Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Botoks aslinda tibbi kullanimli bir maddeymis. Yuz felcinda kullaniliyormus mesela. Sonra kozmetik etkisi fark edilince kozmetige dusmus.

Mide botoksu yapiliyor, hatta cogu obezite hastasi insanda uygulaniyor Turkiye'de sonucu da gayet iyi oluyor..

bizim işyeri doktoru meraklıları ilgilensin diye bir estetik doktorunu davet etmişti. kadın botoksu överken, kendindeki uygulamaları örnek veriyordu. töbe est ama suratım öyle olacaksa kırışık kalsın demiştim.
doğru doktoru bulmak da çok önemli.
o ifadesiz yüzler, kapanamayan dudaklar itici bence.

Gözü de bozuyor fazlası anlaşılan. Kendilerini güzel oldum sanıyorlar.

Ee ben dediğime göre hediyem nerde.
Belki ikinizin maaşı 3 bin TL ediyordur ya da evlenince işi bırakmayı dusunuyorsundur. Olamaz mı? Sorun o değil de mutfak masrafını neden kendi üzerinden hesapliyorsun. Ben et tavuk yemem mesela ama tatlı sebze meyve ıvır zivirlari katarsam bu miktar tek başıma bile ancak yeter. Kuzenin ne yediğinden nasıl bu kadar eminsin? Botoxa da karşı değilim ben yaptırmam o ayrı.

Son düzenleme:
Mideye de yapılıyomuş. Kesin sonuç alındığını bilsem kalanına talibim:)) aynıysa. Yakınsa da olur içeriği. :)))

Gittikce botoks a isiniyorum yakinda konuya konu olan kisiyi savunacagim

Hem midesine yaptiriyorsa az yer ve mutfak masrafi azalir sgshsh sonra yuzu de ufalir ve kullanilan makyaj malzemesi gramaji da azalir

Gittikce botoks a isiniyorum yakinda konuya konu olan kisiyi savunacagim

Hem midesine yaptiriyorsa az yer ve mutfak masrafi azalir sgshsh sonra yuzu de ufalir ve kullanilan makyaj malzemesi gramaji da azalir
5000/7000 arası rakamlar var:))) Nasrettin hoca ya dönmüş. Peşin parayı gördün sırıtırsın diyosun:))) adamcağız kendini şanslı sayacak:)))

Gecinir Geçinir ustuNe ev de yapar yada istedigi yere gezip tozar

Abartı olmamış mı? Her ay temizlik malzemesi mi aliyorsunuz?
Size göre abartı olabilir ama bazen bana yetmiyor ve ikinciyi bile aldığım oluyor.
Evet alıyorum siz almıyor musunuz ? Her ay deterjan temizlik malzemesi alıyorum. Sadece deterjan değil tabi yağ çözücü, çamaşır suyu,cif, wc temizleyici vs vs

Ya ne yedigimi aciklamak ayip geliyor artik.ben yag yemiyorum demedim.tereyagi yiyorum az tuketiyorum.2 litre zeytinyagi tuketmiyorum haftada.bir kucuk tereyagi 2 3 hafta gidiyor bana.mesela su an beyran corbasi iciyorum.yaglidir bilirsiniz belki.1000 tl cok geldi kusura bakmayin.zeytin de aliyorum.ben zeytiniminyagimi canakkaleden getirtiriyorum toplu.ve evet 600 harciyorum.ister inanin ister inanmayin valla yedigimi ictigimi anlattirtmayin artik

Çok spesifik bir konu değil mi bu? Evetttt geçinir deyince balıklama mı atlayacak? Bazısı bir akşam yemeğine verir, kimisi ay sonunda üstünden arttırır.

Kendi adıma konuşacak olursam, büyük konuşmak istemiyorum ama geçinemem. Mümkünatı yok. Ki öyle deli gibi kuaföre giden, botoks falan yaptıran biri de değilim. Hayatımda hiç yaptırmadım hatta. Şöyle ufak bir hesap yapayım dedim kafamdan, zaten 3-4 kalemde 3bini geçti. Botokssuz bi de.

Sence koca bulamamamin sebebi dudak burun mesafemmis diye konu acan biri boyle bir konuda kuzenim deyip yalan soyler milutfen...hic tanimadigim insanlardan mi cekinip yalan soyleyecegim.kendinizi bu kadar onemsemeyin madam

Tuvalet, camasir, bulasik deterjani hariç (onlar da her ay bitmiyor) heryere sirke ve karbonati basiyorum ben. Oyle farkli farkli yağ cöz, cif gibi temizlik urunleri hiç almadim, çamasir suyunu asla eve sokmam.

Sirke karbonat yagi da soker pasi da cikarmatmayacagi bisey yok asiri seviyorum tavsiye edilir isteyene.

İyi de senin yediğinle kuzenin yediği aynı mı? Madem kuzen sen değilsen, hesaplamayi neden kendi üzerinden yapıyorsun ve 1000tl çok gelir diyorsun?

Sence koca bulamamamin sebebi dudak burun mesafemmis diye konu acan biri boyle bir konuda kuzenim deyip yalan soyler milutfen...hic tanimadigim insanlardan mi cekinip yalan soyleyecegim.kendinizi bu kadar onemsemeyin madam
Sen kendini yeterince önemsiyorsun. Bana gerek yok.

Hanimlar siz parayi zeytinyagina gomersiniz oburu spor salonuna gömer alla alla.ac dedi actim fikirleriniz icin tesekkurler.ben tek yasiyorjm dolayisiyla fikir veremezdim.o da hic yokluk gormedi.baliklama atlamaz sanirim artik evimdeyim ben peris uyelik al gel bacimbenden bu kadar

Biz bunlari her ay almiyoruz.
Kagit havlu, tuvalet kagidi, ped, gunluk ped, deodorant işin icine girince gida haric market harcamasi baya oluyor ama her ay yag cozucu, cif falan almiyoruz. Baya uzun sure yetiyor bunlar.

İyi de senin yediğinle kuzenin yediği aynı mı? Madem kuzen sen değilsen, hesaplamayi neden kendi üzerinden yapıyorsun ve 1000tl çok gelir diyorsun?

Sen kendini yeterince önemsiyorsun. Bana gerek yok.
Siz arada sadece benim cevaplarimi okuduysaniz... ben bisiye cevap verirken yazdim onu.bi de cevaplarimi aciklayamam ki simdimokuyun bastan sona

Maalesef ben hepsini kalem kalem ayrı alıyorum. Dusakabin temizleyicimi bile ayrı alıyorum . Haftada 2 kez nevresimleri falan değiştirim çamaşır makinam hiç durmuyor desem abartı olmaz. O yüzden benim temizlik malzemesi giderim baya fazla oluyor. Botoxsumuz falan yok olsun o kadarlık artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…