İki konu ikincisi çıldırmalık! Bela komşu vakası

Komşuyu okurken ateş bastı sinirden, kıpkırmızı kesildim valla.
Evine böcek, haşere falan atın, arabadını çizin, üstüne tükürün, cin musallat edin ne yaparsanız yapın ama bir şey yapın. Terbiyesiz hadsiz.

Valla benim öfke problemim mevcut sanırım. İlkinde o kadını çuvala sokup hakettiğin yere gidiyoruz deyip çöpe atmamak için,ikincisinde aşağı ışınlanıp o kadını dövmemek için birinin beni tutması lazımdı. Deli midir nedir?

Sopayı gösterip iyice bir fıttırmadan anlamaz sizi.Karşımdaki nasıl davranıyorsa onun seviyesinde iletişim kurmayı doğru buluyorum ben,kibarca konuşarak iletişim kurulmuyorsa onun on katı çirkefe bağlayarak püskürtüyorum tavsiye ederim.
Deli deliyi görünce sopasını saklıyor. Ay valla hayal ettim de tokat manyağı edesim geldi cani pislik.
Bulaşmak istemiyorum diyorsanız yönetim yok mu söyleyin,rahat vermez ki bu tırlatık hiç bir canlıya.

Yönetim var da onlarda onun kafada
Hayvan istemiyorlar hatta bir ara gruba şey yazmıştı yönetici mama su bahçeye bırakmayın alışıyorlar
Bir kap yemeye suya muhtaç kalasıcalar

Ben ikinci meselede kendimi tutamaz kadini saç baş yolardım ki sonu onu gösteriyor zaten

Yönetim var da onlarda onun kafada
Hayvan istemiyorlar hatta bir ara gruba şey yazmıştı yönetici mama su bahçeye bırakmayın alışıyorlar
Bir kap yemeye suya muhtaç kalasıcalar
Bu kadar alınıp içerlemenize gerek yok efendim, büyükbaşta seviyoruz biz sizin içinde saman bırakırız yazmak lazım.

Tövbe yarabbim deli midir nedirler,siz çocuk dışarı çıkınca *İstediğiniz gibi oynayın çocuklar,kimsenin babasının çiftliği değil burası,rahatsız olan defolup gider yeter be diye bağıra bağıra laf sayın,kavga ede ede püskürtürsünüz başka yolu yok gibi,kedide besleseniz,nefeste alsanız kavga edeceksiniz mecbur.Eli maşalı hale dönüşmeden nefes aldırmaz bu çünkü.

Rica ederim gerekirse sosyal medyada da ifşa edin. Gittiği güzergahta güvenlik kamerası yok muydu? Onlara ulaşmaya çalışabilirsiniz. Uğraşın ciddiyim Allahından bulsun deyip geçmeyin. Çocuk, hayvan kendinden zayıf kimi görse eziyet ediyor anladığım kadarıyla hadsiz kadın. Ben sakin kalamazdım, uğraşırdım başına yıkardım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…