- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.441
Hahaha bende çook erken yatmıyorum sabah mutlaka kalkar gazete kahve keyfi yaparız aşkitomla birlikte ams gün içinde öğlen de olda uyumak istersek kestiririz garibiz biraz
Hııııı kıskanırımonu gördüğünde bir ünlüye benzeteceksin benden söylemesi aramızda kalsın
Ah ah bende sevgilimin yanında olsaydım , film izleyelim dese, yine en uyuz olduğum film türünü açsa bilim kurgudan aşağısı bizi kesmez dese ve bende film yerine onu izlesem ..
Oyy kıyamam kuzum yaa birlikte olacağınız günler yakın ama enazından bunu biliyorsun :))
Hömmm hangi ünlü merak ettim bak uyuyamam hastayım zaten
Amin , inşallah hayırlısıyla :))
Im söylemem sen benzeticek misin bakalım , hele bi görde sen..
Eneeemm yok öyle inşallah maşallah göbek atcam düğününüzde
Aşkolsun ama yaaaa
Ozaman söylemeseydin nasıl uyucam şimdi ben
Hiç sevmem düğünümde oturmak istiyorum ben hayatta tarzım değil öyle şeyler yaaa
Cıx inadım inat söylemem ..
Hiç düğüne gitmemiş biri olarak canım çekmişti
Çoookk küçükkene gitmiştim fotom var bitane annemde gelinlikli falan küçüklükten sevmem bikere hıhh ilk ve son olmuş
İyi ya kır sen beni gidiyorum bak söyle
Kokteyl tarzında yapın canım kasmaya ne gerek var ben hiç gitmedim yabancıyım öyle ortamlara zaten evlenirsek ben kilise de evlenelim demiştim tören vs. Güzel mekan yani romantikte
Ben seneler önce kuzenimin düğününe gitmiştim.Gürültülü yerleri sevmem.Kendi düğünüm olduğunda da çok kasacağa benziyorum değil benziyoruz. Benimki de nefret eder. Ay hayal ediyorum da çok komik olur ya. Karşılıklı oynadığımızı düşünüyorum omg !
No no no söylemem.. Yarın görürsün ..
kıra kıra bel kalmadı lafta len
bir de kavga olmuş bulayım derken canım çıktı ne var ablana link atsan hemen okusaydım
merakım celbetti gece gece olamaz mı
Hastayım ya ben yarın mı açalım bu sefer intihar eder gerçektenhahahah
Kavga olmadı kiburda yani benim gözümde olmadı. Ama kişiler arasında bir çatışma mevcuttu
Kokteyl tarzında yapın canım kasmaya ne gerek var ben hiç gitmedim yabancıyım öyle ortamlara zaten evlenirsek ben kilise de evlenelim demiştim tören vs. Güzel mekan yani romantikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?