- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
- Konu Sahibi Dindirella
-
Başka bir konuda bir hanımefendi evde kendi sirke yapıyor. Limon portakal kabuklarindan. İnanılmaz hoşuma gitti mutlaka bende yapcamTuvalet, camasir, bulasik deterjani hariç (onlar da her ay bitmiyor) heryere sirke ve karbonati basiyorum ben. Oyle farkli farkli yağ cöz, cif gibi temizlik urunleri hiç almadim, çamasir suyunu asla eve sokmam.
Sirke karbonat yagi da soker pasi da cikarmatmayacagi bisey yokasiri seviyorum tavsiye edilir isteyene.
Onemliyim ben sen de beni fazla onemseİyi de senin yediğinle kuzenin yediği aynı mı? Madem kuzen sen değilsen, hesaplamayi neden kendi üzerinden yapıyorsun ve 1000tl çok gelir diyorsun?
Sen kendini yeterince önemsiyorsun. Bana gerek yok.
Hanimlar siz parayi zeytinyagina gomersiniz oburu spor salonuna gömer alla alla.ac dedi actim fikirleriniz icin tesekkurler.ben tek yasiyorjm dolayisiyla fikir veremezdim.o da hic yokluk gormedi.baliklama atlamaz sanirim artik evimdeyim ben peris uyelik al gel bacimbenden bu kadar
Temizlik giderinin içinde tabi tubalet kağıdı , ıslak mendil falan da dahil tek tek yazmadım. Gıda hariç diyelim.Biz bunlari her ay almiyoruz.
Kagit havlu, tuvalet kagidi, ped, gunluk ped, deodorant işin icine girince gida haric market harcamasi baya oluyor ama her ay yag cozucu, cif falan almiyoruz. Baya uzun sure yetiyor bunlar.
Buyur kimi kadin evine ozen gosterir kimi kadin kendine.ama bence kendinizi secin.bakin adam butun maasini vermeye hazir.ben de evliyken evime temizligime bakardim madalya vermedilerMaalesef ben hepsini kalem kalem ayrı alıyorum. Dusakabin temizleyicimi bile ayrı alıyorum . Haftada 2 kez nevresimleri falan değiştirim çamaşır makinam hiç durmuyor desem abartı olmaz. O yüzden benim temizlik malzemesi giderim baya fazla oluyor. Botoxsumuz falan yok olsun o kadarlık artık
Yok benim eşim maaşı direk bana verir ben düzenliyorum evin giderlerini. Ama kendime de özen gösteririm fakat aylık 1000 TL ilk makyaj malzemesi almam. Herkesin önceliği farklıdır.Buyur kimi kadin evine ozen gosterir kimi kadin kendine.ama bence kendinizi secin.bakin adam butun maasini vermeye hazir.ben de evliyken evime temizligime bakardim madalya vermediler
Buyur kimi kadin evine ozen gosterir kimi kadin kendine.ama bence kendinizi secin.bakin adam butun maasini vermeye hazir.ben de evliyken evime temizligime bakardim madalya vermediler
Ben de diyorum farklidir diye...umarim hep boyle devam ederYok benim eşim maaşı direk bana verir ben düzenliyorum evin giderlerini. Ama kendime de özen gösteririm fakat aylık 1000 TL ilk makyaj malzemesi almam. Herkesin önceliği farklıdır.
Valla inanmazsaniz innamayin zaten cikiyom daha yazamicamEski konular, atılan mesajlar falan düşünülünce. Pek kuzen işi değil gibi bu mevzu.
Valla inanmazsaniz innamayin zaten cikiyom daha yazamicamben esmerim bi kere sackmi da kendim boyuyom.botox uma dolguma yetecek param da var sukur
Diğer uyeler kendi üzerinden örnekler doğrudur ama senin kuzenin üzerinden örnek vermen gerek ki bu konu çözüme ulaşsın. Nasıl ki o botox yaptırır diyorsun? En önemli şeyi, mutfak giderini es geçiyorsun. Ayrıca üyelik almak iki dk bile sürmüyor ve ucretsiz. Ben kuzenim için böyle bir konu hayatta acmazdim.Siz arada sadece benim cevaplarimi okuduysaniz... ben bisiye cevap verirken yazdim onu.bi de cevaplarimi aciklayamam ki simdimokuyun bastan sona
Ben kuzenini önemsiyorum seni değil.Onemliyim ben sen de beni fazla onemse
Maalesef ben hepsini kalem kalem ayrı alıyorum. Dusakabin temizleyicimi bile ayrı alıyorum . Haftada 2 kez nevresimleri falan değiştirim çamaşır makinam hiç durmuyor desem abartı olmaz. O yüzden benim temizlik malzemesi giderim baya fazla oluyor. Botoxsumuz falan yok olsun o kadarlık artık
Buyur kimi kadin evine ozen gosterir kimi kadin kendine.ama bence kendinizi secin.bakin adam butun maasini vermeye hazir.ben de evliyken evime temizligime bakardim madalya vermediler
Iyi gunler kardesDiğer uyeler kendi üzerinden örnekler doğrudur ama senin kuzenin üzerinden örnek vermen gerek ki bu konu çözüme ulaşsın. Nasıl ki o botox yaptırır diyorsun? En önemli şeyi, mutfak giderini es geçiyorsun. Ayrıca üyelik almak iki dk bile sürmüyor ve ucretsiz. Ben kuzenim için böyle bir konu hayatta acmazdim.
Ben kuzenini önemsiyorum seni değil.
Yalniz bana verdiğin tepki haklı olduğumu gösteriyor. İyi günler.
ojeye gömüyordu az önce, bir de spor salonu mu çıktı başımıza?
Biz tuvaleti temizlerken bile triplere giriyoruz, kimyasal kokuyor solumamaya calişarak hizli hizli temizliyoruz.
Ben günde 2 defa WCmi yıkarım. Mesela yatağa yatınca nevresimlerimin mis gibi kokması lazım kokmazsa cıkartırım hemenyıkarım.Biz tuvaleti temizlerken bile triplere giriyoruz, kimyasal kokuyor solumamaya calişarak hizli hizli temizliyoruz.
Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?