Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahim yarabbim ya aglanacak hale guluyoruz.
Ne diyeyim,ask gozumuzu bunca kör etmesin
Annem olsa aynen derdi ki micayim boyle askin icine

Bu aşk degil ya. Baska bir psikoloji yatiyor olmali bunun altinda, erkegin yetersizlik korkusu mu eziklik kompleksi mi, ozguvensizligini para harcayark kapatmak mi
bilmem artik var bir sıkıntı o adamlarda.

6 yil olacak evleneli, paramizla alabilecegimiz hiç biseyi sakinmadik, eşim benim için en iyisini dusunur, kendinden daha öne koyar beni hatta ama maddi durumumuzun kotu oldugu zamanlarimiz da oldu ve yoksa yoktu yani gidip ailelerden para dilenmedik.Olduğu kadariyla gecinmeye calistik.
Kuş kadar parayla tatiller, botokslar hayal edecek kadar şuursuzlaşmadim hiç ama ola ki oyle birseyler isteseydim o dönem eşim kendine gel derdi.

Bilmem valla açılınca bozuluyodu. Kalan yaramıyodu. Ufalmıştır belki şişeler. 42 yim kalkışmadım daha. Ortak olsam fena olmaz

Bende bulasmadım hiç ama sanırım bir kere giren bir daha çıkamıyor baksana kadın aç kalırım ama botokssuz asla edebiyatı yaptığına ve çevreyi de ikna ettiğine göre rdfdfx

Bizim yakınlarda da var böyle bir m..l afederdiniz. En güzel sıfat bu oluyor. Hanımı Eşofmanı north faceden getirtmişti. 3000 miş maaşları

tanistiginiz oğlanlara kk bdv bölümünden konular yollayın ara ara özellikle uyumasına yakın yollayın ki bilinçaltına iyice işlesin dadsds o zaman kadir kiymet bilebilirler

Bali mi. Bali tatil köyünün adı falan mı diyecem ama

Bali için baktım meraktan. Turla gitse Ortalama gidiş kalması falan 2kisi için 25bin olsa. Orda kalacaklar masraflar 5 bin olsa. Ki en iyi ihtimaller bunlar. Hadi 30 bin diyelim. İhtiyaç kredisine başvuracak olsa. Ne olur ne olmaz diye 40bin çekecek. Gitti geldi. Aylık 1000 liradan 60 ay ödeyecek 60-65bin küsür. Vay vay vay adam 5yil balayı ödeyecek maaşın yarısıyla. Nerde kalıp ne yiyip içecekler acaba? Pardon erkek değil mi baksın diyecekler :)

Savunma göremedim bu lafta
O mesajla alakalı değildi cunku. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin de botoxa ilgisi vardı, kendini güzel buluyordu, bir kere evlenmişti.

Bir de mutfak masraflarıni kuzenin degil de kendi üzerinden orneklemesi bana bunu düşündürdü.

Bende bulasmadım hiç ama sanırım bir kere giren bir daha çıkamıyor baksana kadın aç kalırım ama botokssuz asla edebiyatı yaptığına ve çevreyi de ikna ettiğine göre rdfdfx
Mideye de yapılıyomuş. Kesin sonuç alındığını bilsem kalanına talibim:)) aynıysa. Yakınsa da olur içeriği. :)))

Bu kuzen sen olmayasın. Canla başla savunduğuna göre.
Hih kim diyecek bunu diyodum ki geldi
Ben calisiyorum hem de koronaya ragmen.
Ben hep calistim bacim universitede okurken bile stand hostesligi yaptim.kuzenim de calisti ama hasta kiz calisamiyor su an.belki sagligim bozulur bende calisamam bi gun. Allah bilir.buyyk konusmamak gerekli

Mideye de yapılıyomuş. Kesin sonuç alındığını bilsem kalanına talibim:)) aynıysa. Yakınsa da olur içeriği. :)))

Botoks aslinda tibbi kullanimli bir maddeymis. Yuz felcinda kullaniliyormus mesela. Sonra kozmetik etkisi fark edilince kozmetige dusmus.

Mide botoksu yapiliyor, hatta cogu obezite hastasi insanda uygulaniyor Turkiye'de sonucu da gayet iyi oluyor..

Botoks aslinda tibbi kullanimli bir maddeymis. Yuz felcinda kullaniliyormus mesela. Sonra kozmetik etkisi fark edilince kozmetige dusmus.

Mide botoksu yapiliyor, hatta cogu obezite hastasi insanda uygulaniyor Turkiye'de sonucu da gayet iyi oluyor..
Araştırdım cherrym. Pek fayda görememişler. Bakınıyorum vallahi. Karantina beni kare yaptı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…