• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

banada yaaap
jag benim avatarımı begenmedi
ne güzel baloncu kız modunda takılıyordum :27:

Yaparm kuzum :27::27:

Damon gibi yapıcam saçlarımı , vampir avına çıkmanın vakti geldi..
:51:

Hııı damonn esir düştüüüüüü:18::18:

Amin canim :nazar: allahima sükür cok mutlu evliligim var ve iki yakisikli Prensim :emir_bebek:
Allah sizleride en az benim kadar mutlu etsin... Insallah yuvanizi kurup minik minik bebeleriniz olur :46:

rabbim bozmasın abla o yakışıklıları yerm ben :9:
üzüyolar mu seni 2si de erkek offf :18:

İyi iyi airbag bile açılmamış ama fena gömmüşler arkadan bide plakasını almamış adam kenara geçelim trafik olmasın demiş kaçmış akıllı annem olsun seviyorum saf olsa da :27:
+Telefon açıyor:arabana vurdular :27:
-Arabam kapıda anne neyin kafası?
+Kapıdan çıkarken seninki güzel gözüktü de kem küm :53:
Arabasını değiştircez artık benimkini mi ona veririm ona mı benimkinden alırız bilmiyorum iyi ya o yeter bana :16:

aman cana geleceğine mala gelsin iyiymiş ya annen sen ona bak :)

Aynen öyle valla :9:
Bu arada 22 yaşım arkeoloğum memnun oldum canımm:27:
Memnun oldum canim... Arkeolog :26: tam olarak ne yapiyosun? Kusura bakma ben dogma büyüme almanyaliyim bazi seyleri türkcede bilmiYorum :1:

İnşallah , gerçekten bu zaman da uzun evlilik yürütmek çok zor. Kavgalar geçim sıkıntısı derken insanlar evliliklerini yürütemez hale geliyor..

Ne güzel bu zaman da böyle 11 seneye dayanan bir hikayenin olması.. :)

Eh bende kendimi tanıtayım o zaman. Hım parantez için de şunu da belirteyim.Şuan can ciğer olduğum dostlarımın hepsi zamanında bana çok gıcık olmuşlardır. Sende beni pek sevmedin bunun farkındaydım ben :)

Ama sıfırlandık şuan. Bende 20 yaşındayım, 3 senelik bir ilişkim var. Asker yareniyim. Nişanlıyım.Nişan törenli olmadı daha kendi aramızda yapıldı , asker dönüşü kısmetse evlilik hazırlıklarına başlamayı düşünüyoruz..

:26::26::26: sevmemek demeyim ama iste tuaf cevaplar verince dedim bu ne yaaa :9:
Önyargi iste :57:

Evet canim allah var yukarda tabiki bizde kavgalar ediyoruz bu zaten tuzu biberi hele yasam SIkintilari coluk cocuk olunca :27:
Ama daha bikere bile ne yatak ayirdik nede küs yattik :123:

Insallah tez zamanda kavusursun askerine canim... Kac aylik gitti...

Ayy geçmiş olsun kuzum annen de bişi yok dmi canı sağolsun maldan değerli mi ne vardı ki sende o kdar kötü mü arabanın durumu :18:

:86::86::86::90::90:
Dönsün dönsün iyidir öyle hepsini beğendm bende birleştirdim :27::27:

İyi kuzum annem korkmuş baya bi ben uyuyordum sabah benimkine heves etmiş binmiş girmişler yarısına kadar bagajın canı sağolsun yeter ki :16:

Memnun oldum canim... Arkeolog :26: tam olarak ne yapiyosun? Kusura bakma ben dogma büyüme almanyaliyim bazi seyleri türkcede bilmiYorum :1:

:26::26::26: sevmemek demeyim ama iste tuaf cevaplar verince dedim bu ne yaaa :9:

Evet canim allah var yukarda tabiki bizde kavgalar ediyoruz bu zaten tuzu biberi hele yasam SIkintilari coluk cocuk olunca :27:

Uzun dönem gitmişti şimdi 12 aya düştüğü için Allah kısmet ederse bi iki üç ay sonra burada olacak. Geçen şubatta gitmişti.. hasretlik çok zor ..nazar değmesinnnnnn :) alışırsın ablam alışırsınnn benim ters konuşmalarıma alınma sakın, şaka yapıyorum he.. :))

Bana gıcık olmayan birini gösterin birini beeee :2:

yokkk harbii:27::27:

maşallah abla maşallah nazar değdirmeee :nazar::nazar: :nazar:

Tatlım Archäologe yani tarih kazı kalıntı vs vs..:9:

Back