İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hahaha bende çook erken yatmıyorum sabah mutlaka kalkar gazete kahve keyfi yaparız aşkitomla birlikte ams gün içinde öğlen de olda uyumak istersek kestiririz garibiz biraz

Ah ah bende sevgilimin yanında olsaydım , film izleyelim dese, yine en uyuz olduğum film türünü açsa bilim kurgudan aşağısı bizi kesmez dese ve bende film yerine onu izlesem ..

Ah ah bende sevgilimin yanında olsaydım , film izleyelim dese, yine en uyuz olduğum film türünü açsa bilim kurgudan aşağısı bizi kesmez dese ve bende film yerine onu izlesem ..

Oyy kıyamam kuzum yaa birlikte olacağınız günler yakın ama enazından bunu biliyorsun :))

Hiç sevmem düğünümde oturmak istiyorum ben hayatta tarzım değil öyle şeyler yaaa

Hiç düğüne gitmemiş biri olarak canım çekmişti
Çoookk küçükkene gitmiştim fotom var bitane annemde gelinlikli falan küçüklükten sevmem bikere hıhh ilk ve son olmuş

Hiç düğüne gitmemiş biri olarak canım çekmişti
Çoookk küçükkene gitmiştim fotom var bitane annemde gelinlikli falan küçüklükten sevmem bikere hıhh ilk ve son olmuş

Ben seneler önce kuzenimin düğününe gitmiştim.Gürültülü yerleri sevmem.Kendi düğünüm olduğunda da çok kasacağa benziyorum değil benziyoruz. Benimki de nefret eder. Ay hayal ediyorum da çok komik olur ya. Karşılıklı oynadığımızı düşünüyorum omg !

kıra kıra bel kalmadı lafta len
bir de kavga olmuş bulayım derken canım çıktı ne var ablana link atsan hemen okusaydım
merakım celbetti gece gece olamaz mı

Kokteyl tarzında yapın canım kasmaya ne gerek var ben hiç gitmedim yabancıyım öyle ortamlara zaten evlenirsek ben kilise de evlenelim demiştim tören vs. Güzel mekan yani romantikte

Kokteyl tarzında yapın canım kasmaya ne gerek var ben hiç gitmedim yabancıyım öyle ortamlara zaten evlenirsek ben kilise de evlenelim demiştim tören vs. Güzel mekan yani romantikte

Ablası var, ben büyük olan ablasını çok severim.O benden daha heyecanlı :) Diyor kır düğünü yapalım çokta güzel olursun diyor.. Fikir veriyor bana ama daha aklımda oluşturduğum birşey yok..
Bilmiyorum nasıl olur , işin içine ailelerin fikirleri girerse başımız ağrır herhalde ..
Aman ya evlenelimde, gerisi mühim değil gözümde.. ha kır olmuş ha salonda olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…