• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benide pink gibimi yapcen cezmi

ben beşiktaşlıyım da bu sene sesim çok çıkıyor yaa :KK53:
Taraftar duygulu duygulu ses çıkarıyor, ağlıycam yani.. Takım nasıl gaza gelsin:cry:
öyleymiş ya, onu da yazmışlar. ki genelde gs taraftarı döner arkasını çıkardı demek ki artık takım kendini toplasın istiyorlar. gerçekten yazık oldu galatasaraya bu sezon :KK43:

o beşiktaşlıydı dimi :KK53: aslan enişte :KK73:

ligde beter olsunlar da avrupa maçlarında iyi olsunlar istiyorum, hem ülke puanı hem de yurt dışı itibarı bakımından :KK51:
Beşiktaşlı canım. Terimden nefret ediyordu diye, Gsye düşman oldu, derken Ünal Aysal dan ötürü iyice saldırmaya başladı :))

Beşiktaşlı canım. Terimden nefret ediyordu diye, Gsye düşman oldu, derken Ünal Aysal dan ötürü iyice saldırmaya başladı :))

ben onun kadar değilim yaa, sevmem pek ama düşman da değilim :KK53:
benim rahmetli sevgilim de fatih terim i çok severdi, hatta babasından çok severdi rahatsız :KK70:
Sinejder bi vurdu, füze füze..
iyi hadi, gözünüz aydın :KK51:

ben onun kadar değilim yaa, sevmem pek ama düşman da değilim :KK53:
benim rahmetli sevgilim de fatih terim i çok severdi, hatta babasından çok severdi rahatsız :KK70:

iyi hadi, gözünüz aydın :KK51:
Arsenal oynamadı oynasa var ya, Gs yi rezil ederdi. Bizimkiler 1 gol attı diye, şımardı Arsenal golle bitirdi maçı. Böylece 4 ü es geçmedik

Back