- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.541
hosbulduk yavrumCanım çalıştığım için akşamları girebiliyorum ben. Hoş geldin civelek hatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk yavrumCanım çalıştığım için akşamları girebiliyorum ben. Hoş geldin civelek hatun
Uzay boşluğuyla ilgili dediğim şey gerçektionur verici gurur verici anlatamam yasaman lazim gel bu aciyla fenerli ol feraha er
şeref golü atamıyorlar.. Neden aceptamam tamam söz sustum, gitme
her takımın kendi güzelliği var tabi de bu sene fener de hiç biri pek yok gibi sanki
şeref golü atamıyorlar.. Neden acep
Benide pink gibimi yapcen cezmiher takımın kendi güzelliği var tabi de bu sene fener de hiç biri pek yok gibi sanki
Taraftar duygulu duygulu ses çıkarıyor, ağlıycam yani.. Takım nasıl gaza gelsintamam tamam söz sustum, gitme
Keşke sade ruhları olmasaben maçı izleyemiyorum çünkü tv yok henuz evde, ama okudugum kadarıyla oyuncularda ruh yokmuş, öyle olunca da gol yok tabiki
Benide pink gibimi yapcen cezmi
öyleymiş ya, onu da yazmışlar. ki genelde gs taraftarı döner arkasını çıkardı demek ki artık takım kendini toplasın istiyorlar. gerçekten yazık oldu galatasaraya bu sezonTaraftar duygulu duygulu ses çıkarıyor, ağlıycam yani.. Takım nasıl gaza gelsin
Keşke sade ruhları olmasa
Arsenal durdu, gs oynuyor ama yok yok yok...
Aldılarda yıldız mı aldılar, dünya para döktüler hepsi yedek, hiçbiri işimize yaramıyor.az mı transfer yaptılar, o kadar mı yetersiz takım, nasıl böyle kötü olabiliyorlar, cidden aklım almıyor
Kim sana sempatik dedipink , mustafa topaloglu kacirsin seni emi
bu sezon böyle geçecek yavrum ona yapacak bişey yok, bari adam gibi birileri gelse de önümüzdeki sezon böyle olmasanızAldılarda yıldız mı aldılar, dünya para döktüler hepsi yedek, hiçbiri işimize yaramıyor.
Parasını veremiyorlar kim gelir ki.. iyi ki benim ki uyuyor deli edersi benibu sezon böyle geçecek yavrum ona yapacak bişey yok, bari adam gibi birileri gelse de önümüzdeki sezon böyle olmasanız
nickimi bacim takti ben anlamam ole islerden aslinda hic sempatik digilim onume geleni kapar arkama geleni deperim asabi hatunAldılarda yıldız mı aldılar, dünya para döktüler hepsi yedek, hiçbiri işimize yaramıyor.
Kim sana sempatik dedi
O nasıl bir şey yanickimi bacim takti ben anlamam ole islerden aslinda hic sempatik digilim onume geleni kapar arkama geleni deperim asabi hatun
Kiz niye ole diyosun daha beter olsunlarbu sezon böyle geçecek yavrum ona yapacak bişey yok, bari adam gibi birileri gelse de önümüzdeki sezon böyle olmasanız
Parasını veremiyorlar kim gelir ki.. iyi ki benim ki uyuyor deli edersi beni
Kiz niye ole diyosun daha beter olsunlar
Beşiktaşlı canım. Terimden nefret ediyordu diye, Gsye düşman oldu, derken Ünal Aysal dan ötürü iyice saldırmaya başladı :))o beşiktaşlıydı dimi aslan enişte
ligde beter olsunlar da avrupa maçlarında iyi olsunlar istiyorum, hem ülke puanı hem de yurt dışı itibarı bakımından
Sinejder bi vurdu, füze füze..o beşiktaşlıydı dimi aslan enişte
ligde beter olsunlar da avrupa maçlarında iyi olsunlar istiyorum, hem ülke puanı hem de yurt dışı itibarı bakımından
Beşiktaşlı canım. Terimden nefret ediyordu diye, Gsye düşman oldu, derken Ünal Aysal dan ötürü iyice saldırmaya başladı :))
iyi hadi, gözünüz aydınSinejder bi vurdu, füze füze..
Arsenal oynamadı oynasa var ya, Gs yi rezil ederdi. Bizimkiler 1 gol attı diye, şımardı Arsenal golle bitirdi maçı. Böylece 4 ü es geçmedikben onun kadar değilim yaa, sevmem pek ama düşman da değilim
benim rahmetli sevgilim de fatih terim i çok severdi, hatta babasından çok severdi rahatsız
iyi hadi, gözünüz aydın