İki konu ikincisi çıldırmalık! Bela komşu vakası

Böylelerin bir kaşıntısı oluyor ama işte hayattan beklentisi olan, düzgün insanlara denk geliyorlsr.
İnşallah psikopatın birine denk gelir de, derdini çözerler.
Ufacık kedilere ne yaptı acaba pislik.
Bazen diyorum ki sorumluluklarım olmasa şimdiye katil olmuştum. Adamı böyle delirtip katil ediyor bazıları.

Bize kimse böyle bağıramaz
Çünkü eşim binayı kırar geçirir
O deli karının evini çoktan yaktıydı

Öğretmen konusunda iyi yapmışsınız. Sormasanız ayıp bence.

Komşu için ne diyeceğimi bilemiyorum. Okudukça sinirlendim. Hak ettiği net ama size bela olur. Kedilere çok üzüldüm. Oğlunuza da bence açık açık o kadının anormal olduğunu, söylediklerini dikkate almamasını söyleyin. Ama siz kadına bir görünün. Oğlunuza yaklaşmaya cesaret edemesin. Bir daha çocuğa yaklaşırsa şikayetçi olacağınızı söyleyin.

Hayvanların yuvasını yıkan kendi de yuvasız kalsın inşallah. Başka bir şey diyemiyorum.

Kedimin yavruları deyince ben kadını hiç tanımıyordum bile
Ne diyebilirsiniz ki yani

Sonradan öyle attığını ima etti. Sorduk söylemedi. Şikayet edicem sizi rahatsızlık veriyorsunuz diyor birde. Aradık taradık bulamadık. Bir üstteki yorumda şikayet etme hakkımın olduğunu da yeni öğrendim şimdi cimere diğer yerlere yazıcam.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim Hemen yazıyorum ilgili yerlere
İçim rahatladı bu hayvan düşmanlarına ya
Sanki evine sokmuşum kötü kadın! Alt tarafı iki bebek paytak paytak yürüyüp oynuyorlardı orda ne zaraları vardı? Hiç! Sırf kötülük

Velileri tanımıyorum. Birde öğretmen hangi sayfa ödevse orayı fotokopiliyor. Fotokopi için Tüm kitabı istemem hoş karşılanmaz zaten

Bazen diyorum ki sorumluluklarım olmasa şimdiye katil olmuştum. Adamı böyle delirtip katil ediyor bazıları.
Hah aynısını bende düşünüyorum. Diyorumki yak herşeyi bu tip pisliklere hak ettiklerini aradıklarını ver. Zorla insana bela oluyorlar gerçekten
Hiç kalbinedemi gelmedi be insafsız dışarda köpekler geziyor. Yada bunlar nasıl yemek bulcak daha o kadar küçük ve muhtaçlarki! İçimiz çıktı o gün

Aynısını bulsun

Bize kimse böyle bağıramaz
Çünkü eşim binayı kırar geçirir
O deli karının evini çoktan yaktıydı
Benimkini zor tuttum daha yeni benim yüzümden yalancı şahitlik gibi bir davası olmuştu iş yerinde çok sıkıntı çıktı bu sebeple. Eski konularımda var
Birde haneye tecavüz der darp derler hatta o kadından başka şeylerde beklerim

Adama anlatmadım bile kedi mevzunu fln

Mesajınız için teşekkürler
Çocuğun konusu olduğu gün benden korktu biraz ben o hissi aldım eminim! Çünkü o ilk baş baskın çıkmaya çalıştı aynı kedi olayındaki gibi hızlıca bitirip beni baskılayacağını sandı ama bu sefer öyle olmadı
Yazıya pek geçirememiş olsamda herkesin duydugu aşağılandığı alaya alındığı ve hiçe sayıldığı bir konuşma oldu geri bastı gitti

Ama işte deli bu eminim! Artık benim oğluma baktığını bile görmedim.
İnş başka farklı şeylere girişmez
Bu tiplerden her şey beklenir

Kadın yavru kedileri bir torbaya sokup giderken, siz ne yaptınız ? Peşinden gitmediniz mi, hayırdır sen ne yapıyorsun diyerek engel olmadınız mı ? Ne zaman oldu bu olay ? Kaç gün geçti üstünden ?

Kadın çocuğunuza bağırınca, hayvanlara yaptığı muameleyi de hatırlayarak konunuza yazmaya mı karar verdiniz ?

İnşallah o yavrular yaşıyordur. Kadına söylenecek laf çokta, görüp müdahale etmeyen de masum değil.

Demissiniz ya hepsi de aynı frekansta insanlar diye. Sorun işte burada ama yapacak birşey yok. Bizim alt komşumuz da bu sekil. Bütün apartman sakinleriyle kavga etmişligi var. Simdi kimse ona selam dahi vermiyor. O da ev sahibi diğerleri de hani çıkartamazsın da. Apartmana temizliğe gelen kadın bile illallah demişti ondan o derece sorunlu.

Kedisinin yavrularıymış (!)

Nerden bişey bulsamda kötü yorum yapsam diye çabanız var gibi.

Dışarda kuş kedi veya köpek buldunuz diyelim (bu birde bizim bahçede)
Biri geldi o benim kuşum kedim veya köpeğim dedi. Ne yapacaksınız kimlik mi soralım alamazsın mı diyelim hani evine gidelim bakalım kedini göster gerçekten onun yavrularımı bakıcam mı diyelim !

Benim dedi ve götürmek için aldı. İki tane olduğu için bez torba ile gelmiş diye düşündüm. Sadece giderken dedim ki kadın sevgisiz sanki öylece öpmeden attı torbaya

Birde demişler ki kedi için konu açmadında çocuğun için mi açtın
Yani bu bir devam eden süreç artarak farklılaşarak devam ettiği için ne yapmam konusunda fikir aldım
Çok değişik üyeler var bazen ya hayret!

1. Meseleniz için söylüyorum kitapların gelmesi çok zor değil yani biraz sorumsuzca davranmışsınız en büyük ihtimalle kitapları sipariş etmediniz Buda öğretmene fotokopi çektirip duruyorsunuz biraz sorumluluk almak lazım hanımefendi

Bela bişey gerçekten bulaşmak istiyor sabrediyorum ama sonu başka olacak böyle giderse
İlk soruya cvbim evet fotokobi ücretlerini velilerden alıyorlar. Cebimden vermiyorum dediğine göre sene başında sınıf parası toplanmıştır ,ordan alıyordur ozman, masrafı neyse verim dmeek yanlış olmamış, sormasaydiniz ilgisiz olurdunuz. İkinci soruyu daha okumadim

Sopa oklava bir şeyiniz yok mu, kırın ağzını burnunu bari şikayet edecek sebebi olsun, geç kalmışsınız kedilere el sürdüğü gün dağıtacaktınız beynini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…