İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Günaydın kuzular, çenem çok fena ağrıyor i naber keyifler nasıl?

Birinin ahı tuttu uyuyamıyorm hatta o binin nicki L ile başlıyo a ile bitiyo L.....a

iyiyim canım sen nasılsın banada yer var miii

o birini buldum galibaa geçmiş olsun canımm

O birine kalkmamla birlikte sövüşüm tam oldu zaten

var var bizde herkese yer var, of gözlerimin içi nasıl yanıyo. La eylül sen hangi ara sevgili yaptın ?

aaaa hadi yaa sağol canımmm geçer inşallahh

sevgili yaptım daaa yeni değil eskisine döndüm kürkçü dükkanına

Güne bu şarkıyı dinleyerek başlamak istiyorummmm
<em><strong>[video=youtube;dnl1sSf3V2s]https://www.youtube.com/watch?v=dnl1sSf3V2s[/video]

Sağol tatlım kahvaltı ediyorum..

Neden gece 4 de yattın

Dün kahve ile çayı biraz fazla kaçırmış olmalıyım ondan olsa gerek. Sabahta annem uyandırdı hastaneye gidiyormuş kalk kızım kapıyı kitle arkamdan diye.. Onun haricinde sabahın 6 sında bakamadığım balıklarıma yem vemek için girdi anneciğim odama.. Böylelikle bugun uykusuz kaldım ama olsun bu akşam erkenden horuldularım ..
:18:

evet tatlımm hayırlısı bakalım şimdilik çok iyi ilgiden bunalacak derecedeyim inşallah hep böyle gider tabi

Nazar değmesin , şimdi seni tekrardan kazanma çabalarındadır o. İnşallah seni tekrar kazandıktan sonra kurabiye canavarı gibi canavarlaşmaz inşallah
üzmesin seni

Nazar değmesin , şimdi seni tekrardan kazanma çabalarındadır o. İnşallah seni tekrar kazandıktan sonra kurabiye canavarı gibi canavarlaşmaz inşallah
üzmesin seni

inşallah canım tek istedğim bu zaten canavarlaşmıycakmış artık bakalım

senin nasıl gdiiyorr

inşallah canım tek istedğim bu zaten canavarlaşmıycakmış artık bakalım

senin nasıl gdiiyorr

Şu aralar pek özlem ve hasretle gidiyor gerçi daha 3 gün önce yanındaydım ama olsun. Ben özlerim hem de fena özlüyorum..Gece uyurken takıyorum kulaklığı , kartalımın nefes alıp verişini dinleyerek uykuya dalıyorum. Ses kaydına almıştımda uyurken..

yaa ben ne yapayım kız 2,5 aydır felan görmüyordum haftasonu sürpriz yapıp geldi işte öyle görüştük oo ne güzelll biz hiç birlikte uyuamadık daha

Günaydın kuzular, çenem çok fena ağrıyor i naber keyifler nasıl?

Birinin ahı tuttu uyuyamıyorm hatta o binin nicki L ile başlıyo a ile bitiyo L.....a

günaydınn jaggerim yeni mi uyandın daha kız kıyamam sana cok konuştundan agrıyo olmasınn
o kişinin ikinci harfi a mı :86:

&#8203;O nerde oturuyor , yakın mı istanbula ?

evet normalde ailesi bana 1,5 saatlik uzatka oturuyorrr ama okulu dee ama neyseki bu sene son bitiyor okulu da kurtulucaz inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınn jaggerim yeni mi uyandın daha kız kıyamam sana cok konuştundan agrıyo olmasınn
o kişinin ikinci harfi a mı :86:

No no no çok konuşmaktan değil , çene eklemimde ya da bir dişimde problem var ondan ağrıyor sürekli çenem..
Bu konuşmayla alakalı bi durum değil , mesela uykusuz kaldığımda esneğemediğim zamanlar çenemi sıkıyorum . Doğal olarak kasmış oluyorum bu yüzden ağrı yapıp sol yanağım şişiyor.

hmm öyle mi anladımm tatlım:26::26:cok geçmiş olsun ya peki bunun bi tedavisi yokmuymuş hep bu agrılan mı durcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…