iki lafın belini kıracak kimseler yokmu hadi buyrun.

iş yerinde arkadaşın yokmu canım yeni olduğun için haliyle zaman alacaktır samimiyet kurman

en son açtığım konumu kopyaladım durum bu malesef hiç içaçıcı değil yine de şükür rabbime

Arkadaşlar küçük bi ilçede yaşıyorum evlilik dolayısıyla eşimin memleketine geldim. İş yerindeki insanlarla yaş farkı en az 20 hiç arkadaşım yok eşimin de yok. Geldiğim yer büyüktü ve çok arkadaşım vardı . Ders çalışıyorum ama insan arada sohbet etmek isteyeceği bi insan arıyo fakat kimse yok .

eşimin ailesine gitsek sürekli oğlum yorgunmusun hep sana dua ediyorum yok gel bi okuyum geçsinler.... geçen annem aradı yanlarında size dua ediyorum dedi bende beni en ön sıraya koy dedim:))(sınavdan dolayı) .Senin neyin varki oğlum için okusun dedi. bu arada eşim esnaf ben memur .Benim iş yerimde çok rahat olduğumu düşünüyorlar cuma günü gitsek ne güzel yarın geline tatil diyolar . (Memur onlar için çalışmıo gibi bi şey) Büyük bi boşluğa düştüm bu süreci daha iyi atlatmak için bana neler önerebilirsiniz .

en son açtığım konumu kopyaladım durum bu malesef hiç içaçıcı değil yine de şükür rabbime

Arkadaşlar küçük bi ilçede yaşıyorum evlilik dolayısıyla eşimin memleketine geldim. İş yerindeki insanlarla yaş farkı en az 20 hiç arkadaşım yok eşimin de yok. Geldiğim yer büyüktü ve çok arkadaşım vardı . Ders çalışıyorum ama insan arada sohbet etmek isteyeceği bi insan arıyo fakat kimse yok .

eşimin ailesine gitsek sürekli oğlum yorgunmusun hep sana dua ediyorum yok gel bi okuyum geçsinler.... geçen annem aradı yanlarında size dua ediyorum dedi bende beni en ön sıraya koy dedim:))(sınavdan dolayı) .Senin neyin varki oğlum için okusun dedi. bu arada eşim esnaf ben memur .Benim iş yerimde çok rahat olduğumu düşünüyorlar cuma günü gitsek ne güzel yarın geline tatil diyolar . (Memur onlar için çalışmıo gibi bi şey) Büyük bi boşluğa düştüm bu süreci daha iyi atlatmak için bana neler önerebilirsiniz .

sıkma canını herşey yoluna girer .komşun falandamı yok oturduğun yerde

geyik topiğnden çok dert topiği gibi oldu şu durumda :)

olsun canım tabiki sıkıntınıda paylaşacaksın..hepimizin buna bnzer sıkıntıları oluyo..mesela bn çevremde o kadar insan varki akrabadan tutta komşuya kadar hep tanıdığım bildiğim insanlar ama gel görki kimseye bi sıkıntını anlatmaya gelmiyo.

sıkma canını herşey yoluna girer .komşun falandamı yok oturduğun yerde

Kayınvalidemin çıktığı eve geldim o yüzden komşular da kayınvalidemin yaşıtları sadece karşı komşum var dersanede öğretmenlik yapıyor çok yoğun oluyor özel ders veriyor. Aslında kendimden büyüklerle de sohbetim iyidir ve severim de . Fakat burası küçük olduğu için insanlar lafı sözü çok seviyor. bizi görseler işte senin çocukları gördük diye hemen kayınvalideyi falan arıyorlar. kendimi sıkıştırılmış gibi hissediyorum .Ders çalışmaya çalışıyorum eğer sınavı kazaanabilirsem gidicez inşallah .

siz nerelisiniz sanırım annesiniz

evet canım evliyim 2 çocuğum var..bn kastamonuluyum bndeküçük bir ilçede oturuyorum.en ufak bir olay dikkat çeker laf söz desen yine öyle .evdeyim bn çalışmıyorum..akşama kadar hep evdeyim doğru düzgün arkadaşımda yok..aslında varda yok.hep mesafeliyim.

evet canım evliyim 2 çocuğum var..bn kastamonuluyum bndeküçük bir ilçede oturuyorum.en ufak bir olay dikkat çeker laf söz desen yine öyle .evdeyim bn çalışmıyorum..akşama kadar hep evdeyim doğru düzgün arkadaşımda yok..aslında varda yok.hep mesafeliyim.

Allah bağışlasın. çocukları ve hayvanları çok severim ben .kitap falan okurmusunuz ya da çocuklardan vaktiniz kalıyor mu

Allah bağışlasın. çocukları ve hayvanları çok severim ben .kitap falan okurmusunuz ya da çocuklardan vaktiniz kalıyor mu

çocuklarım büyüdüler çok şükür o yüzden bol bol vaktim oluyo .ama alışkanlık ednmediğimden heralde çok okumam.
ama çok iyi birşey keşke okuyabilsek.

alışabildiniz mi antep güzel diyorlar

Bende yeni uye oldum daha tam herseyini bilmiyorum sitenin bakalim zamanla ogreniriz ins.
Evet antep cok guzel ama malesef biz antepin bir ilcesindeyiz ve hic alisamadim kucuk yer ve hic gezilecek gidilecek bir yer yok slklyorum anlayacagin zamanim cogu evde geciyo oyle iste

Bende yeni uye oldum daha tam herseyini bilmiyorum sitenin bakalim zamanla ogreniriz ins.
Evet antep cok guzel ama malesef biz antepin bir ilcesindeyiz ve hic alisamadim kucuk yer ve hic gezilecek gidilecek bir yer yok slklyorum anlayacagin zamanim cogu evde geciyo oyle iste

Ben de aynı durumdayım küçük şehir insanın elini kolunu bağlıyor bir de benim eşimin akrabaları falan burda. ben kendimi iyice yalnız hissediyorum

Ben de aynı durumdayım küçük şehir insanın elini kolunu bağlıyor bir de benim eşimin akrabaları falan burda. ben kendimi iyice yalnız hissediyorum

Aslinda kafa dengi iyi insanlarsa gorusursun ne guzel. Keske burdada akraba olsa buyuk destek olurdu bana cunku gercekten cok zor kimsenin olmayisi bide oyle aman aman cevrede edinemedim herkes senle ayni kafada olmuyo. Senin en azindan slklnca cocugu birakip gidecegin ya da sohbet edecegin birileri var

Aslinda kafa dengi iyi insanlarsa gorusursun ne guzel. Keske burdada akraba olbuyuk destek olurdu bana cunku gercekten cok zor kimsenin olmayisi bide oyle aman aman cevrede edinemedim herkes senle ayni kafada olmuyo. Senin en azindan slklnca cocugu birakip gidecegin ya da sohbet edecegin birileri var

eşimin akrabaları köyde oturuyorlar ve gezmeye falan giderken hep beraber gidiyorlar.Yaşları da epey büyük benden bayramlarda seyranlarda gidiyoruz. İş hayatı insanı sosyalleştiriyor evden bi şeyler yapmayı düşündünüz mü?

X