• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Günaydın kuzular, çenem çok fena ağrıyor i naber keyifler nasıl?

Birinin ahı tuttu uyuyamıyorm hatta o binin nicki L ile başlıyo a ile bitiyo L.....a
:19:

iyiyim canım sen nasılsın :21: banada yer var miii :17::17:

o birini buldum galibaa :1: geçmiş olsun canımm :21:

O birine kalkmamla birlikte sövüşüm tam oldu zaten
var var bizde herkese yer var, of gözlerimin içi nasıl yanıyo. La eylül sen hangi ara sevgili yaptın ?

aaaa hadi yaa :1: sağol canımmm :21::21: geçer inşallahh :ssz:

sevgili yaptım daaa yeni değil eskisine döndüm kürkçü dükkanına :17::9:

Güne bu şarkıyı dinleyerek başlamak istiyorummmm
:21:<em><strong>[video=youtube;dnl1sSf3V2s]https://www.youtube.com/watch?v=dnl1sSf3V2s[/video]

Sağol tatlım kahvaltı ediyorum..
:56:
Neden gece 4 de yattın :53:

Dün kahve ile çayı biraz fazla kaçırmış olmalıyım ondan olsa gerek. Sabahta annem uyandırdı hastaneye gidiyormuş kalk kızım kapıyı kitle arkamdan diye.. Onun haricinde sabahın 6 sında bakamadığım balıklarıma yem vemek için girdi anneciğim odama.. Böylelikle bugun uykusuz kaldım ama olsun bu akşam erkenden horuldularım ..
:18:

evet tatlımm hayırlısı bakalım :ssz: şimdilik çok iyi ilgiden bunalacak derecedeyim :9: inşallah hep böyle gider tabi :nazar:

Nazar değmesin , şimdi seni tekrardan kazanma çabalarındadır o. İnşallah seni tekrar kazandıktan sonra kurabiye canavarı gibi canavarlaşmaz inşallah
:52:üzmesin seni

Nazar değmesin , şimdi seni tekrardan kazanma çabalarındadır o. İnşallah seni tekrar kazandıktan sonra kurabiye canavarı gibi canavarlaşmaz inşallah
:52:üzmesin seni

inşallah canım tek istedğim bu zaten :nazar: canavarlaşmıycakmış artık bakalım :52:

senin nasıl gdiiyorr :4:

inşallah canım tek istedğim bu zaten :nazar: canavarlaşmıycakmış artık bakalım :52:

senin nasıl gdiiyorr :4:

Şu aralar pek özlem ve hasretle gidiyor gerçi daha 3 gün önce yanındaydım ama olsun. Ben özlerim hem de fena özlüyorum..Gece uyurken takıyorum kulaklığı , kartalımın nefes alıp verişini dinleyerek uykuya dalıyorum. Ses kaydına almıştımda uyurken..
:17:

Şu aralar pek özlem ve hasretle gidiyor gerçi daha 3 gün önce yanındaydım ama olsun. Ben özlerim hem de fena özlüyorum..Gece uyurken takıyorum kulaklığı , kartalımın nefes alıp verişini dinleyerek uykuya dalıyorum. Ses kaydına almıştımda uyurken..
:17:

yaa ben ne yapayım kız :19: 2,5 aydır felan görmüyordum haftasonu sürpriz yapıp geldi işte öyle görüştük :21: oo ne güzelll :21: biz hiç birlikte uyuamadık daha :25::25:

Günaydın kuzular, çenem çok fena ağrıyor i naber keyifler nasıl?

Birinin ahı tuttu uyuyamıyorm hatta o binin nicki L ile başlıyo a ile bitiyo L.....a

günaydınn jaggerim yeni mi uyandın daha kız kıyamam sana:27::27: cok konuştundan agrıyo olmasınn:27::27:
o kişinin ikinci harfi a mı :86:

günaydınn jaggerim yeni mi uyandın daha kız kıyamam sana:27::27: cok konuştundan agrıyo olmasınn:27::27:
o kişinin ikinci harfi a mı :86:

No no no çok konuşmaktan değil , çene eklemimde ya da bir dişimde problem var ondan ağrıyor sürekli çenem..
Bu konuşmayla alakalı bi durum değil , mesela uykusuz kaldığımda esneğemediğim zamanlar çenemi sıkıyorum . Doğal olarak kasmış oluyorum bu yüzden ağrı yapıp sol yanağım şişiyor.

No no no çok konuşmaktan değil , çene eklemimde ya da bir dişimde problem var ondan ağrıyor sürekli çenem..
Bu konuşmayla alakalı bi durum değil , mesela uykusuz kaldığımda esneğemediğim zamanlar çenemi sıkıyorum . Doğal olarak kasmış oluyorum bu yüzden ağrı yapıp sol yanağım şişiyor.

hmm öyle mi anladımm tatlım:26::26:cok geçmiş olsun ya peki bunun bi tedavisi yokmuymuş hep bu agrılan mı durcan:43::43:

Back