- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.701
İyi sayilirim canim biraz sinirliyim simirlerim bozuk gibiYönetici-Editör-En Tarz Üye tatlım nasılsın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi sayilirim canim biraz sinirliyim simirlerim bozuk gibiYönetici-Editör-En Tarz Üye tatlım nasılsın:)
gecmıs olsun cnmSagolasin canim benim kendimi faza yordum kac gundur ondan olsa gerek
Tatlisim dediklerini yaptim Dusa girdim sicak sicak iyi gelir diye. Ama ciktiktan bi saat sonra tekr agridi ve suan yine agriyor.. =( ilac aldimTehdit mi ediyorsun bizi![]()
Sagolasin fistik nabiyorsubakayiim =)iigecmıs olsun cnm
Trip atma tamam mi hih
tamam![]()
![]()
hahha soğuyada ihtiyacımz varrr![]()
![]()
![]()
![]()
Bama diyor kuzum kasiniyor cu ku kasiycam onu ben mersk etme hahayonetıcı kım
amin ins cnm
ne oynuyon tatlımKimseler yok gelince bana haber edin bem oyuna kactim hih
Asphal8 oynuyorum canim dunden beri kalkamadim basindan ya harika oyunne oynuyon tatlım
Canım sen kendini sıcak tutmaya devam et benimki de sabaha geçmişti, hırkanı üstünden çıkarma, gece uyurkende terle mümkümseTatlisim dediklerini yaptim Dusa girdim sicak sicak iyi gelir diye. Ama ciktiktan bi saat sonra tekr agridi ve suan yine agriyor.. =( ilac aldim
Bana da öyle geliyordu :) Sen aynen o pozisyinla dur sabaha geçer merak etme, aslında kas gevşetici kremde sürsen iyi olurduSuan kazagimin uzerinde hirkam ve uzerimde de battaniye var duz bi sekilde uzandim canim kit etse rahatlayacak gibi =)
İlac aldim canim insallah gecer gel ustume cik cigne hahaBana da öyle geliyordu :) Sen aynen o pozisyinla dur sabaha geçer merak etme, aslında kas gevşetici kremde sürsen iyi olurdu
o neymıs gız :)Asphal8 oynuyorum canim dunden beri kalkamadim basindan ya harika oyun
Araba yarisi canim benim online yarisiyorsun kullanicilar var vs=)o neymıs gız :)
Ben iyi sayilirim canim sen nasilsin =)nereye tasiniz canim =)Heeey nabersiniz bakim? Giremiyorum gün içinde bitmedi mağaza toparlaması. Haftaya kadar sürer belli ara ara gelcem böyle anca çıkabildim![]()
Ben iyi sayilirim canim sen nasilsin =)nereye tasiniz canim =)
Selammkızlar mrb ıyı aksamlar![]()
neden canım nolduİyi sayilirim canim biraz sinirliyim simirlerim bozuk gibi
Trip atma tamam mi hih![]()
vavv o oyun muhteşem ya bendede var kaçıncı sezon ve seviyedesnAsphal8 oynuyorum canim dunden beri kalkamadim basindan ya harika oyun