- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Botoks aslinda tibbi kullanimli bir maddeymis. Yuz felcinda kullaniliyormus mesela. Sonra kozmetik etkisi fark edilince kozmetige dusmus.
Mide botoksu yapiliyor, hatta cogu obezite hastasi insanda uygulaniyor Turkiye'de sonucu da gayet iyi oluyor..
Gözü de bozuyor fazlası anlaşılan. Kendilerini güzel oldum sanıyorlar.bizim işyeri doktoru meraklıları ilgilensin diye bir estetik doktorunu davet etmişti. kadın botoksu överken, kendindeki uygulamaları örnek veriyordu. töbe est ama suratım öyle olacaksa kırışık kalsın demiştim.
doğru doktoru bulmak da çok önemli.
o ifadesiz yüzler, kapanamayan dudaklar itici bence.
Gözü de bozuyor fazlası anlaşılan. Kendilerini güzel oldum sanıyorlar.
Hih kim diyecek bunu diyodum ki geldi
Ben calisiyorum hem de koronaya ragmen.
Ben hep calistim bacim universitede okurken bile stand hostesligi yaptim.kuzenim de calisti ama hasta kiz calisamiyor su an.belki sagligim bozulur bende calisamam bi gun. Allah bilir.buyyk konusmamak gerekli
Demi ya bence de öyle de. Adamlara sormalı. :))ahaha kesinlikle. o yapaylıktan etkilenen erkekler var mı bilmem ama ben olsam gülmekten kaz ayakları çıkmış bir kadını tercih ederdim :)
Mideye de yapılıyomuş. Kesin sonuç alındığını bilsem kalanına talibim:)) aynıysa. Yakınsa da olur içeriği. :)))
5000/7000 arası rakamlar var:))) Nasrettin hoca ya dönmüş. Peşin parayı gördün sırıtırsın diyosun:))) adamcağız kendini şanslı sayacak:)))Gittikce botoks a isiniyorum yakinda konuya konu olan kisiyi savunacagim
Hem midesine yaptiriyorsa az yer ve mutfak masrafi azalir sgshsh sonra yuzu de ufalir ve kullanilan makyaj malzemesi gramaji da azalir
Size göre abartı olabilir ama bazen bana yetmiyor ve ikinciyi bile aldığım oluyor.Abartı olmamış mı? Her ay temizlik malzemesi mi aliyorsunuz?
Ya ne yedigimi aciklamak ayip geliyor artik.ben yag yemiyorum demedim.tereyagi yiyorum az tuketiyorum.2 litre zeytinyagi tuketmiyorum haftada.bir kucuk tereyagi 2 3 hafta gidiyor bana.mesela su an beyran corbasi iciyorum.yaglidir bilirsiniz belki.1000 tl cok geldi kusura bakmayin.zeytin de aliyorum.ben zeytiniminyagimi canakkaleden getirtiriyorum toplu.ve evet 600 harciyorum.ister inanin ister inanmayin valla yedigimi ictigimi anlattirtmayin artikAblacım diyorsun ki et az, peynir 1 çeşit o yok bu yok. Böyle beslenme mi olur? Kahvaltıda zeytin gerek mesela kilosu kaç para haberin var mı?
Sadece bu peynir ve etten çeşitten kalsiyum ve B12 ihtiyacı karşılanıyor zaten. Yağ yememek sağlıklı değil, sağlıksız. Zeytinyağı kalp dostu omegalarla dolu. Balık da gerekiyor, kırmızı et de, meyve de, sebze de ...hepsi de ateş pahası. Kuzenin dünysya dönsün
Sence koca bulamamamin sebebi dudak burun mesafemmis diye konu acan biri boyle bir konuda kuzenim deyip yalan soyler miEe ben dediğime göre hediyem nerde.
Belki ikinizin maaşı 3 bin TL ediyordur ya da evlenince işi bırakmayı dusunuyorsundur. Olamaz mı?Sorun o değil de mutfak masrafını neden kendi üzerinden hesapliyorsun. Ben et tavuk yemem mesela ama tatlı sebze meyve ıvır zivirlari katarsam bu miktar tek başıma bile ancak yeter. Kuzenin ne yediğinden nasıl bu kadar eminsin? Botoxa da karşı değilim ben yaptırmam o ayrı.
Size göre abartı olabilir ama bazen bana yetmiyor ve ikinciyi bile aldığım oluyor.
Evet alıyorum siz almıyor musunuz ? Her ay deterjan temizlik malzemesi alıyorum. Sadece deterjan değil tabi yağ çözücü, çamaşır suyu,cif, wc temizleyici va vs
İyi de senin yediğinle kuzenin yediği aynı mı? Madem kuzen sen değilsen, hesaplamayi neden kendi üzerinden yapıyorsun ve 1000tl çok gelir diyorsun?Ya ne yedigimi aciklamak ayip geliyor artik.ben yag yemiyorum demedim.tereyagi yiyorum az tuketiyorum.2 litre zeytinyagi tuketmiyorum haftada.bir kucuk tereyagi 2 3 hafta gidiyor bana.mesela su an beyran corbasi iciyorum.yaglidir bilirsiniz belki.1000 tl cok geldi kusura bakmayin.zeytin de aliyorum.ben zeytiniminyagimi canakkaleden getirtiriyorum toplu.ve evet 600 harciyorum.ister inanin ister inanmayin valla yedigimi ictigimi anlattirtmayin artik
Sen kendini yeterince önemsiyorsun. Bana gerek yok.Sence koca bulamamamin sebebi dudak burun mesafemmis diye konu acan biri boyle bir konuda kuzenim deyip yalan soyler milutfen...hic tanimadigim insanlardan mi cekinip yalan soyleyecegim.kendinizi bu kadar onemsemeyin madam
Size göre abartı olabilir ama bazen bana yetmiyor ve ikinciyi bile aldığım oluyor.
Evet alıyorum siz almıyor musunuz ? Her ay deterjan temizlik malzemesi alıyorum. Sadece deterjan değil tabi yağ çözücü, çamaşır suyu,cif, wc temizleyici vs vs
Siz arada sadece benim cevaplarimi okuduysaniz... ben bisiye cevap verirken yazdim onu.bi de cevaplarimi aciklayamam ki simdimokuyun bastan sonaİyi de senin yediğinle kuzenin yediği aynı mı? Madem kuzen sen değilsen, hesaplamayi neden kendi üzerinden yapıyorsun ve 1000tl çok gelir diyorsun?
Sen kendini yeterince önemsiyorsun. Bana gerek yok.
Maalesef ben hepsini kalem kalem ayrı alıyorum. Dusakabin temizleyicimi bile ayrı alıyorum . Haftada 2 kez nevresimleri falan değiştirim çamaşır makinam hiç durmuyor desem abartı olmaz. O yüzden benim temizlik malzemesi giderim baya fazla oluyor. Botoxsumuz falan yok olsun o kadarlık artıkTuvalet, camasir, bulasik deterjani hariç (onlar da her ay bitmiyor) heryere sirke ve karbonati basiyorum ben. Oyle farkli farkli yağ cöz, cif gibi temizlik urunleri hiç almadim. Camasir suyunu asla eve sokmam.
Sirke karbonat yagi da soker pasi da cikarmatmayacagi bisey yokasiri seviyorum tavsiye edilir isteyene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?