- 30 Ağustos 2013
- 6.365
- 1.087
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.461
Kankama bişi olursa senden bilirim ona göre
yok diğer topikte olmuş sanırım burada da kıvılcımlar:26:
neyse alevlenmesin şimdi
Orda ne oldu haberim yok ama burda ne oldu haberim var özür dilendi barışıldı ateşkes imzalandı :) Aynen şimdi açıpta tekrar alevlendirmenin anlamı yok ..
Ablası var, ben büyük olan ablasını çok severim.O benden daha heyecanlı :) Diyor kır düğünü yapalım çokta güzel olursun diyor.. Fikir veriyor bana ama daha aklımda oluşturduğum birşey yok..
Bilmiyorum nasıl olur , işin içine ailelerin fikirleri girerse başımız ağrır herhalde ..
Aman ya evlenelimde, gerisi mühim değil gözümde.. ha kır olmuş ha salonda olmuş
Hahah deliye bak yaaa tamam çirkiniz üstüne hastayız bide gözlüğüm var kocaman unutmayalım körümde biraz eğer korkarsa lens takiyim jaqim
Aynen öyle ama biz karşılıklı çiftetelli oynadığımızı görsem rüyamda dudağımda uçuk çıkar yeminle
Yok onun gözlüklere ilgisi var zaten kocaman siyah gözlükleri var. . Katy perrinin last friday night diye bi klibi var ya , ah aynı ona benzer gözlükleri var..
Krem tavsiyesinde bulunabilirim ..
Heheheh benim okadar değilde ondan hallice yoksa katye mi benziyo :O
Hahahaha aman kalsın şuan gülüyoruz benimkiyle söyledim angaranın bağları dedi iyice krize girdim oy farfara diceene ahahahah
Jaq söylemezsen uyuyamıcam valla başlatma inadından söyle hadi
Yabancılardan değil , bizden birine benziyor tahmin bile edemezsin ama tıpkısının aynısı gibi yaa gülüşü saçı mimikleri falan..
Jaq söylemezsen uyuyamıcam valla başlatma inadından söyle hadi
Boğa burcuyuz kızım biz , inadımız inattır no no no söylememmm
Koç boğadan daha inatçı kızım koçum bende ama söylemezsen benimkiyle bozuşçam artık uyuyalım diyomeraktan çatlicam deli kıyma bana
Git uyu beno no no söylemiycemmmm
Tamam hadi öptümm iyi gecelerr hıhh uyuzz
günaydın lan size
Günaydın kızlar
Günaydınnnn
Jaggerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?