Ben birde bebeklerin ağlama seslerini çok seviyorum arkadaşımın kızı ingaayyy diye ağlıyordu ısırmamak için zor tutuyordum kendimikesinlikle muhteşem bişi bende dün arkdaşıma gittim 20günlük bebeği mis gibi kokuyor cennetkokusu diye boşa demiyorlar
allah iyliğini versin tabi sen bikaç saat duyuyorsun anne napsıınKesinlikle öyle olmalı Ben birde bebeklerin ağlama seslerini çok seviyorum arkadaşımın kızı ingaayyy diye ağlıyordu ısırmamak için zor tutuyordum kendimi
Hahaha bırak biraz daha ağlasın ses kaydı yapayım dediğimde ondan ters ters baktı demekallah iyliğini versin tabi sen bikaç saat duyuyorsun anne napsıın
ayh hiç gülcem yoktu bakar tabii kolikse bide gece gündüz ağlıyordurHahaha bırak biraz daha ağlasın ses kaydı yapayım dediğimde ondan ters ters baktı demek
hiç bilmiyorum ki cahilim o konularda ama bir yaşındayken 1 saat kollarımda salladıktan sonra 2 dk uyuyup sonra cin gibi kalkınca ben de ona öyle ters ters bakmıştım hiç eğlenceli değildi iki yaşında da kafama oyuncak fırlattı tvnin önünde duruyorum diye ama yazıyorum bunları azıcık büyüsün poposunu ısırcamayh hiç gülcem yoktu bakar tabii kolikse bide gece gündüz ağlıyordur
ay allahım yaa bebeklerle uğraşmak zor şimdikiler cin gibihiç bilmiyorum ki cahilim o konularda ama bir yaşındayken 1 saat kollarımda salladıktan sonra 2 dk uyuyup sonra cin gibi kalkınca ben de ona öyle ters ters bakmıştım hiç eğlenceli değildi iki yaşında da kafama oyuncak fırlattı tvnin önünde duruyorum diye ama yazıyorum bunları azıcık büyüsün poposunu ısırcam
Evet kesinlikle öyleler şimdiden Allah yardımcın olsun Birde kızlar daha akıllı oluyorlar kandırmak da mümkün değilay allahım yaa bebeklerle uğraşmak zor şimdikiler cin gibi