• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hmm öyle mi anladımm tatlım:26::26:cok geçmiş olsun ya peki bunun bi tedavisi yokmuymuş hep bu agrılan mı durcan:43::43:

Valla ağrıyı geçirmek için antibiyotik kullandım. Bir süre sonra şişiliği ve acısı geçti.Yani o kadar çok acıyor ve ağrıyor ki ısıramıyorum ekmeği düşün. Sürekli sıvı tüketiyorum. Haşlanmış patatesi ye desen yiyemem o derece ağrı ve acıma oluyor.Sağolasın canım :( senden naber ?

Valla ağrıyı geçirmek için antibiyotik kullandım. Bir süre sonra şişiliği ve acısı geçti.Yani o kadar çok acıyor ve ağrıyor ki ısıramıyorum ekmeği düşün. Sürekli sıvı tüketiyorum. Haşlanmış patatesi ye desen yiyemem o derece ağrı ve acıma oluyor.Sağolasın canım :( senden naber ?

ay deme yaa canm benim bilirim o agrıları
bendede tel takılı her ay mesela kontrolü var 1 hafta boynca cok agrır agzım yara olur şişer birşey yiyemem bende kalıcı bir çözümü yokmuymuş bunun yahu:ssz::ssz::43:
Bendende ne olsn jaggerim idare ederim uykusuzum işteyim çalışıyorum öyle balım
hadi bize kahve yapta içek:7::7:

ay deme yaa canm benim bilirim o agrıları
bendede tel takılı her ay mesela kontrolü var 1 hafta boynca cok agrır agzım yara olur şişer birşey yiyemem bende kalıcı bir çözümü yokmuymuş bunun yahu:ssz::ssz::43:
Bendende ne olsn jaggerim idare ederim uykusuzum işteyim çalışıyorum öyle balım
hadi bize kahve yapta içek:7::7:

Yahu yine ilaç tedavisiyle geçiyor işte..
Sen benim ne yaptığımı bilse yuh dersen, közlenmiş kestaneyi sıcak sıcak ağzımın içine atıyorum . Soğutuyorum , sonra kabuğunu elimle ayırıyorum. O sıcak sıcak közlenmiş kestaneler geçen damağımı mahvetmiş. Yine yemek yiyemedim üste damağım fena haldeydi..:36:

Babanın uşağı mı var lan :19:burda kalk kendin hazırla banada koy ..:ssz:

Dün kahve ile çayı biraz fazla kaçırmış olmalıyım ondan olsa gerek. Sabahta annem uyandırdı hastaneye gidiyormuş kalk kızım kapıyı kitle arkamdan diye.. Onun haricinde sabahın 6 sında bakamadığım balıklarıma yem vemek için girdi anneciğim odama.. Böylelikle bugun uykusuz kaldım ama olsun bu akşam erkenden horuldularım ..
:18:

Bende bu sabah işe geç kaldım ya ilk defa olduu
:26:
Yağmurda yağıyor, koştura koştura nassı geldiğimi bilemedimm..
Mkyajımı iş yerinde yaptımm
:12:

Bende bu sabah işe geç kaldım ya ilk defa olduu
:26:
Yağmurda yağıyor, koştura koştura nassı geldiğimi bilemedimm..
Mkyajımı iş yerinde yaptımm
:12:

Burasıda öyle her yerde yağmur var şu aralar. Kar yağacak diyorlar inşallah yağar da karın yine tadına bakarız..
Kız yağmurlu havalarda dışarı çıkıyorsan bencede makyaj yapma, yağmur damlacıkları yüzüne geldiğinde , eğer ki pudra kullanıyorsan çok kötü bi görünüme sebeb oluyor..

İyi yapmışın , yaş kaç bu arada.. ?

Yahu yine ilaç tedavisiyle geçiyor işte..
Sen benim ne yaptığımı bilse yuh dersen, közlenmiş kestaneyi sıcak sıcak ağzımın içine atıyorum . Soğutuyorum , sonra kabuğunu elimle ayırıyorum. O sıcak sıcak közlenmiş kestaneler geçen damağımı mahvetmiş. Yine yemek yiyemedim üste damağım fena haldeydi..:36:

Babanın uşağı mı var lan :19:burda kalk kendin hazırla banada koy ..:ssz:

oy kuzuma kıyamamm lann sana annem benimm
ne kadar zayıflamışındırda sen kim biilr:43: bende cok zayıfladım billiyon mu bu bahanele oglimm :82: :82:
ama ben çalışıyorumm işteyim sen koysan nolur lan:41::41::41::41::41::41:
ölürsün demi:19::19::19::19::19:

ahahaa :60:

geliyorumm hangi discoyaa :4::62:

Kopmalı olsun :66: :9:

ben sana göstercem kopmalıyı allam yareppim gel gellllll:23::23::23::23:
Girin o discoya da çıkmayın birdaha emi.. :19: Bıktım sizden.. :19:

hep bu eylül yüzünden hep hep bıktık ondan:19::19::19:

ne kadar zayıflamışındırda sen kim biilr:43: bende cok zayıfladım billiyon mu bu bahanele oglimm :82: :82:

Hem kıyamam diyor , hem zayıflamışındır diyor beni hasta hasta yoruyor..
Bi şarkı vardı..
Benim adım no.1 yüzüme bak beni hasta yap hadi kadın kalk bana pasta yap ! tarzında bi şarkıydı..
Bugun o şarkı benden sana gelsin dinle bol bol..

Yok zayıflamadım , aynı sabıt 56 53 gidip geliyoruz.. ..:12:

vayy seniii cerrahpaşaaa :24::24:

geldim ya işteeee $f005.gif

ahaha bi gidelim de rahatlayalım dimi :23::23::9:

evet sonra söz kesilecek nasipse :nazar: yok daha olmadı sözümüz söz diyemedik henüz :25:

niye unutuyosun :63:

Valla siz mi rahatlarsınız ben mi bilemiyorum eylülotam :52: :27: kafam çok yoğun şu aralar o kadar çok kişinin özel hayatı var ki kafamda herkesin ki birbirine girmiş durumda.. :27::27::27:

Valla siz mi rahatlarsınız ben mi bilemiyorum eylülotam :52: :27: kafam çok yoğun şu aralar o kadar çok kişinin özel hayatı var ki kafamda herkesin ki birbirine girmiş durumda.. :27::27::27:

ahahah aynenn :52:

doğrudur canımm hepsi biribirine giriyor unutuyo insann , ben sana hatırlatırım kendimi :23::82::82:

:60:

Back