iki kişi arasında bir seçim yapmak istiyorum

2.si daha mantıklı gibi..

evlilik yaşım geldi de geçiyo demişsin 26 yaş için bunu söylemen yanlış bence

ben her zaman sevgi üzerine kurulan evliliklerden yanayım

ama mantık evliliği için yorumlar bekliyosan oyumu matematik öğretmeninden yana kullanıyorum =)

ayrıca ne kadardır çalışıyorsunuz da patronunuz sizinle ciddi düşünüyor?

evlenince post: 37970292 .!.:
çok haklısın.. ikiside hoşlanacağım biri. artık mantığıma uymayan birine aşık olmak istemiyorum daha önce hep mutsuz oldum bu yüzden

Şimdi evlenince severim nasılsa mantıklı biri diye kendini hayat boyu mutsuz olmaya mahkum etme ama zaten hoslaniyosan sorun yok, umarım çok mutlu olursun :)

Bence ikisi de değil. Neden aşk evliliği yapmayasınız? Nedir sizi bu kadar mantık evliliğine zorlayan? 26 yaş geç bir yaş değil ki... İnsan zorluklara eşinin aşkı, sevgisi olduğu için göğüs geriyor.

evet zaten acil bir secim yapıp işten ona görü ayrılmam lazım

MANTIK EVİLİĞİ OLSUN ama seni sevsin saysın saygıolsun en önemlisi bu
tabiki maddi durumu da bir faktör
aşk yalan biter sevgi saygı baki

aklıma yattı dediğiniz, insan evladı mı pardon?

Merhaba;

Yaşın 26 geldide geçti diyorsun , herşeyin bir zamaı var Allah kararlamıştır bu kadar takma, aşk olmadan evlilik olmuyor, en azından içine sinmesi hoşlanman lazım, dediklerin biraz çocuksu geldi bana, ama gine de mantık diyorsan matematik öğretmeni diyorum

Sevmeden evlenmek te yorar insanı canım.
Ne kadar bir süreye sıkıştıracaksın bu evlilik işini bilemiyorum ama yeri geliyor en sevilenlere bile aynı çatı altında zor tahammül ediliyorken,hiçbir beğenin olmayan ,yüreğinin ısınmadığı bir adamla bir hayatı ve bir yatağı nasıl paylaşacaksın?
Bunlar sana eften püften gelmesin,tedbirli olayım mantık evliliği yapayım derken hayatının hatasını yapma.

ikisinide sen bile henüz tanımıyosun...
biz sana nasıl yardım edelim..
bu tür şeylere ancak bi şans vererek karar verebilirsin...

gün geliyor ki insan sevdiği deliler gibi aşık olduğu birine katlanamıyor sevmediğin biriyle sakın evlenme derim içine sinen iki kişi olamaz bence çabuk karar verme

öncelikle onları tanımaya çalış.
biriyle arkadaş olmak farklıdır sevgili olmak bir evi paylaşmak farklıdır.
her iyi kalpli insanada aşık olunmuyor malesef..
öğretmenle daha eğlenceli bir hayatın olabilir diye düşünüyorum :) bence her insanın içinde biraz çocuk ruhu olmalı :)

Sizinki mantık evliliği de degil ticaret gibi düşünüyorsunuz resmen....
Size tek tavsiyem : ' Evlenmek için evlenilmez hele evlilik ticari bir sözleşme olarak görülmez... Bu tarz yapılan bir evlilk ilk vurgunda ( ekonomik dengesinin bozulması,hastalık,Duygusal açlıgı hissettigin anda vs... gibi durumlarda ) yıkılır... İnsanı birbirine bağlayan sevgidir,güvendir... Evliliklerde gönülden güclü bir bağ olması çok önemlidir yoksa ilk engelde sizin ticaret sözleşmeniz fesh olur benden demesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…