çok haklısın.. ikiside hoşlanacağım biri. artık mantığıma uymayan birine aşık olmak istemiyorum daha önce hep mutsuz oldum bu yüzdenİkisi de mantıklı olarak içine sinmiş ama ikisinden de hoşlanmıyor gibisin, hayatinin aşkını bekle gibi şeyler demiyorum elbette ama en azından mantık olarak kafana yatmasının yaninda hoşlandığın biri olsun derim ben :)
Evlenme yaşım geldi diye ileride mutsuz olucagin şeyler yapma canim
ikisinide al karşınaben birini çok sevdim ve 5 yıl görüştüm düğün önecisi beni terketti. ikinci görüştügüm kişide beni aldattı. yani iki aşk deneyimim oldu ve gönlüm çok yorgun artık düşüncelerim bu doğrultuda
Böyle biraz seçmece gibi olmuş, domates alır gibi. Hani hangisi kırmızı ve sert diye seçersin ya, sen de hangisinin durumu iyi, mesleği iyi diye bakıyorsun. Tamam haklısın meslek çok önemli ama yardımcı kriterler olmalı yanında. Tek mesleğe göre karar verirsen hüsran olur sonu. Bir kere niyetin ciddiliği birbirinizi tanımaya başladıktan sonra belli olur. Kimse eğlenmek için birlikte olmaz ama kesin evlenecek gözüyle de girilmez bir ilişkiye. Sonra havuza çakılırsın. Bence ikisine de aynı mesafede dur ve tanımaya çalış ama ben olsam patronuma sıcak bakmazdım.merhaba kızlar.. Karar vermekte güçlük çektiğim bir durum var ve sizlerinde fikrini almak istiyorum. Belki sorum saçma gelebilir ama şu an sizlerden başka fikrini alabileceğim birileri yok. Ben 26 yaşındayım ve artık evlilik yaşım geldi geçiyor. Benle evlilik düşünen iki aday var ve ikisi arasında kararsız kaldım. size ikisindende bahsedip fikirlerinizi almak istiyorum.
önce birinci adaydan bahsedeyim...
Ben ünv mezunuyum kpss ye girdim ama puanım düşük olduğu için bir sonra ki kpss ye kaldım artık ve işe girdim. Küçük bir reklam ajansında çalışıyorum. Grafiker olarak ve patronum benle niyetinin ciddi olduğunu söyledi. 30 yaşında 170 boylarında hafif kilolu biri.. Fiziksel olarak çok fazla hoşuma gitmedi ama karakteri oturmuş, olduğu gibi görünen, anadolu erkeği... Reklam ajansı çok fazla büyük değil işlerini tam olarak bilemiyorum borçlu batık biri de olabilir... Sonuçta aşk evliliği yapmıyorum ve bir ömür boyu sıkıntı çekmeyeceğim bir evlilik yapmm lazım. İkinci adayda matematik öğretmeni ve şubatta atama olunca atacak puanı tutuyor. şubat ataması da olacakmış bakan açıklama yaptı. Bu bahsettigim mat öğretmeni ile bi arkadaşım tanıştırdı çoçuk 28 yaşnda ve benden hoşlandı ve o da niyetinin ciddi olduğnu söyledi ve benden cevap bekliyor. Bu bahsettiğim ikinci çocuk biraz tuhaf biri.. aşırı saf iyi niyetli insanlar olur ya öyle biri yani... ikisi de içime yattı ama kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?