- 10 Ekim 2014
- 31.851
- 142.649
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Allahim yarabbim yaaglanacak hale guluyoruz.
Ne diyeyim,ask gozumuzu bunca kör etmesin
Annem olsa aynen derdi ki micayim boyle askin icine
Eskiden şişeyi 2 kişi paylaşıyodu arkadaşlar. Bu kendi kafasına göre 3 bulduysa 3 e böler hesabını biliyor gibi:))
Bilmem valla açılınca bozuluyodu. Kalan yaramıyodu. Ufalmıştır belki şişeler. 42 yim kalkışmadım daha. Ortak olsam fena olmazPiyasaya baakkama botokstan vazgeçemediğine göre bence paylasmaz müstakbel gelin dfcgc
Bilmem valla açılınca bozuluyodu. Kalan yaramıyodu. Ufalmıştır belki şişeler. 42 yim kalkışmadım daha. Ortak olsam fena olmaz
Bizim yakınlarda da var böyle bir m..l afederdiniz. En güzel sıfat bu oluyor. Hanımı Eşofmanı north faceden getirtmişti. 3000 miş maaşlarıBu aşk degil ya. Baska bir psikoloji yatiyor olmali bunun altinda, erkegin yetersizlik korkusu mu eziklik kompleksi mi, ozguvensizligini para harcayark kapatmak mi
bilmem artik var bir sıkıntı o adamlarda.
6 yil olacak evleneli, paramizla alabilecegimiz hiç biseyi sakinmadik, eşim benim için en iyisini dusunur, kendinden daha öne koyar beni hatta ama maddi durumumuzun kotu oldugu zamanlarimiz da oldu ve yoksa yoktu yani gidip ailelerden para dilenmedik.Olduğu kadariyla gecinmeye calistik.
Kuş kadar parayla tatiller, botokslar hayal edecek kadar şuursuzlaşmadim hiç ama ola ki oyle birseyler isteseydim o dönem eşim kendine gel derdi.
Sevdikleri için karşı tarafı mutlu etmek istiyorlar bence
İyi yapıyor o kızlar. Benim kendi kazancım var maddi talebim yok karşı taraftan. Sevgi bekliyorum ilgi bekliyorum o kadar, o bile olmuyor. Saygı görmek için erkekleri keriz yerine koymak gerekiyor sanırım yoksa kıymetin olmuyor.
Bu kuzen sen olmayasın. Canla başla savunduğuna göre.Asik napsin
Bali mi. Bali tatil köyünün adı falan mı diyecem amaYa bizimde motorcu cocuk var isyerinde. Mayista dugunu vardi ne olacak suan bilmiyorum da kiz Bali'ye balayi bakiyordu en son. Cocuk kendini yiyip bitiriyor. Maas 2500 + 540 yemek karti
Kiz degil cocuk suclu. Ben de isterim hayallerini gerceklestirmek, ama butcemize gore bir seyler ayarlayalim demek cok mu zor? Bi isteklerine hayır dense bitecek kadar temelsiz iliskiler mi bilmiyorum.
Zavallı Adam için demiş. Aşık napsın diyeBu kuzen sen olmayasın. Canla başla savunduğuna göre.
Biliyorum yahu. O kadarını anlıyorum.Zavallı Adam için demiş. Aşık napsın diye
Savunma göremedim bu laftaBiliyorum yahu. O kadarını anlıyorum.
O mesajla alakalı değildi cunku. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin de botoxa ilgisi vardı, kendini güzel buluyordu, bir kere evlenmişti.Savunma göremedim bu lafta
Mideye de yapılıyomuş. Kesin sonuç alındığını bilsem kalanına talibim:)) aynıysa. Yakınsa da olur içeriği. :)))Bende bulasmadım hiç ama sanırım bir kere giren bir daha çıkamıyor baksana kadın aç kalırım ama botokssuz asla edebiyatı yaptığına ve çevreyi de ikna ettiğine göre rdfdfx
Eskiden şişeyi 2 kişi paylaşıyodu arkadaşlar. Bu kendi kafasına göre 3 bulduysa 3 e böler hesabını biliyor gibi:))
Bu kuzen sen olmayasın. Canla başla savunduğuna göre.
Hih kim diyecek bunu diyodum ki geldiBu kuzen sen olmayasın. Canla başla savunduğuna göre.
Mideye de yapılıyomuş. Kesin sonuç alındığını bilsem kalanına talibim:)) aynıysa. Yakınsa da olur içeriği. :)))
Halen daha ufak şişeyi yapamıyomu bunlar. Çok ilginç dimi? :))))Annemle kardesime 1 siseyi 2ye bolmus doktor. Biri 30, digeri 55 yasinda.
Araştırdım cherrym. Pek fayda görememişler. Bakınıyorum vallahi. Karantina beni kare yaptı..Botoks aslinda tibbi kullanimli bir maddeymis. Yuz felcinda kullaniliyormus mesela. Sonra kozmetik etkisi fark edilince kozmetige dusmus.
Mide botoksu yapiliyor, hatta cogu obezite hastasi insanda uygulaniyor Turkiye'de sonucu da gayet iyi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?