• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Banada kartalım önermişti. Hatta o almıştı benim için.Hani renkli renkli çim adamlar oluyor ya almıştı bana onlardan.. En sonunda bıkmıştım tuttuğum gibi kökünden koparıverdimmmmmmmmmmm...
:27::27: öyle deme ama harbiden insan rahatlıyoo:19:

Yapıp gönderim ben sana jaqim 2 avuç talaş azcık tohum doldur kadın çorabına boya sula gitsin yapması daha zevkli bence :D

Ben kitap okumaktan nefret ederdim okul bittiğinde kitap okumaya başladım. OKuma saatleri yaparlardı. O saatlerde kitaba bakarken uykum gelirdi. Zil çalsada kantine gitsem diye dakika sayardım. Karnım acıkırdı hep..
:27:

Ben öğrenci gibi değildim dersaneye yazılmıştım derse geç kaldım ilk günden kapıyı tıkladım girdim öğretmen kürside oturuyo hepsi birden kalktı ayağa şaştım kaldım :O
Meğer müfettiş sanmış saflar ödüm zortlamıştı yanlış bişey yaptım diye sonra o kurumda unutulmaz bi karakter olarak kaldım yine :D

Ben öğrenci gibi değildim dersaneye yazılmıştım derse geç kaldım ilk günden kapıyı tıkladım girdim öğretmen kürside oturuyo hepsi birden kalktı ayağa şaştım kaldım :O
Meğer müfettiş sanmış saflar ödüm zortlamıştı yanlış bişey yaptım diye sonra o kurumda unutulmaz bi karakter olarak kaldım yine :D

Hahahahaha yok artık o kadar mı olgun duruyorsun :27::27::27::27:

Jagger, dibin düstü sanirim :)) Tesekkur ederım kızlar. Yatma hazırlıkları yapıyorum. Topiğe iyi geceler dileyeyim dedim :1:

Son düzenleme:
Şuan saat benim için çok erken 3 gibi uyuyorummmmm normaldede böyleydim..
Tuhaf olan 6 da uyumam.
üç dört gün öncesine kadar sabah 8 de uyuyordum :)

Hahaha bende çook erken yatmıyorum sabah mutlaka kalkar gazete kahve keyfi yaparız aşkitomla birlikte ams gün içinde öğlen de olda uyumak istersek kestiririz garibiz biraz :D

Back