ayrıntı verin ki yardımcı olabilelim,nişanlar neden atıldı yaşınız kaçNe yaptığımı bilmiyorumki kızlar ....değişik derin duygular icindey im....lütfen bir akil verin
Evet sevimliyim:)çok sevimlisin ama yaaakonu açılmıştır
neden olamayasın ALLAH cc nice güzel hayırlı kapılar açar
ümidini kesenlerden olma
2009 da ilk nisanlimla ayrıldım nikahimda kiyilmisti aldatildigimi öğrendim ve bitti uç sene mahkemeyle geçti ...2013 de şimdiki nisanlimla tanıştım aralık da nisanlandik oda eşinden ayrılmıştı ve kızı vardı ona guvendigim için nişanlandım sonra adam 360 derece değişti...
neden 3 sene mahkemeyle geçti nikah iptali yaptırmadınız mı boşanma davası mı açtınız direk2009 da ilk nisanlimla ayrıldım nikahimda kiyilmisti aldatildigimi öğrendim ve bitti uç sene mahkemeyle geçti ...2013 de şimdiki nisanlimla tanıştım aralık da nisanlandik oda eşinden ayrılmıştı ve kızı vardı ona guvendigim için nişanlandım sonra adam 360 derece değişti...
Nikah iptali 24 saati gecmeden yapılıyordu o yüzden olmadı anlaşmalı boşanma içinde bir sene geçmesi gerekiyordu çekişmeli boşanma davası açıldı Bir buçuk sene surdu sonra mahkeme boşadı ama karşı taraf yargitaya gönderdi falan filan.....superisi96 .!.:neden 3 sene mahkemeyle geçti nikah iptali yaptırmadınız mı boşanma davası mı açtınız direk
bence hiç üzülmeniz gerekn bir durum yok
ilki şerefsizmiş karaktersiz aldatmış,evlensende aldatırmış,boşansan daha mı iyi olurdu tabiki olmazdı
2.nişanlınızda dediğiniz gibi değiştiyse çok iyi yapmışsınız
ben sizi tebrik ediyorum şahsen çünkü forumda ağzına sıçtıkları halde nişan atmaya çekinen o kadar genç kız varki bile bile hayatlarını mahvediyorlar
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve etrafa kulak asmayın,elbet mutlu olucaksınız belki güven probleminiz yoğun olucak ama olsun,herşey gönlünüzce olsun
Kısmet açıldı gibi olmuş:)Konu acilmistir