• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İnan bilmiyorum düne nazaran çok kötü ve çenemin ağrısı kulağıma vurmaya başladı..
Annem gel gidelim diyor şimdide yok
Pazartesi giderim hem verilen ilaçlarıda kullanmış olurum daha birinci günden geçmedi diye gidersem bi tuhaf kaçar..

alla alla acaba niyeki kuzum ya ama ilaçlar ters etki yapsa daha kötü olurdun sanmıyorum ben de:26: bencede sen su hafta sonun bi atlat bakım olmadı öyle yaparsın cok geçmiş olsun bebegimm valla o agrı ne kötüdür şimdi:43:

alla alla acaba niyeki kuzum ya ama ilaçlar ters etki yapsa daha kötü olurdun sanmıyorum ben de:26: bencede sen su hafta sonun bi atlat bakım olmadı öyle yaparsın cok geçmiş olsun bebegimm valla o agrı ne kötüdür şimdi:43:

Yan etkilerinde ağrı yapar diye birşey yazmıyor ki..
ZATEN yan etkisi ağrı yapar diye bir mevzu mu olur lan..:27:

bana nıye cevap yok :15:

:25::25:

gitme durrr diyecektim

ama vazgeçtim yarr hoşçakall :3::3:
eylülüm hakkını helal et arada kaynıyosun çünkü alıntı bildirimi diye bişey gelmiyo bana :25::25:
:60:

ulen bi sevgili olamadınız gitti bee neyi bekliyonz oglim daha ben evlenirim cocuklarım olur büyür evlenir torunlarım olur o zamana mı lan:30::30::30::30:

yalan söylüyosun yalan ben böyle yapmayım diye demii:19::19:

ya olamıyoruz bi türlü tam lafını açıyo ben heyecanlanıyorum bi hareketlerim var görmen lazım :52::52::52:

Back