• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kese olabilir

A

konuyla alakasız ama yardımınıza ihtiyacım var.son adet tarihim 23 şubat ...23 Mart'ta beta hcg değerim;424 çıktı,dün yani 30 Mart'ta sağlık ocağında tekrar baktırdım 10.000 olmuş.koşa koşa hastaneye gittim ama doktorlar çıkmıştı yanındaki hemşire normal korkma dddi çok endişeliyim böyle durum yaşayanınız var mı Çok korkuyorum

Canim degerin cok artmış gibi geldi tam bilgim yok ama yedi gunde sanki fazla ikiz olabilir belki herhangi bi sikayetin varmi lekelenme falan Allah korusun

Sağolasın canım benim Allah razı olsun inan okumak desteğinizi hissetmek çok iyi geliyo Allah vicdan versin gercekten o niyetle yapanlara inşallah hayirlisiyla alirim kucagima :KK60:

İnşallah canım sana güzel bir gebelik diliyorum ardından da bebeğine sağ salim kavuşmanı öpüp koklamayi nasip etsin rabbim :)

Canim degerin cok artmış gibi geldi tam bilgim yok ama yedi gunde sanki fazla ikiz olabilir belki herhangi bi sikayetin varmi lekelenme falan Allah korusun

Lekelenmem yok çok şükür tehlikeli olacak bişey yaşamadım korkuyorum dış gebelik olabilir mi diye

Lekelenmem yok çok şükür tehlikeli olacak bişey yaşamadım korkuyorum dış gebelik olabilir mi diye

Allah korusun canim korkma gitme sansin yokmu bugun benimde pek bilgim yok yanlis bilgilendrme istemem canim seni

20170331_113704-1.jpg

Arkadaslar bu ozeldeki goruntum gayet net belli dimi bitane kese

Rica ederim canım allah hepimizden razı olsun benimde 1 hafta var bata inş tutmuştur bu ay kızıma kardes istiyorum :)

Insallah bu mübarek günlerin yuzu suyu hurmetine rabbim hayırlı saglikli bir avlat nasip etsin canım benim hayirli haberini aliriz insallah benide haberdar et olurmu

Arkadaslar 5+4 gunluk hamileyim bugun doktora gittik kesemizi gördük cok şükür doktor bir kese disinda ikincisi gözüküyor ama kanama alanida olabilir ikizde olabilir dedi fikri olan varmi benim hic kanamam yok cok şükür yarin sonuclarimla tekrar gidicem pazartesi 2878.85 cikmisti kan sonucum bugun 8166.5 cikti sizce nasil birde kesenin resmini aticam anlayanlar yardimci olabilir mi
Canim ben goruntuden anlamam ama 5+5 te gittigimizde biz de 2 kese gorduk... degerlerin cok yuksek adetin kacinci gununde cikti bu degerler

Insallah bu mübarek günlerin yuzu suyu hurmetine rabbim hayırlı saglikli bir avlat nasip etsin canım benim hayirli haberini aliriz insallah benide haberdar et olurmu

İnşallah canım duan için allah razı olsun çok istiyorum bakalım nasip kısmet :) etmez olurmuyum hiç sende gelişmeleri yaz bana ;)

Allah korusun canim korkma gitme sansin yokmu bugun benimde pek bilgim yok yanlis bilgilendrme istemem canim seni

bugün gideceğim öğleden sonra ne olursa olsun baktırmam lazım kese ve kalp atışı için dün geceden beri hep kötüyü düşünüyorum yapı olarak da çok müsaitim zaten,bana dua edin :(

bugün gideceğim öğleden sonra ne olursa olsun baktırmam lazım kese ve kalp atışı için dün geceden beri hep kötüyü düşünüyorum yapı olarak da çok müsaitim zaten,bana dua edin :KK43:
Iyi dusun canim hayirli haberlerle don ins burayada yaz olurmu

Canim ben goruntuden anlamam ama 5+5 te gittigimizde biz de 2 kese gorduk... degerlerin cok yuksek adetin kacinci gununde cikti bu degerler

Canim benim en son adetim 18subat bu en son kan degerim carsamba gunu cikti sekiz binlerdeydi ondan once.pazartesi 2878.85 cikmisti

Canim benim en son adetim 18subat bu en son kan degerim carsamba gunu cikti sekiz binlerdeydi ondan once.pazartesi 2878.85 cikmisti
Canim ikiz gebelik olabilir degerin muthis artmis belli olmuyor bazen 11. Haftada bile tek keseyken iki keseye cikan olmus. Benim de gecen hafta pazartesi adetin 4. Gununde 3640 cikti degerim.

Back