- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.021
kahve varsa atarımKartta mı bakıyordun.. Kahve için dediydim ben :))
Tühama ben bılmıyorumkı fal bakmayı yanı cok eskıden bakıyodum ama artık kartlarım yok
Kahveye bakacak kız, koy atsın :)
zaten tanışma ihtimalimiz olsa fellik fellik kaçardım ben de, nasıl olsa ihtimal yok ya atıp tutuyorumBunun biraz uzun saçlı versiyonuyla 1 hafta çıktım :)))
Yakışıklı adamla uğraşılmıyor be. Totoları havada, kızlar şımartmış oluyor, bunlarda kendini bi halt sanıyor
çok yakışıklı yaaaaaYakisikliymis kizzzzaynı benim kocama benziyo
At zaten bak bebek var mı yok mu yeter o kadarı bizekahve varsa atarım
Pinko niye böyle yapiyon kuzum sen? Kızlar yiyecek,niye izin vermiyosun
Aşk böyle birşey herhalde
Yemiş bilePinko niye böyle yapiyon kuzum sen? Kızlar yiyecek,niye izin vermiyosun
Tipkisinin aynısızaten tanışma ihtimalimiz olsa fellik fellik kaçardım ben de, nasıl olsa ihtimal yok ya atıp tutuyorum
çok yakışıklı yaaaaacidden benziyor mu senin kocana sakın yalnız başına dışarı salma, kaparlar valla
Bu msji okuduktan sonraAt zaten bak bebek var mı yok mu yeter o kadarı bize
Ne var lan, falında sosa nın çıkacak hali yok, bebek var mı yok mu ona bakacakBu msji okuduktan sonra
Tipkisinin aynısıyok salmiyom zaten,hep yanımda
Kuzu sen harbi aşıksın, insan bi mesajları okur, Harbiye odaklanmışsın gözünün önünü görmüyonkardeşi falan yok mu yaa
AhahhaahNe var lan, falında sosa nın çıkacak hali yok, bebek var mı yok mu ona bakacak
Ayrıca sen bu fala bakanların atcam demesine ne bakıyon, meslek tribi bu
Evin tek çocuğu tatlimkardeşi falan yok mu yaa
Sen ne benim kocami kiskaniyon ki?Kuzu sen harbi aşıksın, insan bi mesajları okur, Harbiye odaklanmışsın gözünün önünü görmüyon
noldu yaa, naptım yineKuzu sen harbi aşıksın, insan bi mesajları okur, Harbiye odaklanmışsın gözünün önünü görmüyon
Ahahhaah
Evin tek çocuğu tatlim
Sen ne benim kocami kiskaniyon ki?
Bence harbinin kocası sosa ya benzeseydi çocuk yapcam diye dertlenmezdi.. Böyle bir adamla evli olduktan sonra üremesen de olur yaninoldu yaa, naptım yine
off yaaa
Pinkoooo pinkoooooo sana hicbisey demiyorumBence harbinin kocası sosa ya benzeseydi çocuk yapcam diye dertlenmezdi.. Böyle bir adamla evli olduktan sonra üremesen de olur yani
Bence harbinin kocası sosa ya benzeseydi çocuk yapcam diye dertlenmezdi.. Böyle bir adamla evli olduktan sonra üremesen de olur yani
Bence deasıl böyle adamların üremesi lazım ki dünya daha güzel bi yer olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?