• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kesinlikle muhteşem bişi bende dün arkdaşıma gittim 20günlük bebeği mis gibi kokuyor cennetkokusu diye boşa demiyorlar:KK68:
Kesinlikle öyle olmalı :KK51: Ben birde bebeklerin ağlama seslerini çok seviyorum arkadaşımın kızı ingaayyy diye ağlıyordu ısırmamak için zor tutuyordum kendimi:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayh hiç gülcem yoktu bakar tabii kolikse bide gece gündüz ağlıyordur
hiç bilmiyorum ki cahilim o konulardao_O ama bir yaşındayken 1 saat kollarımda salladıktan sonra 2 dk uyuyup sonra cin gibi kalkınca ben de ona öyle ters ters bakmıştım :KK70: hiç eğlenceli değildi :KK70: iki yaşında da kafama oyuncak fırlattı tvnin önünde duruyorum diye ama yazıyorum bunları azıcık büyüsün poposunu ısırcam :KK70:

hiç bilmiyorum ki cahilim o konulardao_O ama bir yaşındayken 1 saat kollarımda salladıktan sonra 2 dk uyuyup sonra cin gibi kalkınca ben de ona öyle ters ters bakmıştım :KK70: hiç eğlenceli değildi :KK70: iki yaşında da kafama oyuncak fırlattı tvnin önünde duruyorum diye ama yazıyorum bunları azıcık büyüsün poposunu ısırcam :KK70:
:KK70::KK70: ay allahım yaa bebeklerle uğraşmak zor şimdikiler cin gibi

Back