How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ehehehhh valal bende ondan içtim he yanına birde aferin aldım:2:

canm benm o nasıl söz... ne hakkı saçmalama.. olsun iyi birtanem
bugun cıkcak hastaneden orda kalcaz
su an hali gücü yok toparlanması cok zor diyorlar ama yaşıyo ya onada şükür be kuzum..

sigara içiyo ya içerde gitsin dumanı herhalde diye soguk tüm buraya geliyo az önce çay verdim ters ters baktım kapattmış:9::9::9::9::9::9::9::9:

Kalmaz bişeyin de keşke sadece birini içseydin önce. Fazla doz almaya alıştırma kendini :20:

sen o bakışlardan arada at demek işe yarıyo :23::23:

beyin kanamasımı geçirmişti peki... doktorlar ne dedi

gitti şimdi korkut kaçti herhalde tey tey :62: :62:
evet canm .. beyninde tümör vardı ameliyat oldu .. sonra eve cıkardık tansiyondan dolayı beyin kanaması geçrdi ama kontrol altına aldılar su an gelecek.. ama konuşamıyo yüreyemiyo hali yok doktorlar toparlar diyo başkada bir halt dedikleri yok:ssz:
Kalmaz bişeyin de keşke sadece birini içseydin önce. Fazla doz almaya alıştırma kendini :20:

cok kötüydümm be kuzumm napımm yuksa akşama kadar dayanamzdımmm neyseki patronn gitti oh bee:32::32::32::32::32:

eylül napıyon eylülllll:9::9::9::9:

evet canm .. beyninde tümör vardı ameliyat oldu .. sonra eve cıkardık tansiyondan dolayı beyin kanaması geçrdi ama kontrol altına aldılar su an gelecek.. ama konuşamıyo yüreyemiyo hali yok doktorlar toparlar diyo başkada bir halt dedikleri yok:ssz:

cok kötüydümm be kuzumm napımm yuksa akşama kadar dayanamzdımmm neyseki patronn gitti oh bee:32::32::32::32::32:

İyi misin şincik peki :44:

inşallah hayırlısıyla iyi olur canım dua ederiz bol bol :31:

sinir oldum ben o patrona heeee :41:

enişte varmı sevgi :23::23:

oturmaktan sıkıldım yeminle :26::26:

konuşuyoz ya len sıkılma bak patronda gitti rahatladım bendee:29::29:

İyi misin şincik peki :44:

yuk daha değilim ama birazdan olurum sanırsammmmm:9::9::9:

inşallah hayırlısıyla iyi olur canım dua ederiz bol bol :31:

sinir oldum ben o patrona heeee :41:

enişte varmı sevgi :23::23:

aminnn canmmm benm cok teşekkür ederim allah razı olsun:16::16: