Iki kisi arasinda kaldim konusuna bu iki oldu yaziyorum :) Ama sizin durumunuz biraz daha farkli. O yüzden 'ikisinden de uzak durun' demicem. Sadece bir tanesinden uzak durun dicem
12 yas bence cok büyük bir yas farki. Anlasabilirsiniz düsünce yapisi olarak. Ama siz 30 yasina geldiniz mi o 40 yasinda olacak ve bu büyük bir fark her konuda. Ayrica nisanliydiniz ve o sizden ayrildi. Bir sefer sizi terk eden tekrar terk edebilir. Icki icmesi büyük bir tehlike. Icki icenler yüzünden nice yuvalar huzursuz ve sorunlarla yasiyorlar. Sizin sürekli onu bekleyeceginizi düsünmüs ve sizi yedekte tutmus. Sizden hoslandigini onca zaman sonra neden anladi dersiniz? Siz ondan kopmaya karar vermistiniz. Bu sefer o alarm caldi kaybedemem diye. Ama bence coktan kaybetmis olmasi gerekiyordu. Size msnden böyle seyler yazmasida bana samimi gelmiyor. Tekrar denemeye karar vermenizide dogru bulmuyorum. Kendinizde farkindasiniz aslinda onun hayirli ve dogru kisi olmadigini ama belkide eski güzel günleri düsünüp tekrar öyle olabilir diye düsünüp tekrar denemeye karar vermisinizdir. Uzun lafin kisasi anlattiklarinizdan öyle belli oluyor ki bu insandan uzak durmaniz daha iyi olacaktir.
Polis arkadasimiza gelince hem yasi bence size cok daha uygun hem ruhen daha iyi anlasiyorsunuz. Emin olun aranizda ki iliskinin bir adi konudugu zaman oda sizi koruyup kollayacaktir. Polis oldugu icin onu secmeyin. Cünkü meslegi polislik oldugu icin iyi yada kötü diye karar veremeyiz. Evet bir etken olabilir ama sadece bu yüzden onu secmeyin. Fakat yazdiklariniza göre sizinle ayni düsünceleri paylasiyor. Ayni seylere karsi ilgi duyuyorsunuz. Bu cok güzel ve gelistirilebilir bir duygu. Tartismalar ise her iliskinin tadi tuzu. Arada bir insanlar istemeyerekte olsa birbirlerini kirabiliyorlar. Ama dediginiz gibi tartistiginiz gün ikinizde sinirliymisiniz. Bir taraf alttan almasi gerekiyor her zaman. Bunu unutmamak gerekiyor.
Ama yanlis buldugum polis arkadasla ara verip eski nisanlinizla tekrar denemeniz. InsaAllah, polis arakdasi secerseniz ve onunda haberi olursa bu zaman icerisinde eski nisanlinizla tekrar görüstügünüzü, bi sorun cikmaz umarim.
Ha birde eski nisanlinizla ' tanistirildim ' dediniz. Polis arkadasla kendiniz tanistiniz. Buda bi tevafuk olabilir. Polis arkadasla kendi isteginizle tanismisiniz. Eski nisanlinizi sizin ayaginizia getirmisler tabiri caizse.
Hayirlisi olsun insaAllah.
canım bencede 12 yaş büyük olan sevseydi,nişanlanmışken seni bırakmazdı,polis olana ne hissettiğin önemli seviyorsan hakkında hayırlısı olsun
ee büyük olan adam zaten sevse ayrılmazdı yada ayrıldıktan sonra canı istediğinde değil hep arardı bu büyük olanın sizi sevmediğini vakit doldurduğunu düşündüm ben..bence diğeri daha uygun gibi..tabi karar sizinn..ne yaşadığınızı siz biirsniz
Bu arada; polis ile tanıştığıma değinmişsiniz, tevafuk olabileceğini söylemişsiniz, daha önce hiç böyle düşünmemiştim... Çok etkilendim bu düşünceden inanın...
Çünkü şunu biliyorum ki dışardan bi insan daha doğru gözlemleyebiliyor durumu :)
Estagfirullah rica ederim. Dilimin döndügünce düsüncelerimi yazmaya calistim. Kafanizda ki soru isaretlerine cevap bulabiliyorsak ne mutlu bize
Bakin hani bilirsiniz bu sözleri.. bir bardak kirilir ve onu yapistirabilirsin hatta tekrar su bile icebilirsin o bardaktan. Ama asla eski haline gelmez yara bere icinde kalir ve her zaman eskiyi aratir. Bu yüzden eski günlere olan özleminizi cok iyi anliyorum. Ama birakin o güzel günler sadece anilarda kalsin. Daha iyi olmaz mi bu sizin icin?
Onunla irtiabti kesmelisiniz madem ki polis arkadasimiza karsi böyle hissediyorsunuz. Ve tabi ki attigimiz her adim bir risk tasiyor. Evet gayet tabii polis arkadasimizi sectiginiz icin pisman olabilirsiniz belki ilerde. Ama tam terside olabilir. Bir gün uyanip 'Allahim hamd olsun ki ondan yana tercihimi kullanmisim ne kadar mutluyum huzurluyum.'da diyebilirsiniz.
Ayirca eski sevdiginiz daha cok mantikla hareket ettigini söylüyorsunuz. Mantik evlilikleride yapiliyor elbette ki. Belkide cok iyi gidiyordur mantik evlilikleri. Ama severek kalben isteyerek kendini bir insana adamak daha güzel bir duygu degilmi? Evliligi daha cok kutsallastirmaz mi sizce de?
Iki haftayi beklemek mecburiyetindemisiniz? Eski sevgilinizle tüm iliskilerinizi kesin bir dille bitirdikten sonra.. (hatta numarainizi ve mail adresinizi degistirip ona kesinlikle vermemenizi tavsiye ediyorum bu durumda) Polis arkadasimiza karsi duygu yogunlugu hissettiginiz bir anda 'konusmak istermisin?' diye bir mesaj atsaniz cokmu yanlis olur? Onun tarafindan bir mesaj beklemek zorundamisiniz? Yani illede ilk adimi o mu atmak zorunda? Bunlarida düsünmenizi tavsiye ederim.
Ask sevgi biraz cesaret ister biraz fedakarlik ister. Bundan eminim.
Buna sevindim
Çok çok saolun güzel fikirleriniz için...
Polisi aslında aradım ben konuşalım diye, ama o bana karmakarışık olduğunu söyledi.
O günki sinirimle sanırım yıpratmıştım biraz onu, bu ilişkiyi kaybetmek istemediğini ama ikimizin de sinirinin geçmesinin gerektiğini söyledi.
Haklıydı da...
15 gün beklemek zorundayım, çünkü o izne ayrıldı, şehir dışında şu an...
Yoksa dediğiniz şeyi yaptım, cesaret edip konuşalım dedim ben ona...
Ama dediğim gibi duygusal bi insan olduğu için, sanırım bu ilişkinin biizm için daha kötü olup olmayacaığını tartıyor kafasında.
Ben, o da kafasını toplasın ben de toplayayım diye aramıyorum...
o beni arıyor ama, aramasa bile aklının ben de olduğunu ve bu ayrı kaldığımız süre içerisinde canının çok sıkkın olduğunu biliyorum, ve birisi tarafından böylesine önemsenmek çok da güzel doğurusu...
Dediğiniz gibi, eski sevgilimle yaşanan o güzellikleri bi anı olarak bırakmam gerekiyor sanırım artık...
Çünkü bir daha olmayacak herhalde öylesine güzel...
O belki de beni kaybetmişliğin verdiği bi yanılgı sonrası bana geri dönmek istedi...
Ama içimden bi ses de bişeylerin eksik kaldığını zamanla olmayacaığını söylüyor...
Icinizde ki sese kulak verin mutlaka dogru seyler söylüyor kanimca.
Hm tamam anliyorum. Tabi ki o zaman polis arkadasta hakkli zamana ihtiyaci var. InsaAllah 15 gün sonra güzel haberlerle gelirsiniz tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?