Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka bir konuda bir hanımefendi evde kendi sirke yapıyor. Limon portakal kabuklarindan. İnanılmaz hoşuma gitti mutlaka bende yapcam

ojeye gömüyordu az önce, bir de spor salonu mu çıktı başımıza?

Biz bunlari her ay almiyoruz.
Kagit havlu, tuvalet kagidi, ped, gunluk ped, deodorant işin icine girince gida haric market harcamasi baya oluyor ama her ay yag cozucu, cif falan almiyoruz. Baya uzun sure yetiyor bunlar.
Temizlik giderinin içinde tabi tubalet kağıdı , ıslak mendil falan da dahil tek tek yazmadım. Gıda hariç diyelim.
Ben çok fazla kullanıyorum o yüzden bana yetmiyor.

Buyur kimi kadin evine ozen gosterir kimi kadin kendine.ama bence kendinizi secin.bakin adam butun maasini vermeye hazir.ben de evliyken evime temizligime bakardim madalya vermediler

Buyur kimi kadin evine ozen gosterir kimi kadin kendine.ama bence kendinizi secin.bakin adam butun maasini vermeye hazir.ben de evliyken evime temizligime bakardim madalya vermediler
Yok benim eşim maaşı direk bana verir ben düzenliyorum evin giderlerini. Ama kendime de özen gösteririm fakat aylık 1000 TL ilk makyaj malzemesi almam. Herkesin önceliği farklıdır.

Faturalar dogalgazla birlikte 1000tl tutsa 2bin diger harcamalara yeter. Tabi ust bas cok almamalari, disarda cok vakit gecirmemeleri lazim

Siz arada sadece benim cevaplarimi okuduysaniz... ben bisiye cevap verirken yazdim onu.bi de cevaplarimi aciklayamam ki simdimokuyun bastan sona
Diğer uyeler kendi üzerinden örnekler doğrudur ama senin kuzenin üzerinden örnek vermen gerek ki bu konu çözüme ulaşsın. Nasıl ki o botox yaptırır diyorsun? En önemli şeyi, mutfak giderini es geçiyorsun. Ayrıca üyelik almak iki dk bile sürmüyor ve ucretsiz. Ben kuzenim için böyle bir konu hayatta acmazdim.

Onemliyim ben sen de beni fazla onemse
Ben kuzenini önemsiyorum seni değil.

Yalniz bana verdiğin tepki haklı olduğumu gösteriyor. İyi günler.

Biz tuvaleti temizlerken bile triplere giriyoruz, kimyasal kokuyor solumamaya calişarak hizli hizli temizliyoruz.

iyi de market fiyatları bu kadar yüksekken özbakım, kozmetik, kıyafet vs. ürünlerin fiyatları çok mu düşük zannediyorsunuz? bir yandan ev geçindirmeye çalışırken diğer yandan bahsettiğiniz gibi rahatlıkla ojeye, spor salonuna, botoksa para harcayamaz kuzeniniz 3000 lirayla. ayrıca siz de ev geçindiriyorsanız az çok bilirsiniz yeri geliyor ekstra masrajlar çıkıyor, o ay feleği şaşıyor insanın.
burada ben de dahil bir çok kişi fiyatlar çok yüksek, geçim çok zor dediği halde neye dayanarak "siz geçinmeyi bilmiyorsunuz"a getiriyorsunuz lafı anlamadım.

Iyi gunler kardes

Biz tuvaleti temizlerken bile triplere giriyoruz, kimyasal kokuyor solumamaya calişarak hizli hizli temizliyoruz.

şu dönemde daha fazla düştük çamaşır suyuna aslında. sizin içiniz rahat ediyor mu deterjansız temizlikte? yani henüz marketten aldığım yiyecekleri, paketsiz ürünleri kimyasalla temizleyecek kafaya ulaşmadım, sirkeli karbonatlı suyla hallediyorum onu ama geri kalan her yer ve her şey için şu sıra fazla kimyasal kullanır oldum ben de.

Ben günde 2 defa WCmi yıkarım. Mesela yatağa yatınca nevresimlerimin mis gibi kokması lazım kokmazsa cıkartırım hemenyıkarım.

Konu kapanabit mi acaba...uzatmalara gecti.demek istiyorsunuz diye saldirmaya baslamalar,iftiralar gelmeye basladi.hakikaten insanlarin sorunu bu.tek tip insan yok.herkes bulasik deterjanini camasir deterjanini sebmek zorunda degil.herkesin hayati kendine size ne bize ne. Siz gecindirmeyi bilmiyorsunuz a lafi getirttiniz demis hoscakaliniz

Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor

bence evlenmesin yetmez ayol benimde ruhum fakir galiba ,iyi kazandığım halde asla kozmetiğe 1000 tl, kıyafete 1000 tl vermem. Minimal yaşamayı daha çok seviyorum huzurluyum...az eşya her zaman huzur verir. Galiba ultra zengin olsam da vermem evet ruhum fakir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…