- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.481
Günaydın kuzular, çenem çok fena ağrıyor i naber keyifler nasıl?
Birinin ahı tuttu uyuyamıyorm hatta o binin nicki L ile başlıyo a ile bitiyo L.....a
iyiyim canım sen nasılsınbanada yer var miii
o birini buldum galibaageçmiş olsun canımm
O birine kalkmamla birlikte sövüşüm tam oldu zaten
var var bizde herkese yer var, of gözlerimin içi nasıl yanıyo. La eylül sen hangi ara sevgili yaptın ?
Günaydınnn herkesee nasılsınızzzz kızlarrrr
aaaa hadi yaasağol canımmm geçer inşallahh
sevgili yaptım daaa yeni değil eskisine döndüm kürkçü dükkanına
Günaydın hoşgeldin :)) valla ben gece 4 gibi yattım erkenden uyanmak zorunda kaldım.. senden naber ?
Hı yani şu kurabiye yaptığın çocuğa döndün yani .. Ih bu sefer değerini biliyor mu bari..:18:
Sağol tatlım kahvaltı ediyorum..
Neden gece 4 de yattın
evet tatlımm hayırlısı bakalımşimdilik çok iyi ilgiden bunalacak derecedeyim inşallah hep böyle gider tabi
Nazar değmesin , şimdi seni tekrardan kazanma çabalarındadır o. İnşallah seni tekrar kazandıktan sonra kurabiye canavarı gibi canavarlaşmaz inşallahüzmesin seni
inşallah canım tek istedğim bu zatencanavarlaşmıycakmış artık bakalım
senin nasıl gdiiyorr
Şu aralar pek özlem ve hasretle gidiyor gerçi daha 3 gün önce yanındaydım ama olsun. Ben özlerim hem de fena özlüyorum..Gece uyurken takıyorum kulaklığı , kartalımın nefes alıp verişini dinleyerek uykuya dalıyorum. Ses kaydına almıştımda uyurken..
​O nerde oturuyor , yakın mı istanbula ?
yaa ben ne yapayım kız2,5 aydır felan görmüyordum haftasonu sürpriz yapıp geldi işte öyle görüştük oo ne güzelll biz hiç birlikte uyuamadık daha
Günaydın kuzular, çenem çok fena ağrıyor i naber keyifler nasıl?
Birinin ahı tuttu uyuyamıyorm hatta o binin nicki L ile başlıyo a ile bitiyo L.....a
​O nerde oturuyor , yakın mı istanbula ?
günaydınn jaggerim yeni mi uyandın daha kız kıyamam sanacok konuştundan agrıyo olmasınn
o kişinin ikinci harfi a mı :86:
No no no çok konuşmaktan değil , çene eklemimde ya da bir dişimde problem var ondan ağrıyor sürekli çenem..
Bu konuşmayla alakalı bi durum değil , mesela uykusuz kaldığımda esneğemediğim zamanlar çenemi sıkıyorum . Doğal olarak kasmış oluyorum bu yüzden ağrı yapıp sol yanağım şişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?