İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

heee tamammmmmm
bende ondan buraya geldim
topiğinzde yer varmı bahanede jagger hanım
iyi iyi nasıl gidiyo bakım
şimdi ne laflıyorsunuzdur

Bizim topiğimizde her zaman herkese yer var. Ama ben sana çık olacağım biraz. Sana gerçekten çok sinirliyim ve kırgınım.Bence ben ve leydi bi özürü hak ediyoruz bence..
Sence de öyle değil mi ?

hoşbuldum canımm
Naptın bakalımm

Bankaya gittim bugun annemle sonra eve geldim arkadaşımla oturuyoruz baya bi sohbet ettik.
Şey arkadaş şey soruyo şu sinemeki midir nedir bi ot varya geçen bi resim koymuştun onu tekrar koyar mısın canım..
Nasıl uygulayacağını soruyor..

Bu arada keyfin nasıl ?

Bizim topiğimizde her zaman herkese yer var. Ama ben sana çık olacağım biraz. Sana gerçekten çok sinirliyim ve kırgınım.Bence ben ve leydi bi özürü hak ediyoruz bence..
Sence de öyle değil mi ?

biliyorum bana cok kırgın kızgın sinirli olduğunu ...
lady karıştırmasak olmaz mı canım

iyiyim canım okulada gitmedim bugün
Eki Görüntüle 873000
resim bu uygulamada şöyle bir tutam sinamekiyi yarım cay bardagı suda bir iki dk kaynat yaprakları süs bir kapak badem yagı ve bir bemiks ampül kat onu sacına sür 3 4 saat sonra yıka
haftada bir yap

biliyorum bana cok kırgın kızgın sinirli olduğunu ...
lady karıştırmasak olmaz mı canım

Valla sevgicim , bak sana onca ayın hatrına yine sevgicim diyorum ,ben senin en zor anında her zaman yanındaydım.Elimden geleni yaptım. Seni her zaman dinledim , o kadar çok sohbet ettik seninle..
Ama bir topic mevzusu yüzünden bizi sildin..

Ve şimdiden içinden geldiği için bana mesaj atıyorsun.
Sana olan öfkem inan geçmiyor, yani hadi diyelim leydiyi bi kenara bırak. Beni silebileceğini , arkadaşlığımızı yok sayacağını inan düşünsem aklıma gelmezdi..

Leydiyi karıştmadan olmuyor, kusura bakma ama benim seninle eskisi gibi olabilmem için önce leydiden özür dileyeceksin.
Çünkü ben onu savundum diye çıktı bütün mevzu..

Yani şuan sen mi leydi mi deseler gözüm kapalı leydi derim..

O senin yaptığını yapmaz bana :)

Yani mevzuda leydi yoksa ben de yokum . Tercih senin ona göre konuşur yazarsın istediğin zaman. Kimseye düşman gözüyle bakmıyorum, bakmıyoruz da :)) bizim kapımız herkese açık ..
Yeter ki ihanet görmeyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…