- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Amin canim Allah razi olsun rabbim.cumlemjzin evladini bagislasin insallah birgun nasip olur hayirlisi.ile.canimMaşallah Rabbim sağlıla kavuştursun evlatlarına. Benimde 2 oğlum var ikiz kızlarım olsun isterdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim Allah razi olsun rabbim.cumlemjzin evladini bagislasin insallah birgun nasip olur hayirlisi.ile.canimMaşallah Rabbim sağlıla kavuştursun evlatlarına. Benimde 2 oğlum var ikiz kızlarım olsun isterdim.
Canim ikiz gebelik olabilir degerin muthis artmis belli olmuyor bazen 11. Haftada bile tek keseyken iki keseye cikan olmus. Benim de gecen hafta pazartesi adetin 4. Gununde 3640 cikti degerim.
HAYIRLI OLSUN CNM
Evet 5+5 te doktora gittik iki kese gorduk ama biri biraz daha kucuktu digerine goreCanim inanki birisi ikiz.birisi yok.diyjnce.ne dusunecegimi.sasirdim hayirljsini.versin rabbim.ama o haftalara kadar uzarmi catlarim belirsizlikle.sanirim :) seninde.maasallah degerin iyi.cikmis.canim.benim.adet.gunumun ertesi gunu.82 cikmisti doktora.gittinmi hic
Canım 1 hafta var olmama dayanamadım test yaptım
2 tane ilki silik çıktı Diye
2.ci teyit amacli sende goruyormusun ben görüyorum ikisinde de hemen belirdi
Canm ben göremdm silik cizgiyi yaCanım 1 hafta var olmama dayanamadım test yaptım
2 tane ilki silik çıktı Diye
2.ci teyit amacli sende goruyormusun ben görüyorum ikisinde de hemen belirdi
Evet 5+5 te doktora gittik iki kese gorduk ama biri biraz daha kucuktu digerine goredoktor bu ilerde kaybolabillir dedi kaybolan ikiz sendromu mu ne varmis. Kalp atisini daha duymadik doktora gitmeye cesaret edemiyorum bebegim gittiyse diye benim adetten 2 gun once 117 adet gunu 338 adetin 4. Gunu 3640 cikti..
Tamam canim sen de beni bilgilendir benim minnoslar dogal yolla oldular ins senin de iki bebisin vardirKorkma diyecem ama.korkmamak.endiselenmemek mumkunmu canim ins kuzularin.ikiside seninle olsun hayirli saglikli.al kucagina inşallah beni mutlaka.bilgilendir etiketle haber aldiginda olurmu dualarim.seninle.canim
Bunda djmi canım ay ben mavidede golge gibi görüyorum inş vardırGörüyorum canim bir hafta kala cikmis.bence var sade beyazda daha belli bak ayy cok heyecanli rabbim.hayirli.sonuclar.nasip etsin insallah
Tamam canim sen de beni bilgilendir benim minnoslar dogal yolla oldular ins senin de iki bebisin vardir![]()
Bunda djmi canım ay ben mavidede golge gibi görüyorum inş vardır
İnşallah canım allah razı olsun dileklerin için sabah olmaz bana :) inş koyulaşirda hamislerin duası kabul olurmuş sende bana et kuzum :)Evet canım bunda daha belli diğerinde de var ama.bu daha belli sabah ilk idrarla yap bakalim koyulasma varmı insallah vardir insallah canim
Benim de ilk gebeligim olacak ailede ikiz gebelik de yok bildigim kadariylaTmm.canim.ederim mutlaka hayirlisi olsun canim.ben ikizi biraz korkuyorum.oglumdan.dolayi ama rabbim.nasip etmisse vsrdir bildigi yeterki sagliklo olsunlar kuzuslar
Etmem mi ediyorjm.simdiden hemde insallah sabah ilk.isim bakmak olucak.egerki hayirlisi ise rabbim.nasip etsin insallah canim.AMINNNNİnşallah canım allah razı olsun dileklerin için sabah olmaz bana :) inş koyulaşirda hamislerin duası kabul olurmuş sende bana et kuzum :)
Allah razı olsun canım sağol rabbim bebisinide saba bagislasin sıkı sıkı tutunsun sana bebis ı de kalbinide en kisa zamanda görmeyi nasip etsinEtmem mi ediyorjm.simdiden hemde insallah sabah ilk.isim bakmak olucak.egerki hayirlisi ise rabbim.nasip etsin insallah canim.AMINNNN
Benim de ilk gebeligim olacak ailede ikiz gebelik de yok bildigim kadariyla
Şok olduk zaten hele ben şoktan şoka girdim :)) kimseye soylemedik daha millet onu yap sunu yap der diye.
Allah razı olsun canım sağol rabbim bebisinide saba bagislasin sıkı sıkı tutunsun sana bebis ı de kalbinide en kisa zamanda görmeyi nasip etsin
Oyy kuzum ilk bence ikiz daha kolaydir zordur ama.baska çocuğun olmamasi bir nevi daha rahat olur benim.oglum bana cok.duskun babamizda polis gece gündüz karisik gidiyo geliyo uyjyo çok zaman geciremiyo o yuzden cok korkuykrum yavrumu ihmal edermiyim.aklindan.baska birsey gecirir mi diye ilk.ogrendigi.de ilk.uc.gun gece basinda.oturdum.agladim ona.sebep kardes istedim.ama farkli hissettim rabbim hayirlisni versin ins kimselere demeyin tek.yada ikiz uc ayi.doldur goz cok olur neme lazim canim rabbime emanetler canım benim
Ben bebeklerim dogarsa sayet kvdem gelecek ona baktiricam nihayetinde calisan bir kadin olacam. Insallah zorlanmam. Kimseye soylemedim korkumdan karnim belli olana kadar da demiycem.Oyy kuzum ilk bence ikiz daha kolaydir zordur ama.baska çocuğun olmamasi bir nevi daha rahat olur benim.oglum bana cok.duskun babamizda polis gece gündüz karisik gidiyo geliyo uyjyo çok zaman geciremiyo o yuzden cok korkuykrum yavrumu ihmal edermiyim.aklindan.baska birsey gecirir mi diye ilk.ogrendigi.de ilk.uc.gun gece basinda.oturdum.agladim ona.sebep kardes istedim.ama farkli hissettim rabbim hayirlisni versin ins kimselere demeyin tek.yada ikiz uc ayi.doldur goz cok olur neme lazim canim rabbime emanetler canım benim
Ben bebeklerim dogarsa sayet kvdem gelecek ona baktiricam nihayetinde calisan bir kadin olacam. Insallah zorlanmam. Kimseye soylemedim korkumdan karnim belli olana kadar da demiycem.