- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.594
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ailenin evlenirsen bize güvenme demesi normal değil mi? Hayır bir de evlenmiş barklanmış insanın ihtiyaçlarını mı karşılayacaklar?
Çalışmıyorsa ve evlenmek istiyorsa önüne koyana katlanacak, başka yolu var mı bu işin?
Şu hasta, çalışamaz olayına da ayrı bir hayran oluyorum. İnsanlar ağır hastalıklarla çalışıyorlar. Benim böbrek hastası ablam hastalığında da, diyaliz döneminde de, organ nakli olduktan sonra da çalıştı, şimdi emekliliğin tadını çıkarıyor. Beyninde ur olan kuzenim aynı şekilde, diyabetli, çölyaklı kuzenlerim aynı şekilde. Neymiş ki bu çalışamayacak kadar ağır hastalık acaba?
Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vsKişiye göre değişir. Benim için en az 10000 olur başkası için 5000. Rahat yaşamaktan kastınızın ne olduğuna bağlı.
Kendi sormami istedi okuyorAnlaşmışlar ki evlenecekler burada geçinemezler dersek vazmı geçecek anlamadım ayrıca siz niye bunu dert ettiniz? Seviyorsa gayet idare eder ailesinin evini aramaz. Kendi evleriymiş yeter tabii ki insanlar asgari ücretle çocuk büyütüp kira ödüyorlar
Adam calisiyor sadece.memur 5000 maasi ama 2000 tl arac kredisi var 4 yili var daha
Ay kıyamam panik ataksa çalışamaz tabi... ha bu arada unutmuşum ablam böbrek hastalığının üstüne kanser de atlattı. %80 engelli kategorisinden emekli oldu. Çalışmamak için çok bahane bulunur da inandırıcı olmaz.Psikolojik panik atak var.kanseri de yeni atlatti
Botoksu ve senede iki ay tatili? Bu parayla zor. Daha sade bir hayat yaşamasi gerekir.Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
3000 TL ye bunlar olacak iş değil maalesef.Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Botoksu ve senede iki ay tatili? Bu parayla zor. Daha sade bir hayat yaşamasi gerekir.
Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Adam calisiyor sadece.memur 5000 maasi ama 2000 tl arac kredisi var 4 yili var daha
Tamamen onun soyledigini yaziyorum.Bu maaş bu giderlere asla yetmez.
Sadece ihtiyaç halinde uygun fiyata kıyafet alırsa, dışardan yeme olayı asla olmazsa, gezme tatil vs beklentisi yoksa evet bu parayla geçinilir. Ama belli giderleri olan biri için imkansız.
Kiyafet kozmetik ihtiyac onun icin alirGeçinmek isteyen geçinir. Kira yok sonucta. Adam da memurmus. Yani bu şartlar altında kıyafet alamicam diye düşünmek biraz garip. Kuzenin evlenmiş olmak için evleniyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?