• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki kişi arasında bir seçim yapmak istiyorum

merhaba kızlar.. Karar vermekte güçlük çektiğim bir durum var ve sizlerinde fikrini almak istiyorum. Belki sorum saçma gelebilir ama şu an sizlerden başka fikrini alabileceğim birileri yok. Ben 26 yaşındayım ve artık evlilik yaşım geldi geçiyor. Benle evlilik düşünen iki aday var ve ikisi arasında kararsız kaldım. size ikisindende bahsedip fikirlerinizi almak istiyorum.
önce birinci adaydan bahsedeyim...
Ben ünv mezunuyum kpss ye girdim ama puanım düşük olduğu için bir sonra ki kpss ye kaldım artık ve işe girdim. Küçük bir reklam ajansında çalışıyorum. Grafiker olarak ve patronum benle niyetinin ciddi olduğunu söyledi. 30 yaşında 170 boylarında hafif kilolu biri.. Fiziksel olarak çok fazla hoşuma gitmedi ama karakteri oturmuş, olduğu gibi görünen, anadolu erkeği... Reklam ajansı çok fazla büyük değil işlerini tam olarak bilemiyorum borçlu batık biri de olabilir... Sonuçta aşk evliliği yapmıyorum ve bir ömür boyu sıkıntı çekmeyeceğim bir evlilik yapmm lazım. İkinci adayda matematik öğretmeni ve şubatta atama olunca atacak puanı tutuyor. şubat ataması da olacakmış bakan açıklama yaptı. Bu bahsettigim mat öğretmeni ile bi arkadaşım tanıştırdı çoçuk 28 yaşnda ve benden hoşlandı ve o da niyetinin ciddi olduğnu söyledi ve benden cevap bekliyor. Bu bahsettiğim ikinci çocuk biraz tuhaf biri.. aşırı saf iyi niyetli insanlar olur ya öyle biri yani... ikisi de içime yattı ama kararsızım...
İkisine de yaźık hele saf olan matematik öğretmenine daha da yazık..sen maddiyat düşünüyosun ama senin daha doğru düzgün işin yok beni rahat ettirsin sıkınti çekmeyeyim istiyosun..evlenme programlaŕındaki lise bile bitirememış doktor koca arayan kızlar gibisin....

Bence içine hangisi siniyorsa hangisini görünce daha mutlu oluyorsan.Tip olarakta içine sinmeli ileride aynı yatağı paylaşacaksın ve bu paradan önemli

merhaba kızlar.. Karar vermekte güçlük çektiğim bir durum var ve sizlerinde fikrini almak istiyorum. Belki sorum saçma gelebilir ama şu an sizlerden başka fikrini alabileceğim birileri yok. Ben 26 yaşındayım ve artık evlilik yaşım geldi geçiyor. Benle evlilik düşünen iki aday var ve ikisi arasında kararsız kaldım. size ikisindende bahsedip fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben ünv mezunuyum kpss ye girdim ama puanım düşük olduğu için bir sonra ki kpss ye kaldım artık ve işe girdim. Küçük bir reklam ajansında çalışıyorum. Grafiker olarak ve patronum benle niyetinin ciddi olduğunu söyledi. 30 yaşında 170 boylarında hafif kilolu biri.. Fiziksel olarak çok fazla hoşuma gitmedi ama karakteri oturmuş, olduğu gibi görünen, anadolu erkeği... Reklam ajansı çok fazla büyük değil işlerini tam olarak bilemiyorum borçlu batık biri de olabilir... Sonuçta aşk evliliği yapmıyorum ve bir ömür boyu sıkıntı çekmeyeceğim bir evlilik yapmm lazım. İkinci adayda matematik öğretmeni ve şubatta atama olunca atacak puanı tutuyor. şubat ataması da olacakmış bakan açıklama yaptı. Bu bahsettigim mat öğretmeni ile bi arkadaşım tanıştırdı çoçuk 28 yaşnda ve benden hoşlandı ve o da niyetinin ciddi olduğnu söyledi ve benden cevap bekliyor. Bu bahsettiğim ikinci çocuk biraz tuhaf biri.. aşırı saf iyi niyetli insanlar olur ya öyle biri yani... ikisi de içime yattı ama kararsızım...
Sanki ikisi de hemen seninle evlenecek bence önce kendini bir geliştir hiç 26 yaşında üñiversite bezunu bayan bakış açısı değil bunlar..

Mantık evliliği daha iyi bence hem gözün kör olmaz eksilerini artılarını daha iyi görürsün, daha net kararlar verebilirsin ama karakteri, yaşam tarzı sana uygun mu değil mi önce onları dikkate al, iyi bir insansa zaten kendini sevdirir ha ben aşıkda olmak istiyorum eşime bu duyguları yaşamak istiyorum diyorsan o zaman bekle yaşın geç değil 30 da evlendim ben , birde maddi olarak düşünmen yanlış buğün iyidirde yarın kötüye gider işler kriter maddiyat olmasın, ayakları yere basan akıllı, aile kavramını bilen bir insan olsun tercihin..

Yine inanamadığım konulardan birini daha yaşıyoruz sayın seyirciler.

Maddî olarak beklenti içindesiniz madem, bari maddî durumu gerçekten iyi birini bulun.

ben olsam ikisi de olmazdı. Birinci aday bence sağlam pabuç değil. İşe girer girmez ne ciddi düşünmesi destur bi dur denilir.
İkincisi safmış. Bir erkek ne saf salak olacak ne de cinin torunu olacak. Orta hallice elinde tutup avucunun içnde oynatacağın yeri geldimi sana maço davranıp yanımda erkek var dedirttecek cinsten olmalı bence . Sen bilirsin bacımda bunlarla evlilik olmaz belki bi ihtimal illa evlenivem diosan ikincisi derim

Ben ask aramamanizi, bakis acinizi vs elestirmicem, sadece sonuca odakli yorum yapicam.

Ogretmen olani begenmedim, kisiligini begenmemissin tuhaf demissin. Ogretmense tasinacak ordan oraya, madem mantik evliligi yapacaksin bari rahat edecegin bir evlilik olsun, gec derim.

Patron olabilir, karakterli biri demissin, madem sevmeyeceksin bari duzgun biri olsun. Ote yandan maddiyat beklentiniz var sanirim, isleri nasil arastirin, maddi sikinti cekmeyin sonra. Reklam ajanslari nasil is yapar bilmem ama islerinin sonu size iyi gelmiyorsa, kazanci iyi degilse gecin madem maddiyat onemli. Ben begenmedim ama, icime iyi seyler dogmadi.

Bence ikisini de gecin. Ask aramiyorsaniz, isi gucu, karakteri daha duzgun birilerini mutlaka bulursunuz.

yas 26 iki secenegim var diyorsunuz 50 yasında bir kadın bile bu sekilde dusunmuyor ask acısı hepimiz cekiyoruz ben heralde sayısını unutmusumdur ama ne olursa olsun bir omur gecirecegim kişiyle ilgili sadece mantıgımın evet demesi yetmez ustelik duygular yoksa ilerde o insanın en ufacık hareketi batar ya bence acele etmeyin bu kadar

Ben ask aramamanizi, bakis acinizi vs elestirmicem, sadece sonuca odakli yorum yapicam.

Ogretmen olani begenmedim, kisiligini begenmemissin tuhaf demissin. Ogretmense tasinacak ordan oraya, madem mantik evliligi yapacaksin bari rahat edecegin bir evlilik olsun, gec derim.

Patron olabilir, karakterli biri demissin, madem sevmeyeceksin bari duzgun biri olsun. Ote yandan maddiyat beklentiniz var sanirim, isleri nasil arastirin, maddi sikinti cekmeyin sonra. Reklam ajanslari nasil is yapar bilmem ama islerinin sonu size iyi gelmiyorsa, kazanci iyi degilse gecin madem maddiyat onemli. Ben begenmedim ama, icime iyi seyler dogmadi.

Bence ikisini de gecin. Ask aramiyorsaniz, isi gucu, karakteri daha duzgun birilerini mutlaka bulursunuz.
Bu hanım daha parlı birini bulursa ikisine de sepet havası çalacak ama ava giderken avlanmasaydı bari..şimdiye kadar açılan hićbir konu bu kadar absürt gelmemiďti yere yatıp tepine tepine gülesim var :))))

Bence, 3. mühendis falan denk gelir. Ama oda olmaz kesin tip yoktur. Ama para var. 4. bekle derim. Yada bekleme 26 yaşında daha evlenmemişsin bile yazı tura yap. 1 veya 2 arasında.. Bahtına artık...

Back