- 30 Ağustos 2013
- 6.365
- 1.087
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.421
Banada kartalım önermişti. Hatta o almıştı benim için.Hani renkli renkli çim adamlar oluyor ya almıştı bana onlardan.. En sonunda bıkmıştım tuttuğum gibi kökünden koparıverdimmmmmmmmmmm...öyle deme ama harbiden insan rahatlıyoo
Yapıp gönderim ben sana jaqim 2 avuç talaş azcık tohum doldur kadın çorabına boya sula gitsin yapması daha zevkli bence
Ben kitap okumaktan nefret ederdim okul bittiğinde kitap okumaya başladım. OKuma saatleri yaparlardı. O saatlerde kitaba bakarken uykum gelirdi. Zil çalsada kantine gitsem diye dakika sayardım. Karnım acıkırdı hep..
İyi Geceler Kızlar :)
İyi Geceler Kızlar :)
Aman uğraşma hazır alıp yolla çim adamlar için kuaför açmayı düşünüyorum haha
Ben öğrenci gibi değildim dersaneye yazılmıştım derse geç kaldım ilk günden kapıyı tıkladım girdim öğretmen kürside oturuyo hepsi birden kalktı ayağa şaştım kaldım :O
Meğer müfettiş sanmış saflar ödüm zortlamıştı yanlış bişey yaptım diye sonra o kurumda unutulmaz bi karakter olarak kaldım yine
İyi geceler canımm
Senin kafa gidiyor hayatım uyuyalım en iyisi
Hahahahaha yok artık o kadar mı olgun duruyorsun
Uyuyacaksan ben seni tutmayayım benim şuan hiç uykum yoh
Erken büyümüş ruhum duruşuma yansımış herhalde ne biliyim o yaşta şimdi de yaşlı ruhum ama kabuğum taze yani öhömm : D
Jagger, dibin düstü sanirim :)) Tesekkur ederım kızlar. Yatma hazırlıkları yapıyorum. Topiğe iyi geceler dileyeyim dedim
Şuan saat benim için çok erken 3 gibi uyuyorummmmm normaldede böyleydim..Hayırdır sevgilinden ayrı kalmanın yasımı bu hani düzene sokucaktın uykunu?
HABABAM sınıfındaki mevzunun aynısı mı oldu yoksa...
Jagger, dibin düstü sanirim :)) Tesekkur ederım kızlar. Yatma hazırlıkları yapıyorum. Topiğe iyi geceler dileyeyim dedim
Bilmiyorum ki canım izlemişimdir mutlaka ama işe yaramayan tüm bilgiler gidiyor : D
Şuan saat benim için çok erken 3 gibi uyuyorummmmm normaldede böyleydim..
Tuhaf olan 6 da uyumam.
üç dört gün öncesine kadar sabah 8 de uyuyordum :)
Ih görüştünüz mü leydi ile skypide
Yok hayatım özelden mesajlaşmadık bile daha hiç leydimle yeni yeni tanışıyoruz sende kıskanma artık lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?