• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Nerelerdesin kuzummm :16:

Alışveriş yaptık bugün canım yeni geldim eve markettir vs. :6:
Çok komik bişey oldu geldiğimizden beri gülüyoruz bi kazak beyenmiştim ist. bütün şubeleri araştırttım yoktu ankarada ki şubeden geldi 2 hafta sonra aldık neyse bi tüttürelim dedik anneciğimin totosu üşüdü sandalye soğuktu kazağımı verdim üşümesin totosu diye sonra kalktık orda unuttuk geldik :9:
Bulana hayırlı olsun ihtiyacı olan biridir inş. diyorum ama starbucksta ihtiyacı olan biri de olmaz ki :6:
Hahahah :9::9: Trajikomik :27:

Alışveriş yaptık bugün canım yeni geldim eve markettir vs. :6:
Çok komik bişey oldu geldiğimizden beri gülüyoruz bi kazak beyenmiştim ist. bütün şubeleri araştırttım yoktu ankarada ki şubeden geldi 2 hafta sonra aldık neyse bi tüttürelim dedik anneciğimin totosu üşüdü sandalye soğuktu kazağımı verdim üşümesin totosu diye sonra kalktık orda unuttuk geldik :9:
Bulana hayırlı olsun ihtiyacı olan biridir inş. diyorum ama starbucksta ihtiyacı olan biri de olmaz ki :6:
Hahahah :9::9: Trajikomik :27:

Ahahaa yazik yaaa :90: icin gitti mi :1:

Demek ki nasibin degilmis :9:

Bir tane daha bel kırıcı geldi hanımlar :90::91:
Nerdesin kiz sennn :20::15:
Bende öyle didim bulana hayırlı uğurlu olsun vallahi :27:
İçim gitti de çaktırmadım annem üzülmesin diye 2 hafta bekledim ya o koydu :9:
Sen nasılsın :26:

Aynen yaa mad o kadar istiyidun unutmayaydin :90:

İyiyim canimm ne olsun kahve iciyom gel beraber icek :7::8:

Aynen yaa mad o kadar istiyidun unutmayaydin :90:

İyiyim canimm ne olsun kahve iciyom gel beraber icek :7::8:

Ben unutmadım ki kuzum annişkom sağolsun üşüdüm dedi bizde apar topar kalktık öyle hasta olmasın diye :9:
Ohh miss afiyet olsun bende kahve yapcam şimdi ımhh :21:

Back