iki kez nisanlasindan ayrildiktan sonra mutlu olan varmi

derr, post: 41909632, member: 617017"]Kısmet açıldı gibi olmuş:)

Emin ol çok mutlu olursun, sen kendini bil yeter.[/QUOTE]

Belkide kısmet açılmıştır:)

Bende boşanacağım zaman dünyanın sonu geldi sanmıştım. Nasıl evlenirdi beni aldattığıyla, ben hep mutsuz olacağımı zannediyordum. Amaa hiç de öyle olmuyormuş, şu aralar garip bir biçimde çok mutluyum:)

ayrilirdim tabiki.. iki kez nisan atmak bosanmaktan iyidir.. 4 yil boyunca ilk nisanlindan kurtulmak icin mahkemelerde gezmissin tekrar bunu yasamak istermisin?

et sen küfürleri ulu orta boyle kibleyımde gor gununu

Tabiki de allahım göstermesin ama yaşım 35 kızlar
bu hayat mutluluğu yakalamak için hiçbir zaman geç değil ki...erken yaşta evlenip sonradan mutsuz olan da var,geç evlenip çok mutlu olanda.ki yaşınız da genç ve evlilik için ideal :)

m35, post: 41910020, member: 659983"]bu hayat mutluluğu yakalamak için hiçbir zaman geç değil ki...erken yaşta evlenip sonradan mutsuz olan da var,geç evlenip çok mutlu olanda.ki yaşınız da genç ve evlilik için ideal :)[/QUOTE]

Ay cok tesekkur ederim

Tabiki de allahım göstermesin ama yaşım 35 kızlar

Daha gençsiniz bayağı. Bu kadar erken yaşta mutsuz bir evlilik yapıp ortalama 30-40-50 sene her gün üzülmek mi istersiniz yoksa biraz daha sabredip doğru kişiyle senelerce mutlu yaşamak mı istersiniz?

Düşünüyorum olmuycak bisey hicbir yonumuz ayni değil ornegin diyorumki dünürler arasi kopukluk var annen el gibi diyorum samimi olmak zorundami diyor :) o kadar saçma sapan bir adam oldu ki son günlerde iftara cagiririm gelmez :) evlenince evime kimse gelemez demeler beni asosyal yapmaya çalışmalar sen boyle gezemezsin demeler birgün dedimki sen kızına bakicimi ariyorsun kendine esmi ariyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…