Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizden büyük olan adam bence sizinle alay ediyor hem nişanlıyken yüzüstü bırakıp gidiyor hemde sonra erkek arkadaşın olduğunu bile bile size tekrar asılıyor ve siz bunu anlamıyorsunuz pes doğrusu bu kadar saf olmanıza inanamıyorum
eski sevgilinizle aranizda 12 yas olmasi bir ucurum bana gore. cok buyuk bir fark yani yas 35 yolun yarisi edermis, olmaz bence aranizda nesil farki var oyle 5-7 yas degil ki... ayrica icki icmesi ve gece kuluplerine gitmesi uygun degil. 36 yasindaki adam bu aliskanliklarina sizin icin ara verebilir(zaten erkekler hep boyle yapar ama sonra eski kotu hallerine geri donerler) ama asla vazgecmez. ayni gorusleri paylasiyor olmaniz, ayni seylerden hoslaniyor olmaniz cok onemli. yas farkinin uzerine bi de bu anlasmazliklar eklenirse vay haline
hadi tum farklari gectik diyelim... eskiden sizi terk etmis olmasi bile yanlis kisi oldugunu acik acik gosteriyor sizi niye terketti simdi niye geri dondu... yok yok olmaz bu is
sizden büyük olan adam bence sizinle alay ediyor hem nişanlıyken yüzüstü bırakıp gidiyor hemde sonra erkek arkadaşın olduğunu bile bile size tekrar asılıyor ve siz bunu anlamıyorsunuz pes doğrusu bu kadar saf olmanıza inanamıyorum
Teesüf ederim. Sizinde konunuzu takip ediyorum. Orada size abartili ve yanlis bir yorum yazildigini düsünüp sizi destekledim. Sizde ayni seyi bu konu sahibi arkadasa yapiyorsunuz.