• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki keseli üçüz gebelik

16ozlemre34

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
11
1
16
33
Arkadaşlar benim gibi olanınız var mı bilmiyorum 🤷‍♀️
Umarım vardır da bana yardımcı olursunuz
Benim üçüz gebeliğim var fakat ikisi tek plasentalı aynı Kesenin içinde diğeri ayrı kesede bunun sebebi de sonradan bölünmüş olmaları 😞 doktorum redüksiyonla ikisini sonlandırmayı öneriyor hatta ısrar ediyor çok riskliymiş ve zaten hep kanamalarım var bu da riski artıyor benim gibi olan varsa nasıl bir yol izledi paylaşabilir mi gerçekten çok zor durumdayım ..

Boyle durumlarda genelde tek yumurta ikizlerini aldirmayi oneriyormus doktorlar. Cok buyuk risk suan guzel bi sans Allah tarafindan ama cok zor bir karar olacak. Allah kolaylık versin

Boyle durumlarda genelde tek yumurta ikizlerini aldirmayi oneriyormus doktorlar. Cok buyuk risk suan guzel bi sans Allah tarafindan ama cok zor bir karar olacak. Allah kolaylık versin
Evet tek yumurta ikizlerini sonlandırmak istiyorlar bi yandan redüksiyon için de geç kaldım ama yine de doktor yapalım diyor yapmazsak daha riskli diyor ama ben üçünü de kaybetmekten çok korkuyorum 14.haftamdayım şu an

pintu33 pintu33 arkadaşımızında 3üz gebeliği vardı. Yaşadığı kadarıyla yardımcı olmak ister belki.

Arkadaşlar benim gibi olanınız var mı bilmiyorum 🤷‍♀️
Umarım vardır da bana yardımcı olursunuz
Benim üçüz gebeliğim var fakat ikisi tek plasentalı aynı Kesenin içinde diğeri ayrı kesede bunun sebebi de sonradan bölünmüş olmaları 😞 doktorum redüksiyonla ikisini sonlandırmayı öneriyor hatta ısrar ediyor çok riskliymiş ve zaten hep kanamalarım var bu da riski artıyor benim gibi olan varsa nasıl bir yol izledi paylaşabilir mi gerçekten çok zor durumdayım ..
Sizinle aynı durumdayım sonuç nedir ne yaptınız Bilgi vvarir misiniz lütfen

Back