- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.481
valla bilmiyorum nasıl bi kız olcak ya şimdiden bildiğimiz nazlı olduğu bakalım doğunca görcezEvet kesinlikle öyleler şimdiden Allah yardımcın olsunBirde kızlar daha akıllı oluyorlar kandırmak da mümkün değil
Sağlıklı olsun da canım yaramaz da olsa olur :)valla bilmiyorum nasıl bi kız olcak ya şimdiden bildiğimiz nazlı olduğu bakalım doğunca görcez
tabi canım bizimki çok yaramaz olur zaten başta eşim olmak üzere herkes çok şımartırSağlıklı olsun da canım yaramaz da olsa olur :)
Aman sen ipleri sıkı tut da abartmasınlartabi canım bizimki çok yaramaz olur zaten başta eşim olmak üzere herkes çok şımartır
ben şimdiden dişimi gösteriyorum ilerde sıkıntı olmasın diyeAman sen ipleri sıkı tut da abartmasınlar
En iyisini yaparsın canım.. Benim arkadaşımın ablasının oğlu 5 yaşında şuan annesinin hayır dediği ne varsa kv evet demiş yapmış şimdi annesi hayır deyince sen almazsan alma babaannem alır diyormuş.. Annenin saygınlığı kalmamış resmen..ben şimdiden dişimi gösteriyorum ilerde sıkıntı olmasın diyedeğilse nasıl baş etcem ben minik bir canavar olur yoksa
aynen öle oluyor benimde bi arkdaşım var aynı dedin gbi bişi olsun siz yapmazsanız dedm yapar babannem yapar dio babasını hiç iplemiyor annesinden de bazenEn iyisini yaparsın canım.. Benim arkadaşımın ablasının oğlu 5 yaşında şuan annesinin hayır dediği ne varsa kv evet demiş yapmış şimdi annesi hayır deyince sen almazsan alma babaannem alır diyormuş.. Annenin saygınlığı kalmamış resmen..
İşte öyle olmasın ne olursa olsun annesinden ve babasından çekinsin.. Sen dikkat et canım sonra çok zorlanırsın :)aynen öle oluyor benimde bi arkdaşım var aynı dedin gbi bişi olsun siz yapmazsanız dedm yapar babannem yapar dio babasını hiç iplemiyor annesinden de bazen
öle tabii canım benim kv destek de şimdi çocuk doğunca napar bilmiyorum ya inşallah saf değiştirmezİşte öyle olmasın ne olursa olsun annesinden ve babasından çekinsin.. Sen dikkat et canım sonra çok zorlanırsın :)
Yok canım zannetmem eğer düşüncesi bu yöndeyse değişeceğini pek sanmıyorum yani umarımöle tabii canım benim kv destek de şimdi çocuk doğunca napar bilmiyorum ya inşallah saf değiştirmez
kendi kvsinden çok çekmiş o yüzden kendi çektiklerini bana yapmıyor çok şükürYok canım zannetmem eğer düşüncesi bu yöndeyse değişeceğini pek sanmıyorum yani umarım
Benim kvdem de çok çekmiş canım şuana kadar bana da onun yaptıklarını yapmadı çok dikkatli bu konuda umarım byle devam eder :) Çünkü düşünceler de farklı oluyor ben çekdim o çekmesin diyende var ben çektim o çekmesin diyen de :)kendi kvsinden çok çekmiş o yüzden kendi çektiklerini bana yapmıyor çok şükür
Degismez inşallah canim ben dalga geçiyorum kv ile babanne senden hizini alamamis banada kvlik yapmaya çalışıyor diyorumBenim kvdem de çok çekmiş canım şuana kadar bana da onun yaptıklarını yapmadı çok dikkatli bu konuda umarım byle devam eder :) Çünkü düşünceler de farklı oluyor ben çekdim o çekmesin diyende var ben çektim o çekmesin diyen de :)
ne tür olsun canımbana bir film söyleyin de izleyim hadi
ne tür olsun canım
Kırmızı , sen düşünüyor musun katılmayı :)
Prejtijiniz batsın 10 dk da 2 gol yedikbu saatte fazla düşündürmeyecek ama keyifli bir film olabilir mesela. tam ne istedigimi ben de bilmiyorum
Prejtijiniz batsın 10 dk da 2 gol yedik
Ya Arsenal karşısında Muslera yok, yedek bile değil, 90 dk da daha kaç tane yerizvalla kötü bişey demedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?