- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.041
Ya acaba teyzem yediğime içtiğime birşey mi kattıPinkoooo pinkoooooo sana hicbisey demiyorum
Tamam güzel olurdu da, olmamasıda dert olmaz, adama bakınca dünya derdini unutursunasıl böyle adamların üremesi lazım ki dünya daha güzel bi yer olsun
Tamam güzel olurdu da, olmamasıda dert olmaz, adama bakınca dünya derdini unutursunKoy kenara seyret
olabilir hiç normal degilsinYa acaba teyzem yediğime içtiğime birşey mi kattıNeyse bu gecenin tadını çıkarayım
Tamam güzel olurdu da, olmamasıda dert olmaz, adama bakınca dünya derdini unutursunKoy kenara seyret
Dur sana kendimi göstereyim o zamanşimdi seni görmedim yorum yapamam da pinkim, kendi adıma haddimi bilir ve böyle adamları seyretmekten öte hayal kurmam, gerçekleri konuşayım şimdi
Benimki görse var ya dahada maç izletmez banaolabilir hiç normal degilsin
AhahhaahBenimki görse var ya dahada maç izletmez banaYabancı takımın maçını izliyoruz, Bir tane futbolcu vardı, adamın adını unuttum, oyunda yoktu, tribünde takım elbiseyle duruyordu. Kartpostal gibiydi var ya, dehşet bi karizması vardı. Ekrana çıktı. Yuhh dedim bu ne.. Böyle futbolcu mu olur, jön mübarek :)) Tam o sırada yanındakiyle sarmaş dolaş oldu, gay gibi hareket etti, hayallerim yıkıldı, benim ki kahkahayı patlattı
Dur sana kendimi göstereyim o zaman
Ama göremiyorum
sen de beni görebilirsin ama ben senin kadar güzel değilim
Ama göremiyorum
Teşekkür ederim bu arada eminimki güzelsindir
Hee ya elimi attığım kuruyorAhahhaahgüzel gidiyordu da sonuç hoş olmamış
3 albüm 7 fotoğraf var ama bana göstermiyorprofilimde var ama neden göremiyorsun ki
3 albüm 7 fotoğraf var ama bana göstermiyor
Nerde kaldın senGeldimmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi beni
seni sevmemiş mi yoksa
Aç çabuk resimlerini bana.. Kandırdın beni, göstercem dedin göstemedin
Selam ama neden arkamda iş çeviriyorsun
Aaa ne yaptım ki benSelam ama neden arkamda iş çeviriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?