• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bende bekarım
20 yaşındayım çalışıyorum ama bugun ayrıldım işten acıkdan ünv okuyorum böyle canmmm:8:

orda muhabet etmek yasakmıymuış kiiii:26::26::26::26:

Bende özel sektörde 2,5 senedir part-time mühendis olarak çalışıyorum. Çarşamba günü işi bırakmanın eşiğinden döndüm :ssz:
Hayırlısı olsun inşallah içine sinen bir iş bulursun.

Bende özel sektörde 2,5 senedir part-time mühendis olarak çalışıyorum. Çarşamba günü işi bırakmanın eşiğinden döndüm :ssz:
Hayırlısı olsun inşallah içine sinen bir iş bulursun.

hmm sen niye bırakmanın eşinden döndün kuzum
su an iş felan istemiyom kafamı dagıtmaya ihtiyacım var valla:ssz::ssz:

eneemm noldu ki kara böcüm
ulan su skypeyi bi acamadım ya lan:41::41:

Çenem feci şekilde ağrıyor.Bu ilaçların bi işe yaradığı yok.
En sevdiğim yemekler var evde.
Ben çenemin ağrısından hiç bir yiyemiyorum ekmeğin iç kısmını bile ısıramıyorummm

Bi çorba ile duruyorummm

Gerçekten sinirimden ağlayacağım ne geçmek bilmez bi ağrıymış bu !!!!!!!!!!!!!11

Kısaca özel sektörün sömürüsü diyelim. Daha mezun olmadan mesleğimden soğuttular resmen :ssz:

ahh ahh bilirimmmmm bilirimm.. ben neler yşadım neler çektim bir bilsen kuzum:31::31::31:

Ben çenemin ağrısından hiç bir yiyemiyorum ekmeğin iç kısmını bile ısıramıyorummm

Bi çorba ile duruyorummm

Gerçekten sinirimden ağlayacağım ne geçmek bilmez bi ağrıymış bu !!!!!!!!!!!!!11
canmm benm kıyamam sana off ya gecmedi mi hala:50::50::50::50::50::50::50:
tühh ya hiç değilse biraz hafifleseymiş keşke
süt iç bari o tok tutar:43:

Bi çorba ile duruyorummm

20'lik diş olabilir mi :18:
Ben 20'lik dişten çok çektim hala da çekiyorum çok kötü birşey

Son düzenleme:
Back
X