- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.521
HahahahaBenim tuttuğum takım kuruyor tatlım, bu sene sırf o yüzden feneri tutacaktım
Ama kendime yediremedim, insan kendine o kötülüğü nasıl yapar, utanırım fenerliyim diyemem
Yabancı hakemler kolay kolay faul vermez ya. Hakem acıdı çalıp duruyor, hiç insaf yok bu yabancılarda
Düştüm ama ölmedimHahahahamanyaksin biliyosun dimi
Iğnelerin batmıyor sanmaarsenal da bildigin dalga geçiyor, 15 yaşındaki oyuncuları sokmuşlar oyuna
Iğnelerin batmıyor sanma
O zaman ağlayok yaa iğneleme yookkkk, ben sadece üzüldüm
Ahahahah ayy ilahiiDüştüm ama ölmedimTaraftar sahaya dalsa maç iptal olsa, 3 0 hükmen yenik sayılsak.. Belki 4 5 6 olmaz
Nerde yanlış yapıyorum acaba. Arkadaşım sen neden gülüyorsun? Azıcık bile için sızlamadımı halimeAhahahah ayy ilahii
HevetGunduz hic gozukmuyonuz cadilar aksamcimsiniz yoksam
Içimde gereksiz bir neşe var bilmiyorumNerde yanlış yapıyorum acaba. Arkadaşım sen neden gülüyorsun? Azıcık bile için sızlamadımı halime
O zaman ağla
biz aslında pek atışmayız da pink bugun çok hassasbu atismada bir fenerli eksik o da beeeen
oy kuzum kiyamam
Canım çalıştığım için akşamları girebiliyorum ben. Hoş geldin civelek hatunGunduz hic gozukmuyonuz cadilar aksamcimsiniz yoksam
Nasıl bir duygu fenerliyim demekbu atismada bir fenerli eksik o da beeeen
Dostsun ya ondanIçimde gereksiz bir neşe var bilmiyorum
Terk etcem bu topiği baktam ağlayacam bi gülme geliyor
biz aslında pek atışmayız da pink bugun çok hassas
tam ağlayacam bi gülme geliyor
biz aslında pek atışmayız da pink bugun çok hassas
onur verici gurur verici anlatamam yasaman lazim gel bu aciyla fenerli ol feraha erNasıl bir duygu fenerliyim demek
onur verici gurur verici anlatamam yasaman lazim gel bu aciyla fenerli ol feraha er
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?