İki Kişi Arasında Kaldım... Aklım Çok Karışık...

ikiside degil bence
eger bir iliskide diger kisiyi düsünebiliyorsan o iliskiden hayir gelmez
bence ikiside seni tam anlamiyla tamamlamiyor

ikiside degil bence
eger bir iliskide diger kisiyi düsünebiliyorsan o iliskiden hayir gelmez
bence ikiside seni tam anlamiyla tamamlamiyor

kesinlikle katılıyorum.bir ilişkiyi bitirmeden diğerine başlamanız hata olmuş.1,2 günlük değilki bu.ömür geçireceksin.çocuklarının babası olacak adamı seçeceksin. eğer ikisi içinde artı veya eksi karar vermenizi engelleyen birşeyler varsa her ikisinden de hayır gelmez demektir. yeni bir başlangıç yaparsın. ama belli bir zaman sonra. yeni bir sayfa açtığınızda.
hakkınızda hayırlısı olsun.

aslında kızlar haklısınız, bir de o açıdan düşünürseniz sonuçta polisleyken diğerini de düşünüyorsan tam anlamıyla onu tam sevememiş demektir.

aslında kızlar haklısınız, bir de o açıdan düşünürseniz sonuçta polisleyken diğerini de düşünüyorsan tam anlamıyla onu tam sevememiş demektir.

Yok hayır polisleyken onu düşünmedim hiç.. Mutluydum, aradığım erkek bu diyordum ki kavgamızda bana güven ile kıskançlığın tezat şeyler olduğunu söyleyene kadar. Ona güvenmem onu kıskanmamam anlamına geliyormuşş.. Ne varmış yani eski sevgiliyle görüşüyor diye..

Ben de ona bırak eski sevgililerimi, normal erkek arkadaşlarımdan bile bi süre sonra başka yönlere kaymalar gördüm. Bu yüzden bir kadın ile bir erkeğin arkadaş olabilceğine inancım yok, Ateşle barut meselesini çok defa yaşadım ben dedim.. O da bana o senin talihsizliğin, karşına çıkan insanların kişilikleri ben öyle biri değilim ama bana da mı aynı damgayı vuracaksın, neden saygı duymuyorsun dedi. Ben sanki saygı duymayıp ne yaptıysam kendi fikrimi söyledim sadece... Poliste de bunu sıkıntı ediyorum acaba zamanla düzelir mi herşey yoluna girer mi, bunları konuşmak için 1 ay çok mu erken bir süre diye..

Ama şundan eminim ve siz de emin olun polis aban o adamı unutturdu gibi birşeydi, hiç aklıma gelmiyordu geldiğinde bile kötü geliyordu, soğutmuştum kendimi, daha doğrusu soğumuştum... Zaten polise bunu yapamayacağım kadar iyi bi insan ve benim yapımda da yok...

ateşle barut hikayesine ben de tam olarak inanmıyorum. arkadaşım dediğin insana gerçekten arkadaşım gözüyle bakarsan hiçbirşey olmaz benim 11 senelik bir erkek arkadaşım da mevcut ama sadece arkadaşım dediğim insanla da şu an birlikteyiz. ama polisin durumu eski kız arkadaşıysa sana da hak vermesi lazım. bi de senin gözünden baksın "çok kıskançsın da bana faturayı çıkarıyosun" triplerine girmesin

Rica ederim. Bi gelisme olursa bizleride haberdar edersiniz isterseniz.

Mutlaka yazacağım buraya, paylaşacağım szilerle...

polis bence daha hayırlı kötü huyu yok en azından digerine sakın dönme senin gittigini anlayınca kıymetli olmussun gelince ona tekrar aynı seyler baslayacak

İnsanlar elindekinin değerini kaybedince anlıyorlar değil mi?
Yine aynı sahne....

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Genel olarak bayanların bu konuda ne düşündükleri belli oldu zaten...
Eskiyle olmam artık sadece bir dayatma öyle değil mi...
Polisle de bambaşka birşey yaşadığıma inanıyordum ama işte son tartışmamızdı beni düşündüren.
Güven ile kıskançlığın ters olduklarını söylüyor bana.
Oysa ben öyle bi ilişki yaşamadım hiç. Sahiplendim sahiplenildim, kıkandım kıskanıldım.
Şu da var polisle dışardayken, ben bi yere baktığımda hemen oraya bakıyor...
Onun yanındayken bi yerlere bakmaya çekinir olmuştum.
Neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda ise merak ediyorum sadece demişti..
Belki de zaman bırakmam en hayırlısı..
Belki de zamanla bağlandıkça aşılacak şeyler bunlar..
Bilemiyorum..
Bi yandan da o çok sevdiğim, beklediğim, kendimi hayattan soyutladığım adam...

Sanırım genel olarak tüm bayanların canını sıkan yada sıkabilecek konu.. İçki içmesi...
Çok doğru şimdi uzaktan bana önemli değil gibi görünebilir, ama evlilik bambaşka birşey olsa gerek...
Hemen hemen hepinizin de dediği gibi, sanırım eski sevgiimin bana gelmesi bişeyler hissetmesinden değil, kaybetme korkusundan... Belki de dediğiniz gibi beni yeniden elde ettiğinde yine bırakıp gidecek.. Buna bir kez daha dayanamam.. Üzüleceğimden değil, aynı fırsatı ona bir kez vermemden dolayı...

Ama şunu da ekleyeyim, kimileri sevseydi ayrılmazdı senden demiş...
Biz ayrılmak zorundaydık en doğrusunu yaptı çünkü son zamanlarda tartışmalarımız çok büyür olmuştu..
Ve açıkçası suç bendeydi...
Belki de onu ayrıldıktan sonra böylesine bekleyip istememenin en büyük sebebi budur...
Ben ondan ayrıldıktan sonra hatalrımı anladım ve onu kendi ellerimel kaybettiğimi anladım..

Sakın o adama dönme gururu şahsiyeti olsa hayatında bir başkası varken sen erkek arkadaşınla konuş, ayrılırsan ben burdayım tetikteyim tarzı yaklaşmış sana...
Çok çirkin...
Polis olanla aranızdaki olay basit ve çözümlenecek birşey.
Hakkında hayırlısı olsun. :79:

Şu da var benim de erkek arkadaşlarım var.. Her ne kadar görüşmeyi azaltsam da..
O eski kız arkadaşı zaten istanbulda...
Ama takıldığım o kız değil, düşüncesi..
Yani bana güveniyorsan kıskanmaman gerekir diyo bana, ama ben kıskanan bi insanım..
Mesela arkadaşlarıyla buluşmuştu, eve gittiler film izliyolardı... saydı bana kim olduklarını, diğer ikisini tanımıyorum dedi.
Kız mı onlar dedim.
Kız olsa ne olacak, ben anladım sen bana güvenmiyorsun...
Ben bu ilişkiye çok başka başladım.
İlk defa bütün kartlarımı açık oynadım sana tüm geçmişimi anlattım..
Ben anladım seni sen kız olsaydı ona da trip atacaktın...
Ben de o sırada bi arkadaşımdaydım ve arkadaşımın ablasının erkek arkadaşı da vardı..
Dedim şu an bi erkek var bu evde, demek ki olabilrmiş dimi dedim.
Sonra olay eski sevgilisyle görüşmesine attığım tribe geldi ki, trip olarak algılaması çok doğal teldeydik ve o bana açılmada bulunmaya çalıştı ben de tamam cnm sonra yüzyüze konuşuruz dedim.

Sizce ben mi tuhaf düşünüyorum bunu gerçekten merak ediyorum..
Takılmaması gereken bişey mi.
Dedği gibi ona güvenip arkama sırtımı dayayıp rahat rahat yaşamalı mıyım?
Şu da var, eğer o kız arkadaşlarıyla görüşürse ben de rahat olurum, ve erkek arkadaşlarımla görüşürm onların suçu ne ki..

Aslında evet, olayın bir de bu boyutu varki..
Sizlere daha gülünç birşey söyleyeyim, o adam o kadar emin ki benden ve sevgimden bana ne dedi biliyor musunuz?
Ben inanmıyorum senin hayatına biri girmiş olduğuna dedi...
Nasıl yani dedim..
İnanmıyorum işte burcu dedi, üstüne bi de beni yalancılıkla suçladı, umursamadım ve ona istediğine inan önemli değil dedim...

boşver takılsın o kendi çapında

boşver takılsın o kendi çapında

Zaten öyle yormuş ki beni içimden diyorum ki oğlum ben şu saatten sonra senin için kolumu bile kaldırmam...
Bırak eskisi gibi kendimi parçalamayı..
Bişey dese artık hı hı evet sen haklsıın tamam uzatmayalım diyorum çünkü artık onunla bi sonuca varmaya ÇABALAMAK hiç içimden gelmiyo...

Sanırım artık sıra ben de...
Ona aklımda olan herşeyi söylemeliyim...
Beni kaybedeceğin için döndün, çantadaki kekliğin birgün kaçabileceğini anladığın için döndüm demeliyim...
Sana inancım yok demeliyim..
Ne sen eskisi gibisin ne de ben artık biz diye birşey olabilceğine inancım yk demeliyim..
İçkiler içip gece kluplerine gitmelerin, artık benim için sorun teşkil eden şeyler demeliyim...
Ve en önemlisi seninle bi evde yapabileceğime inanmıyorum, daha doğrusu sana inanmıyorum demeliyim...

Demelyiim evet içimdekileri ve bu sefer son kez ve bu sefer ben arkamı dönüp gitmeliyim..:44:

Bence içki içiyo diyon benm için baştan bitmiştir bence polisle devam et hakkında hayırlısını dilerim

Seni birakan adam cokta tekin bir papuc gibi gelmedi bana. Ne o hem kizi terket, hemde arada sirada ara. Resmen alay etmis seninle. Seni sevdigini zannetmiyorum ben, sevmedigi icinde birakmis. Seven adam bunu yapar mi, mantikli bir aciklama getir lütfen buna???
Polis olanla devam et bence. Diger adamida hayatindan tamamen cikarmani tavsiye ederim. Seni sanki yedekte tutmus gibi. Sen varsin ama yoksun, hem varligiyla sana aci cektirmis hemde kendi senle sevgili olmadigi icin istedigi gibi yasayabilmis. O adamdan hayir gelmez, hele birde senin ona karsi zaaflarin oldugunu biliyorya aman aman derim, uzak dur.
Yarin birgün ayni seyi yapmayacagindan eminmisin??? Ben degilim. Güven yoksa ortada iliskide yoktur.

Son düzenleme:
aslinda mantikli düsündügünde polis daha mantikli bence...
ve onunda senin gibi duygusal oldugunu yazmissin, ki buda cok önemli...
sadece sana kücük bir dipnot yay burcu erkegi hesap vermez, fazla sIkIya gelmez, zaman zaman ilgisiz ve sorumsuz olabilir...
arkadaslari bazen senden daha önce gelebilir mesela...
bazen tahammülü zorlayabiliyor bu durum, eger sabirliyimdir diyorsan dene derim...
tabiki her yay burcu erkegi ayni olacak diye bir sey yok...
ben sadece yasadiklarimdan cikardigim sonuclari yazdim...
umarim senin icin hayirlisi neyse o olur...

Bence içki içiyo diyon benm için baştan bitmiştir bence polisle devam et hakkında hayırlısını dilerim

Teşekkür ederim cnm...:2:

Evet zaaflarımı çok iyi biliyordu..
Tahmin ettiğim gibi dışarıdan bakıldığında daha iyi analiz edilebiliyo...
Beni avucunda sanıyordu hep, belki hala öyle görüyor...
Ona gereken cevabı vermenin zamanı geldi sanırım artık...

Ay canım çok güzel anlatmışsın.
1 ay görüştük ama ben bu 1 ay içinde anladım böyle olduğunu...
Ya aslında hiç tarzım olmayan bi ilişki, arkadaşlarının benden daha ön planda olması, ilgiisiz olması, kıskanılmaya gelmemesi filan...
Ama duygularım için sabrederim tabii kii..
Ama bişey daha var ömür boyu mu böyle :)

tatlım ya bırak eskiyi o sadece bir alışkanlık zamanla anlarsın değiştir telefon numaranı falan da e-mail atsa da okumadan sil.

polise gelince onu da kendi haline bırak toplasın bakalım kafasını
eğer hayırlı ise ve seni üzmeyecek ise dönsün sana

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım güzel yorumun için..
En mantıklısı bu sanırım, tüm bayanlar hemfikri bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…