• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev var diye birikim yapmıyorlar heralde? Ona hiç bütçe ayrılmamış. Allah korusun hastalık oldu dediler ameliyat 100bin ve tonla masraf. Ya da çocuk olsa birsuru çocuk masrafı olacak. Adam işsiz kalabilir iş bulamayabilir, batabilir. Hersey olabilir.

Yani konu ilk başlarda normaldi. 😬 Ama botokslar, tatiller işin içine girince...
Şoklara ugradim ben de, adamin parasi olsa bari...
1.000lira yemeye çok, ojeye botoksa az. 😁
Adam zaten ot gibi fotosentez yapiyor heralde hiçbir masrafta adamdan söz edilmiyor. 🤣 Sanki kendi kazaniyor ve tek basina gecincek gibi bir havasi var. 😁
Bir oglan anasi oldugumdan midir bilemedim
Acidim adamin ailesine
Kendisine acimadim,belli ki akil mantik bunyeyi terk edeli cok olmus da
Simdi bu adamin anasina babasina yazik degil mi yaaa

Net soru su arkadaslar
3000 tl nin 1000 tl si fatura ve benzine
600 tl si mutfaga
800 u gezmeye
600 u aylik kuzenin masrafina diye son olarak planladi.sizce yeter mi?600 de hicbi sey degil zaten yani bi makyaj malzemesi alsa iki.kahve icse disarida bitti.aylik 100 100 de biriktirip botox unu yaptiracak.
Bu işin pazarlığı olmaz ki.
Hayat net hesaplardan ibaret değil olmadık yerde bir masraf çıkabilir pazarlıkla olmaz o iş. Eş adayı ile bu masrafları söylemiş mi acaba?
Bu abla aile evinde reel hayatın gerçeklerinden uzak yaşamış. Ev gecindirmek nedir, fatura nasıl ödenir bilmiyor. Allah'tan kendi evleri varmış bir de ev sahibi ile uğraşma derdi olmayacak. :)

Bir oglan anasi oldugumdan midir bilemedim
Acidim adamin ailesine
Kendisine acimadim,belli ki akil mantik bunyeyi terk edeli cok olmus da
Simdi bu adamin anasina babasina yazik degil mi yaaa

Benzer bir gelin bizde de var. Gerci o henüz botoks yaptirmiyor ilerde onu da yapar. 🤣🤣🤣🤣
Bizim cocuk 2.700 kazaniyor kira yok. Ama bu kizin gezmesi, saga sola hava atmasi, sporu istekleri bitmedigi için para yetişmiyor. Cocuk babasindan destek aliyor devamli yoksa mumkun degil gecinemezler, arkadaslarindan bile borc aliyormuş zaman zaman.
Gelin hanim yurtdisi tatili planini anlatiyor sonra da ortalarda. :)
Boyle kafasi calismayan adamlar bunlara para yetiştircem diye kendilerini yirtarlar. Ezik gorunmemek için midir ne gibi bir kompleksleri varsa artik 😬

Sayfaları okuya okuya geliyorum, bu kadar akılsızlığa asabım bozuldu gözüm seğiriyor :KK57:

Kuzeniniz hayatı boyunca böyle başkasının üzerinden geçinmeye dayalı, parazitsel bir düzen tutturmuş galiba ama adamı yanlış seçmiş. Memur maaşıyla cıks olmaz. Orta-üst düzey yönetici maaşı lazım minimum.

Botoksum çok mühim, tatilimden geri kalamam diye insan azcık utanır da iş arıyor gibi yapardı bari, maşallah Allah içine sindirsin ne diyelim.

Ayrıca sizin günde bür öğün yediğiniz bekar eviyle iki kişinin yaşadığı, ister istemez daha düzenli bir evi nasıl kıyaslıyorsunuz anlamadım. Yoksa planlarda akşam yemeklerini dışarıda yemek mi var :D

Bu konuya ciddi ciddi yorum yaptığıma inanamıyorum.

Geçinen 2000 le de geçinir, geçinemeyen 20.000 le de geçinemez. Kişiye göre değişir bu. En az 1000 lira faturalar olacak. Araba varsa kımıldamasa kapıdan vergilerinin kaskosunun aya bölümü en az 400 tutar gitti yarısı. Hayattan beklentileri farklıysa ikisine de yazık

Ya ben 3 4 cesit peynir aramiyorum sahsen.bi cesit alirim kaliteli alirim.ya herkesin beslenme sekli farkli.tereyagi kullaniyorum.et aliyorum ben de kiyma almam ama yeter yani.yetiyo🙄niye inanmiyonuz🤦‍♀️

Ablacım diyorsun ki et az, peynir 1 çeşit o yok bu yok. Böyle beslenme mi olur? Kahvaltıda zeytin gerek mesela kilosu kaç para haberin var mı?

Sadece bu peynir ve etten çeşitten kalsiyum ve B12 ihtiyacı karşılanıyor zaten. Yağ yememek sağlıklı değil, sağlıksız. Zeytinyağı kalp dostu omegalarla dolu. Balık da gerekiyor, kırmızı et de, meyve de, sebze de ...hepsi de ateş pahası. Kuzenin dünysya dönsün

Cıks bu hesap tutmaz.

1. Arabanin tek masrafi benzin degil.
Kaskosu sigortasi muayenesi, istanbuldaysa buyuk ihtimal otopark...

2. 600e yeme icme olmaz. Olursa da saglikli olmaz. Calisan kisilerin masrafi dusuk olur. Sabah ve ogleni isyerinde yiyoruz. Aksam da cok yemek saglikli degil diye hafif gecistiririz normalde. Ama 1ayi askin suredir evdeyiz. 3 ogunu evde yiyince miktar cok katliyor.
Kuzeniniz evde olacak. Hele ki misafir vs olursa...

3. Adamin hic mi gideri yok?
Sigara, berber, gozluk/lens, vitamin, giyim kusam ayakkabi ihtiyaci? Kuzen için 600 konmus ama adam ne yapacak?
Adam cebinde meteliksiz mi gezecek? Bir cep harcligi da mi olmasın?

3000le gecinilir ama botoxlu, 800 lira gezmeli bütçeli bir yasam olmaz. Kit kanaat yuvarlanir giderler. Bir makyaj malzemesi + 2 kahveye 600 tl uygun gorulen bir hayatta 3000 tl maasli bu abimizi harcamayin.
Starbucksta en buyuk boy en pahali kahve 20 tl. Makyaj hic yapmam ve urunleri de bilmem ama bu kadar pahali bir sey mi? Daha uygunlari yok mudur? 1 parcaya 400 500 mü veriliyor? Allah yardimcisi olsun herkesin. Ya kuzeninizin ailesi de destek olacak, ya kuzen calisacak, ya kuzen daha kendi masraflarina gore birini bulacak ya da buldugu adamin gucune gore yasayacak.

Kullandığım fondöten mağazada 400 lira, internetten 280’e aldım en son. 4 yıl raf ömrü var bana 3-3.5 yıl gidiyor. Gece gündüz kremlerim, göz kremim toplam 240 lira yaklaşık 3 ay gidiyor suratıma boca etmediğim sürece. Şampuanım doğal içerikli 1 lt ambalajda satılıyor 140 lira 3-4 ay gidiyor. 2 ayda 1 50 liraya saçımı boyatıyorum, sarı olmayınca ucuz oluyor 😂 Bir insan ayda 600 lira kozmetiğe nasıl harcar da mutfak masrafını 600 lira gibi saçma bir rakamla kısıtlar anlamış değilim. Bu forumda gördüğüm en enteresan konular listesine girdi bu konu. Kuzeni ayrı konu sahibi ayrı enteresan 😂

Benzer bir gelin bizde de var. Gerci o henüz botoks yaptirmiyor ilerde onu da yapar. 🤣🤣🤣🤣
Bizim cocuk 2.700 kazaniyor kira yok. Ama bu kizin gezmesi, saga sola hava atmasi, sporu istekleri bitmedigi için para yetişmiyor. Cocuk babasindan destek aliyor devamli yoksa mumkun degil gecinemezler, arkadaslarindan bile borc aliyormuş zaman zaman.
Boyle kafasi calismayan adamlar bunlara para yetiştircem diye kendilerini yirtarlar. Ezik gorunmemek için midir ne gibi bir kompleksleri varsa artik 😬

Ya bizimde motorcu cocuk var isyerinde. Mayista dugunu vardi ne olacak suan bilmiyorum da kiz Bali'ye balayi bakiyordu en son. Cocuk kendini yiyip bitiriyor. Maas 2500 + 540 yemek karti

Kiz degil cocuk suclu. Ben de isterim hayallerini gerceklestirmek, ama butcemize gore bir seyler ayarlayalim demek cok mu zor? Bi isteklerine hayır dense bitecek kadar temelsiz iliskiler mi bilmiyorum.

Allahim yarabbim ya ;) aglanacak hale guluyoruz.
Ne diyeyim,ask gozumuzu bunca kör etmesin
Annem olsa aynen derdi ki micayim boyle askin icine ;) ;)

Ablacım diyorsun ki et az, peynir 1 çeşit o yok bu yok. Böyle beslenme mi olur? Kahvaltıda zeytin gerek mesela kilosu kaç para haberin var mı?

Sadece bu peynir ve etten çeşitten kalsiyum ve B12 ihtiyacı karşılanıyor zaten. Yağ yememek sağlıklı değil, sağlıksız. Zeytinyağı kalp dostu omegalarla dolu. Balık da gerekiyor, kırmızı et de, meyve de, sebze de ...hepsi de ateş pahası. Kuzenin dünysya dönsün
Konu sahibi de dünyaya dönsün bence 😂

Bu halden anlamaz kadını alacak bir de anasıgilin suratıyla uğraşacak adam. "İstemedik biz seni. Kıxımızı lüks yaşatamıyorsun" diye.

Boğazdan kısıp botoksa mı harcayacaktı:)) te Allahımmmm

Ya bizimde motorcu cocuk var isyerinde. Mayista dugunu vardi ne olacak suan bilmiyorum da kiz Bali'ye balayi bakiyordu en son. Cocuk kendini yiyip bitiriyor. Maas 2500 + 540 yemek karti

Kiz degil cocuk suclu. Ben de isterim hayallerini gerceklestirmek, ama butcemize gore bir seyler ayarlayalim demek cok mu zor? Bi isteklerine hayır dense bitecek kadar temelsiz iliskiler mi bilmiyorum.

Sevdikleri için karşı tarafı mutlu etmek istiyorlar bence

İyi yapıyor o kızlar. Benim kendi kazancım var maddi talebim yok karşı taraftan. Sevgi bekliyorum ilgi bekliyorum o kadar, o bile olmuyor. Saygı görmek için erkekleri keriz yerine koymak gerekiyor sanırım yoksa kıymetin olmuyor.

Onca sayfa okudum biriniz de sormamıs neresine botoks diye:110:

ayda 100 TL biriktirerek 6 ayda bir botoks yaptırmak botoks o kadar ucuz mu adgfhf
Sorularım bu kadar tşk ederim
Ekmek yoksa botoks yesinler ayrıca 22 sayfa ne kasmissiniz:KK53::KK53:

Eskiden şişeyi 2 kişi paylaşıyodu arkadaşlar. Bu kendi kafasına göre 3 bulduysa 3 e böler hesabını biliyor gibi:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back