• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Tatlım sana bişi diyim mi ortalığı karıştiranin ve milleti doldurusa getiren kim artik belli gerisini sen düşün olur mu cnm..
Bak basladi bile özelden yazmaya konusmaya.. biz ona dilayla ablalik kardeslik yaptık, yaninda olduk kıymet bilmeyenin onde gideniymis.. cocuk daha çocuk akli ile yaşıyor kendisi. Etrafında kimse kalmicak farkında değil...

neyse artık o da sizin aranızda cnm muhabbet etmek isterseniz buyrun herkese kapımız açıık :7:

:16::16:Canımmmm karışmış topic bende topa tutulmuştum sevginin topicinde ah o önyargı yokmuu neyse tatlıya bağlarsınız inşallah :16::16:
Napıyosun bakıyım ana kuzusuu :9:

Valla bugun çok yoruldum. Misafirim vardı. Kız arkadaşım oturmaya geldi.Konuşucak o kadar çok şey birikmiş ki bir yandan çekirdek çitliyoruz diğer yandan feci şekilde sohbet ede ede vakitin nasıl geçtiğini anlamadım..

Sen nasıl oldun ?

:27::27: Gece gece aşercem ilgi istiyorum ulen artık beüüğğğ :43::14:
Ne istesem bilemedim şimdi hamişte değilim ama ımm Hindistan cevizi ama taze kabuğunu kırmak için uğraşsın sabaha kadar sonra onun suyuyla saçlarıma bakım yapsın vs vs.. Neyin kafasındayım bende bilemedim :27::27:

senin için survivora katılıp panamaya gideceğim bir hindistan cevizi alıp geleyimmm
:52:

:27::27: Gece gece aşercem ilgi istiyorum ulen artık beüüğğğ :43::14:
Ne istesem bilemedim şimdi hamişte değilim ama ımm Hindistan cevizi ama taze kabuğunu kırmak için uğraşsın sabaha kadar sonra onun suyuyla saçlarıma bakım yapsın vs vs.. Neyin kafasındayım bende bilemedim :27::27:

Harbi ne kullanıyon bna da gönder şuan ihtiyacm var :27::27:

Sen o okulu bitir, ben bu saçlarımı jessica gibi kestirmezsem bende jag değilim
:27::27:

Ahaaa bu lafın üstüne bitiririm dicem de hangi jessica bu :19: :27::27:

Valla bugun çok yoruldum. Misafirim vardı. Kız arkadaşım oturmaya geldi.Konuşucak o kadar çok şey birikmiş ki bir yandan çekirdek çitliyoruz diğer yandan feci şekilde sohbet ede ede vakitin nasıl geçtiğini anlamadım..

Sen nasıl oldun ?

Ben daha iyiyim bugün eve adadım kendimi :9:
Ütü temizlik yemek derken akşam oldu :27:
Bıcı bıcı yaptım şimdi saçlarım ıslak ama kurutmaya dermanım kalmadı :27:
Ne güzel dedikodu dedikoduu ıhhyy canım çekti çitlemekte cabasıı :ssz:

senin için survivora katılıp panamaya gideceğim bir hindistan cevizi alıp geleyimmm
:52:

Yok canım panamaya giderse dönene kadar iyileşirim sende otur ananın dizinin dibinde höytt:O
Kıyamam en fazla nöbetçi manav arar istanbulda var herşey :10:

aa yeter ama yazmayacağım yazmayacağım dedimde dayanamadım
iyiyken iyi sorun yook kötüyken herşeyi ortaya dökün. oldu canım :34:
iki kişinin arasındakiler iki kişinin arasında kalmalı her ne olursa olsun
insanlar hata yapabilir neden büyütüyorsunuz???

boşver luim büyüten büyütsün..
kötü olan tükürdüğünü yalayan ben oluyum sen de biliyorsn herşeyi demi boşver bizde kalsın herşey:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
dedim gib içim rahat benim hiç değilse dogru birşey yaptımı biliyorum ya bu bana yeter..

Ben daha iyiyim bugün eve adadım kendimi :9:
Ütü temizlik yemek derken akşam oldu :27:
Bıcı bıcı yaptım şimdi saçlarım ıslak ama kurutmaya dermanım kalmadı :27:
Ne güzel dedikodu dedikoduu ıhhyy canım çekti çitlemekte cabasıı :ssz:

Hayret bugun 200 tl harcamamışsın.... düştün bi kere dilime, kurtuluşun yok perso:27:

Geçte olsa birşeylerin farkında olmak güzel bişey..
Sadece önyargı konusunda kimsenin kimseyi 'yargı'lama hakkı yok insanlar buraya kafa dağıtmak için takılıyor dert sahibi olmak için değil..
Ki benimde hatalarım var tüm samimiyetim ve saflığımla kendimi hemen açmak gibi bende onu anlamış bulundum sayenizde teşekkürler:16:

Aynen canim, ben hatta ilk baslarda tek bdv de falan takilirdim, baktim yok olmiycak geyige geldim, ama masallah burasida bazen ordan geriye kalmiyor :1:

Sünger çekeeer tanışırııızz abla sorun mu :9::9:

Merhabaaaa ben lady 23 yaşındayım okuyorum okulun biteceği yok snir oluyorum :27::27:
Öyle işte :9::9:

Memnun oldum canim... Ben 33 yasindayim, 11 senelik evliyim, iki oglum var 6 ve 1.5 yasinda... Almanyada yasiyorum..
Bu arada okumak cok güzel ilerde cok ararsin bu günleri...

aa yeter ama yazmayacağım yazmayacağım dedimde dayanamadım
iyiyken iyi sorun yook kötüyken herşeyi ortaya dökün. oldu canım :34:
iki kişinin arasındakiler iki kişinin arasında kalmalı her ne olursa olsun
insanlar hata yapabilir neden büyütüyorsunuz???

Cok dogru söylüyorsun Louisam ama kim ilk önce döktü onuda ayirt et güzelim...

Back