• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Değişmez canım, senin bakış açınla alakalı o durum :)
İyi olan iyidir yani, senin imzan onu neden değiştirsin. Bakma sen o konuşmalara. Şimdi nasılsa evlendikten sonrada öyle olur, tabi sende ufak tefek şeyleri sorun etme:KK19:
Haklısın.. Bende öyle düşünüyorum yani bakınca değişeceklerine inanmıyorum canım :) Ufak tefek şeyleri sorun etmemle ilgili de kendimi değiştirmem lazım çünkü bazen en ufak bir sözde suratım düşer benim :(

Haklısın.. Bende öyle düşünüyorum yani bakınca değişeceklerine inanmıyorum canım :) Ufak tefek şeyleri sorun etmemle ilgili de kendimi değiştirmem lazım çünkü bazen en ufak bir sözde suratım düşer benim :KK43:
Sorunların temeli o tatlım, mesela kv birşey mi dedi, kırıldın, konuş nedenini sor, bunu kırıcı olmadan yap, sen açık oldukça karşındakilerde oluyor, sana göre davranıyorlar, sen surat asarsan sessiz sedasız, çatışmalar başlar.

Sorunların temeli o tatlım, mesela kv birşey mi dedi, kırıldın, konuş nedenini sor, bunu kırıcı olmadan yap, sen açık oldukça karşındakilerde oluyor, sana göre davranıyorlar, sen surat asarsan sessiz sedasız, çatışmalar başlar.
işte bunu yapabilmem lazım :) Şuana kadar kırmadık birbirimizi hatta hep kv beni savunur över ama ilerde ne olur bilemem tabi :)

Back