- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.401
Heheh tlfndan anca bukadar asdfh yasak olan güzel oluyo dicektim çocukluğum tuttu işte :)
HİÇ uykum yok. Anlıyorum seni rahat ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heheh tlfndan anca bukadar asdfh yasak olan güzel oluyo dicektim çocukluğum tuttu işte :)
EVet yasak olan güzel geliyo insana. Bende çaktırmadan dikiyoum şişeyi kafama.. şişt çaktırma..
EVet yasak olan güzel geliyo insana. Bende çaktırmadan dikiyoum şişeyi kafama.. şişt çaktırma..
HİÇ uykum yok. Anlıyorum seni rahat ol.
bence aradabir burda oldukça laflayalım yani geyik yapalım
Hahaha eve kola girmez bizim yine dikemiyorum ama bende geçen buzlu kola aldım susadım diye mc donalds tan çaktırma 2 fırt çektim anam kola kokuyon dedi ters baktı
Annemm lise yılları dime ben kızlardan dayak yerdim çekemezlerdi beni (
Annem okuldaki hocalarıma kadar tembihlemiş.aman dikkat edin kola içmesin diye.Lise zamanı dersten çıkardım kola almak için. bizim evede pek girmiyor ama bazen pizzanın yanında kola gelince çaktırmadan dikliyorum.pizza yemeyi unutup kola içmeye başlıyorum. okul yıllığımda bile bu kola ilgili maceralarım yazardı he gidi günler be.. !
burda olan ve olmayan tüm arkadaşlara iyi geceler
Annemm lise yılları dime ben kızlardan dayak yerdim çekemezlerdi beni (
Bana burda oldukları gibi çok gıcık olan tipler vardı.Hiç çekemezlerdi beni.Yürürken kızın teki koluma omuz atardı. Hiç oralı olmazdım.Delirirdi. En sonunda yeter be artık bi omuz atmamda da birşey de derdi..
Perso horlama sesin buradan duyuluyor uyuyorsunnn
Ben horlamam kuzum ruhum horluyodur
Asıl sen sızdın köfteeee
Ben hiç anlamam öyle şeyleri bütün öğretmenler arkadaşımdı okul çıkışı yemeğe giderdik bütün okul tanırdı ben tanımasamda gayet hanımefendi bi kızdım baya olgundum herhalde onlara göre bi gün toplaşıp sınıfta dövmeye kalktılar beni birini tek elimle kaldırıp atınca bulaşmadılar çok sinirlenmiştim heryerim tırnak izi olmuştu ya kabus gibi :O
Sonra okul değiştirdim yine aynı bende bi sorun olmalı kesin dedim
Niye sızayım yahu , bdvde yapmış olduğum bir şeyi anlatıyordum da. Sinirliydim. sinirimden saçımı başımı yolmamak için çim adam alıp büyüttüm. çimlerini yoldum kestim şekil verdim de sinirim geçmişti. onu paylaştım bi arkadaşla..
Hahahahah allah seni iyi etsin emi sesli güldüm yine delüü : D : D anca sen yaparsın bunu
Ben şimdi yolda yürürken liseden arkadaşlarımı görüyorum, sen çok inektin tenefüste bile soru çözen tiplerdendin diyolar.. Ama öyleydim harbiden de..
Ben kitap okurdum ben yokmuşum gibi yapın bi sevdirin gidin yiaaa modunda oda inek modu işte : D