iki kasigin tam ortasinda garip agri yasayan hamisler

ayyy ne guzel cnm ins saglikla alirsn kucagina bebegini hamile kalmn ne kadar surdu cnm
inşallahh.valla 4.ayımda hamile kalmıştım ama düşük oldu bir ay ara ile bir daha kaldım o da aynı sonra yine 3.ay hamile kaldım şükür şimdi iyiz (umarım iyizdir hala :) )

sebebi yok :) sebepsizmiş olabiliyormuş ama şimdide psikopat gibi geziyorum ortalıkta her an bebek öldümü hala yaşıyomu kalbi atıyomu diye bir sürü soru geçiyo aklımdan
Ins yasadiklarn son olur cnm sikinti yapmamaya calis aklina getirme hamile kalmk icin ilac kullandin mi

Bende bebek yok ama ya bana doktorum 3 ay bununla kalmaya clis kalamazsan yumurta catlatma ignesi yapickmis bnim hemen kalmam gerekiyo rahimde ur vrdi gecen yil aldirdm bu yil yine cikti smdi ur buyumeden hamile kalmam lazim

Bende bebek yok ama ya bana doktorum 3 ay bununla kalmaya clis kalamazsan yumurta catlatma ignesi yapickmis bnim hemen kalmam gerekiyo rahimde ur vrdi gecen yil aldirdm bu yil yine cikti smdi ur buyumeden hamile kalmam lazim
inşallah hemen kalırsın hiçbşye gerek kalmaz

Âdet olalı 2 hafta geçti üstünden nerdeyse iki gündür kasığımın tam ortasında bi ağrı, idrar yaparken de ağrıyor oturduğumda da ayakta pek yok nasıl bişey dir bu ya bilen varmı

Âdet olalı 2 hafta geçti üstünden nerdeyse iki gündür kasığımın tam ortasında bi ağrı, idrar yaparken de ağrıyor oturduğumda da ayakta pek yok nasıl bişey dir bu ya bilen varmı
Canım sonucun ne olmuştu benimde dün sağ tarafıma bi ağrı girdi belimden böyle sonra sağ kasığımda ağrıyla sabah uyandım.akşam oldu eşim işten geldi birseyler anlatıyorum ayaktayım bu seferde orta kısıma galiba orası rahim oluyor bi ağrı oldu bi anda nefesim kesildi konuşamadım bile ama hemen geçti.çok merak ediyorum hamilemiyim yarın adet günüm din test yapmıştım ama negatifdi bir yıldır ilk defa böyle batmalar ağrılar yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…