İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yapıp gönderim ben sana jaqim 2 avuç talaş azcık tohum doldur kadın çorabına boya sula gitsin yapması daha zevkli bence

Ben kitap okumaktan nefret ederdim okul bittiğinde kitap okumaya başladım. OKuma saatleri yaparlardı. O saatlerde kitaba bakarken uykum gelirdi. Zil çalsada kantine gitsem diye dakika sayardım. Karnım acıkırdı hep..

Ben öğrenci gibi değildim dersaneye yazılmıştım derse geç kaldım ilk günden kapıyı tıkladım girdim öğretmen kürside oturuyo hepsi birden kalktı ayağa şaştım kaldım :O
Meğer müfettiş sanmış saflar ödüm zortlamıştı yanlış bişey yaptım diye sonra o kurumda unutulmaz bi karakter olarak kaldım yine

Hahahahaha yok artık o kadar mı olgun duruyorsun

Jagger, dibin düstü sanirim :)) Tesekkur ederım kızlar. Yatma hazırlıkları yapıyorum. Topiğe iyi geceler dileyeyim dedim

Son düzenleme:
Şuan saat benim için çok erken 3 gibi uyuyorummmmm normaldede böyleydim..
Tuhaf olan 6 da uyumam.
üç dört gün öncesine kadar sabah 8 de uyuyordum :)

Hahaha bende çook erken yatmıyorum sabah mutlaka kalkar gazete kahve keyfi yaparız aşkitomla birlikte ams gün içinde öğlen de olda uyumak istersek kestiririz garibiz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…