- 11 Aralık 2018
- 40.389
- 250.903
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
-
Aç kalıp kıyafet alacak ablaKuzen ev gecindirmegi bilmiyor. 1000lora aylık kıyafete mi ayrilirmis? evlenince öğrenir.
1000 tl perinin masrafi,1000 tl mutfak benzin,1000 tl fatura gezme diye hesapliyorAllah askina bu kişi calişmiyorsa şuan aylik 1000 lira kiyafetini ve botoksunu kim ödüyor.
40 yasina gelmiş hiç kendi basina ev gecindirmemiş o kadar belli ki. Benzin ve mutfagi 1000lira diyor. Biz 2 kişiyiz mutfak masrafi tek basina 1000 lira ediyor zaten.
Kuş kadar 3bin lira maaştan 1000 lira kiyafete ayirmak ne demektir ya.
Fatura ve mutfak disinda bu adamin da hic gideri olmayacak mi hiç mi disari cikilmayacak nebileyim o kadar sacna sapan bir hesap ki...
Hayir madem gezip tozmayacaksin 1000 liraya kiyafeti napcak her ay
Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
İlk başta acıdım, hadi idare ederler belki falan diye düşündüm ama şu an dalga geçme safhasındayım. 3000 liraya dolgular, botokslar, tatiller, kıyafetler... Saçları da sarıdır bu ablanın
Sariİlk başta acıdım, hadi idare ederler belki falan diye düşündüm ama şu an dalga geçme safhasındayım. 3000 liraya dolgular, botokslar, tatiller, kıyafetler... Saçları da sarıdır bu ablanın
Ya ben tek yasiyorum belki ama aylik fatutalarim toplamda 500 geliyor.mutfak da 500 civari-1000 TL aylık kozmetik Ok.
-1000 TL fatura... Çamaşırları elde yıkayıp yemekleri çiğ tüketip kışın battaniyeyle oturursa Ok.
-1000 TL mutfak benzin? Arabaya binip hiç bir yere gitmezlerse, 3 öğün ekmek kemirirlerse içecek olarak çeşmeden su içerlerse, arada bir makarna ile sofralarını şenlendirirlerse Ok.
Olur bu iş ya...
Çünkü erkek olsam evlenirsem bir kadının ihtiyaçlarını karşılayayım da yanımda kalsın olarak düşünmem.Niye evlenmezsiniz
Çok klasik ya, tahmin edebiliyorum ablanın tipini. Hatta instagram paylaşımları bile gözümün önünde şu anSarikuafor de var
1000 tl perinin masrafi,1000 tl mutfak benzin,1000 tl fatura gezme diye hesapliyor
Yasim geliyor tek kalmayayim mantiginda diyeyim.Çünkü erkek olsam evlenirsem bir kadının ihtiyaçlarını karşılayayım da yanımda kalsın olarak düşünmem.
önce sevmem gerek. Sonra beraber ortak standartlarda bir yaşamı sürdürmem gerek.
karşımdaki kadın bana aylık ne kadar alıyorsun. Tamam aylık 1000 TL kozmetik için bana verirsin dese bilirim ki o parayı vermeyince sorunlar başlar.
birlikte bir gelecek düşünmüyorlar sanırım. Sadece bazı ihtiyacını karşılamak için birlikte yaşamaya anlaşmış 2 insan gibi geliyor bana.
Çalışamazmış ama botoxu falan varmış ablanınAy kıyamam panik ataksa çalışamaz tabi... ha bu arada unutmuşum ablam böbrek hastalığının üstüne kanser de atlattı. %80 engelli kategorisinden emekli oldu. Çalışmamak için çok bahane bulunur da inandırıcı olmaz.
Her neyse konumuz bu değil. Dediğim gibi çalışmayacaksa önüne konana razı olacak.
Her ay kıyafeti ayakkabıyı ne yapacak?Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Ya ben tek yasiyorum belki ama aylik fatutalarim toplamda 500 geliyor.mutfak da 500 civarive benim sutum proteinli sut peynirim keci.peyniri falandir
Ben ilk başta kızla erkek birbirini seviyor da tipik aile geçinemezsiniz diye taş koyuyor yollarına sanmıştım. Ne safım yaTeyzenler gecinemeyecegini dusunuyor demek ki bize guvenme demisler. Buraya sormaniza gerek yokmus gecinemeyecegi belliymis
Bu kişi 40 yaşında öyle mi? Hayatı boyunca hiç mi maddi sorumluluk almamış, ev nasıl geçindirilir bilmiyor?Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
Esra Erol muydu o. Senin maaşın benim arabamın benzin parasına yetmez diyenAç kalıp kıyafet alacak abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?