- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.181
banada yaaap
jag benim avatarımı begenmedi
ne güzel baloncu kız modunda takılıyordum
Böyle çok seksi görünüyorsun gözüme. Bence dön o gothic balonlarına..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada yaaap
jag benim avatarımı begenmedi
ne güzel baloncu kız modunda takılıyordum
Hayret bugun 200 tl harcamamışsın.... düştün bi kere dilime, kurtuluşun yok perso
Acep kahve mi kafa yapıyo ?
Tek kullandığım kafein bol bol günde 5 6 kupacık
Bayıldım , tüm çiftleri döşemişsin avatarına. Bi biz eksiğiz..
Aynen canim, ben hatta ilk baslarda tek bdv de falan takilirdim, baktim yok olmiycak geyige geldim, ama masallah burasida bazen ordan geriye kalmiyor
Memnun oldum canim... Ben 33 yasindayim, 11 senelik evliyim, iki oglum var 6 ve 1.5 yasinda... Almanyada yasiyorum..
Bu arada okumak cok güzel ilerde cok ararsin bu günleri...
Cok dogru söylüyorsun Louisam ama kim ilk önce döktü onuda ayirt et güzelim...
öncedendi o şimdi iyice uzadı
hiçte kestirmicem çünkü hiç kırığım yok
geçicem seni görürsüüün
Bu arada avatarım nasııılll
Ben yaptıımmm
Harbiden senin dilinden uçanda kaçanda kurtulamaz jaqim bugün annem kaza yapmış canı sağolsun oturduğum yerden harcamış oldum bakalım yarın servis kaç bin dicek :18:
ben geçmişde yaptıgım bir hatayı düzeltmek istedim bunada kimse karışamazAynen canim, ben hatta ilk baslarda tek bdv de falan takilirdim, baktim yok olmiycak geyige geldim, ama masallah burasida bazen ordan geriye kalmiyor
Memnun oldum canim... Ben 33 yasindayim, 11 senelik evliyim, iki oglum var 6 ve 1.5 yasinda... Almanyada yasiyorum..
Aynen canim, ben hatta ilk baslarda tek bdv de falan takilirdim, baktim yok olmiycak geyige geldim, ama masallah burasida bazen ordan geriye kalmiyor
Zararlı be içme o kadar
Oyyy oğluşlar varmış
memnun oldum abla bu sıfırdan başlamaydı işte
Allah nazarlardan korusun oğluşlarını ve evliliğini
5 yıldır dönüyorsa niye bi doktara gitmiyorsun la10 numara 5 yıldır ama başım dönüyo :111:
Harbiden senin dilinden uçanda kaçanda kurtulamaz jaqim bugün annem kaza yapmış canı sağolsun oturduğum yerden harcamış oldum bakalım yarın servis kaç bin dicek :18:
10 numara 5 yıldır ama başım dönüyo :111:
sevdim bu hatunuBöyle çok seksi görünüyorsun gözüme. Bence dön o gothic balonlarına..
Geçte göreyim , saçını kırmaya geliyorumm
sevdim bu hatunu
Hey maşallah 11 senelik evlisin Allah nazarlardan korusun Allah bağışlasın abla..
Geçmiş olsun iyi mi annen. gerçi iyi olmasa burada işin ne..
banada nasip etsinAmin Tesekkur ederim canim...evet 11 sene ama her gecen sene birbirimize daha cok baglandimiz zaman...
Allah sanada nasip eder insallah...
jagilla vericen bi frikik
İyi iyi airbag bile açılmamış ama fena gömmüşler arkadan bide plakasını almamış adam kenara geçelim trafik olmasın demiş kaçmış akıllı annem olsun seviyorum saf olsa da
+Telefon açıyor:arabana vurdular
-Arabam kapıda anne neyin kafası?
+Kapıdan çıkarken seninki güzel gözüktü de kem küm
Arabasını değiştircez artık benimkini mi ona veririm ona mı benimkinden alırız bilmiyorum iyi ya o yeter bana
banada nasip etsin
Amin Tesekkur ederim canim...evet 11 sene ama her gecen sene birbirimize daha cok baglandimiz zaman...
Allah sanada nasip eder insallah...