İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

neyse artık o da sizin aranızda cnm muhabbet etmek isterseniz buyrun herkese kapımız açıık

Canımmmm karışmış topic bende topa tutulmuştum sevginin topicinde ah o önyargı yokmuu neyse tatlıya bağlarsınız inşallah
Napıyosun bakıyım ana kuzusuu

Valla bugun çok yoruldum. Misafirim vardı. Kız arkadaşım oturmaya geldi.Konuşucak o kadar çok şey birikmiş ki bir yandan çekirdek çitliyoruz diğer yandan feci şekilde sohbet ede ede vakitin nasıl geçtiğini anlamadım..

Sen nasıl oldun ?

senin için survivora katılıp panamaya gideceğim bir hindistan cevizi alıp geleyimmm

Harbi ne kullanıyon bna da gönder şuan ihtiyacm var

Sen o okulu bitir, ben bu saçlarımı jessica gibi kestirmezsem bende jag değilim

Ahaaa bu lafın üstüne bitiririm dicem de hangi jessica bu

Ben daha iyiyim bugün eve adadım kendimi
Ütü temizlik yemek derken akşam oldu
Bıcı bıcı yaptım şimdi saçlarım ıslak ama kurutmaya dermanım kalmadı
Ne güzel dedikodu dedikoduu ıhhyy canım çekti çitlemekte cabasıı

senin için survivora katılıp panamaya gideceğim bir hindistan cevizi alıp geleyimmm

Yok canım panamaya giderse dönene kadar iyileşirim sende otur ananın dizinin dibinde höytt:O
Kıyamam en fazla nöbetçi manav arar istanbulda var herşey

boşver luim büyüten büyütsün..
kötü olan tükürdüğünü yalayan ben oluyum sen de biliyorsn herşeyi demi boşver bizde kalsın herşey
dedim gib içim rahat benim hiç değilse dogru birşey yaptımı biliyorum ya bu bana yeter..

Hayret bugun 200 tl harcamamışsın.... düştün bi kere dilime, kurtuluşun yok perso

Aynen canim, ben hatta ilk baslarda tek bdv de falan takilirdim, baktim yok olmiycak geyige geldim, ama masallah burasida bazen ordan geriye kalmiyor

Sünger çekeeer tanışırııızz abla sorun mu

Merhabaaaa ben lady 23 yaşındayım okuyorum okulun biteceği yok snir oluyorum
Öyle işte

Memnun oldum canim... Ben 33 yasindayim, 11 senelik evliyim, iki oglum var 6 ve 1.5 yasinda... Almanyada yasiyorum..
Bu arada okumak cok güzel ilerde cok ararsin bu günleri...

Cok dogru söylüyorsun Louisam ama kim ilk önce döktü onuda ayirt et güzelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…