• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben şimdiden dişimi gösteriyorum ilerde sıkıntı olmasın diye :KK53:değilse nasıl baş etcem ben minik bir canavar olur yoksa
En iyisini yaparsın canım.. Benim arkadaşımın ablasının oğlu 5 yaşında şuan annesinin hayır dediği ne varsa kv evet demiş yapmış şimdi annesi hayır deyince sen almazsan alma babaannem alır diyormuş.. Annenin saygınlığı kalmamış resmen..

En iyisini yaparsın canım.. Benim arkadaşımın ablasının oğlu 5 yaşında şuan annesinin hayır dediği ne varsa kv evet demiş yapmış şimdi annesi hayır deyince sen almazsan alma babaannem alır diyormuş.. Annenin saygınlığı kalmamış resmen..
aynen öle oluyor benimde bi arkdaşım var aynı dedin gbi bişi olsun siz yapmazsanız dedm yapar babannem yapar dio babasını hiç iplemiyor annesinden de bazen

aynen öle oluyor benimde bi arkdaşım var aynı dedin gbi bişi olsun siz yapmazsanız dedm yapar babannem yapar dio babasını hiç iplemiyor annesinden de bazen
İşte öyle olmasın ne olursa olsun annesinden ve babasından çekinsin.. Sen dikkat et canım sonra çok zorlanırsın :)

kendi kvsinden çok çekmiş o yüzden kendi çektiklerini bana yapmıyor çok şükür :D
Benim kvdem de çok çekmiş canım şuana kadar bana da onun yaptıklarını yapmadı çok dikkatli bu konuda umarım byle devam eder :) Çünkü düşünceler de farklı oluyor ben çekdim o çekmesin diyende var ben çektim o çekmesin diyen de :)

Benim kvdem de çok çekmiş canım şuana kadar bana da onun yaptıklarını yapmadı çok dikkatli bu konuda umarım byle devam eder :) Çünkü düşünceler de farklı oluyor ben çekdim o çekmesin diyende var ben çektim o çekmesin diyen de :)
Degismez inşallah canim ben dalga geçiyorum kv ile babanne senden hizini alamamis banada kvlik yapmaya çalışıyor diyorum

Back